מכבי חיפה 2018/19 - ממשיכים להתרסק. מרקו בלבול הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י EsheD, ‏16/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. gilbsh27 Member

ממן גם לא יבוא. אבא שלו אמר בזמנו שהם נפגעו ממכבי או משהו בסגנון.

נערך לאחרונה ב: ‏9/1/19
  2. oranfu Member

גם בוזגלו חזר כשזאת היתה האופציה הכי טובה שלו.

3. Butragueño מנהלים

שחקנים שאני, אם הייתי סקאוט של חיפה, הייתי מנסה להביא, זה קודם כל סורו. שחקן שיודע לחלץ כדורים בצורה טובה מאוד. הוא יכול לעמוד ליד נטע לביא או במקומו (אף על פי שנטע בעונה מצויינת מבחינתו). אפשרות נוספת זה פלומן שכבר הספיק לחתום בבית"ר. בלבול כנראה יסיים את העונה הנוכחית עם ערד, חבשי וריינן כ-3 בלמים. ככה שלא נראה לי שבלם זר בכיר יגיע. ככה שכל החצים צריכים להיות מופנים לחלק העליון של ההרכב. פליימייקר וחלוץ.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

סורו לא יגיע בינואר, שמעתי היום את התוכנית של אופירע ואברמוב אמר שאבוקסיס מאוד לא אהב את המכירה של שועה ולכן הוא החליט לא למכור את סורו וציבוטה למרות ששניהם מבוקשים...

5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממה שאני שומע,הולך ומתבשל טרייד עם ב"ש על ממן-קהת.
    אני חושב שזה WIN WIN לכולם כרגע.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  6. zivmay Member

אברמוב פראייר? אם היה מחכה לקיץ, רוב הסיכויים שהיה מוכר את שועה בהרבה יותר, גם אם קצב הכיבושים יירד. זה מתווסף לעובדה שהעניין נשמר בסוד. בדרך כלל מדליפים לתקשורת על מנת למקסם את המכירה, במיוחד על שחקן שנוצר סביבו באז מסויים. מוזר מאוד.

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מסתמן שפטוצ'נקו אצלנו וביומיים שלושה הקרובים יודיעו רשמית על המעבר.
    לא כזה מחזיק ממנו האמת, גם אם הוא איזה כישרון עתידי. בכל מקרה, אין לי בעיה שיהיה בסגל, אם יש עודף כסף, אבל אם זה חשבון קשר זר מרכזי.. בכיף הייתי מוותר על הראשון.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

משהו מעניין בידיעה בערוץ הספורט:

באופן טבעי, נשאל בלבול על החתמת שועה ועל החלק שלו במהלך: "אני מכיר את ירדן מנבחרת הנוער. עקבתי אחריו הרבה ואני חושב שיש לו הרבה פוטנציאל. הוא עוד צעיר, אבל רואים שהוא בשל על המגרש ומחוצה לו. מכבי חיפה תקבל ממנו הרבה. כל שחקן שהגיע למכבי חיפה הוא לפי דעתי. אני מתייעץ ושומע, אבל ההחלטה היא שלי. ניתן לו זמן להתאקלם".

זהו, שחר נתן את כל הכוח למאמן שיחליט מי הוא כן ולא רוצה? תמו ימי המנג'ר הטכני?

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההרגשה שלי (וכמו שראית כתבתי שהסכום נמוך ממה שהיה יכול להשיג עוד לפני שאברמוב בעצמו אמר שהיו לו הצעות גבוהות יותר מקבוצות אחרות) שהוא מעדיף שחיפה ירכשו את השחקן כדי לפתוח איתם מערכת יחסים שבמסגרתה בני יהודה תקבל מחיפה לא מעט שחקנים שלא ימצאו את עצמם בעתיד (בעיקר צעירים).

10. oranfu Member

הדיבורים הם באמת שפלקוצ'נקו שלנו וזה כנראה יהיה רשמי ביום ראשון.

אין לי שום מושג למה ממן בכלל מעניין לנו את קצה ה...
    ז"א, יש לי, כי אנחנו מועדון בלי הרבה שכל. אבל אין שום סיבה להביא אותו. כלום.

11. gilbsh27 Member

ואם החלון ימשיך במגמה שלו עד כה - כלומר, להביא שחקנים שכבר נמצאים בליגה (כנראה מתוך ההבנה שקשה להביא זר מבחוץ ולהצליח איתו), אני לא אתפלא אם שמות כמו קורהוט או ז'אורז'יניו יצטרפו לרשימת המועמדים כדי לסגור את הסגל.

12. קשר שמאלי Member

פלקוצ'נקו הוא שחקן אוויר. שחקן שמול צפיפות לא מסוגל לעשות שום דבר חיובי עם הכדור.
    לשלם עליו 2 מיליון ש''ח זה בדיחה.

EsheD אוהב/ת את זה.
  13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

קורוהוט בדרך ליוון (אריס).

gilbsh27 אוהב/ת את זה.
  14. Raulito Madridista

אבל במה זה שונה למשל מהאפשרות לייצר מערכים יחסים חברית עם הפועל באר-שבע(אבוקסיס לא היה מתאים לו עכשיו לקבל את בן-בסט? למשל כמחליף?) או מכבי ת"א? גם לשתיהן סגל שחקנים עמוס ועצום. ברור שמכבי קצת משחררת יותר את הרסן מבחינת הצעירים אבל זו לא התמונה כולה.

לגבי מכבי חיפה, כל הכתבות האלה על מהפכת הצעירים - זה עושה לה רע. בינתיים בלבול מתראיין בצורה יפה ושקולה, הוא מאמן בניגוד לכמה שעברו כאן לפניו. לדעתי עד סוף העונה מכבי חיפה צריכה לבדוק טוב את הצעירים שלה, ולקחת בחשבון שגם אם הכל הולך חלק - לחץ של אליפות לא דומה בכלל למאבקים על אירופה, וגם סמי עופר לא ממש מלא לאחרונה. ירדן שועה דוגמא לשחקן צעיר שהוא עילוי, לכל הצעירים במכבי חיפה לא הייתה חצי עונה כמו שהייתה לו. עוואד נראה לי באיזור הזה, לגבי כל הצעירים האחרי - אני לא סגור על זה. לא רואה שום טעם עכשיו בצירוף מגן שמאלי באופן בהול וגם לא קשר. את שלומי אזולאי הייתי משאיר כשחקן רוטצייה, ושאלת מליון הדולר - מה עושים עם רמי גרשון?

15. oranfu Member

על איזה צעירים מדברים בחייאת. עוואד הוא כזה ואולי לביא.
    מי שרוצה להחשיב את חבשי אז גם הוא יכול להיות חלק של במועדון מוביל.

אני חושב שוייסמן בסדר, לדעתי יש לו מה לתרום, אבל כאופציה רביעית בערך ברוטציה.

אם הם משחקים עם מאיר כמגן שמאלי אז ברור שצריך מגן שמאלי. שיעשו מה שצריך ויחזירו את טאלב.

שלומי אזולאי? שיירד לליגה השניה. הוא לא מסוגל להתמודד פיזית בליגה הזאת (עלוב ככל שזה יישמע) והוא לא כזה מוכשר בשביל להיות שחקן שעולה מהספסל (נגיד כמו ורמוט לפני שפרש).

מצב נושא:
הנושא נעול.