מכבי חיפה 2018/19 - ממשיכים להתרסק. מרקו בלבול הוא המאמן החדש

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by EsheD, Jul 16, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

את החלון נסכם בסופו.
    עכשיו נשאר מגן שמאלי,קיצוני וקשר יצרתי לאמצע.

de Middenweg likes this.
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Bluekipper
    מכבי חיפה היא אכן קבוצה שקשה להצליח בו. העניין הוא שמצבינו בקטע הזה כמו כל קבוצת צמרת. במכבי ת"א וב"ש גם לא מגיעים בקלות להצלחות. קח שחקן כמו קבהא או האסלביינק. שני חבר'ה שלדעתי לא ממשים את הפוטנציאל שלהם. מה דעתך על ממן? היה מצוין בהתחלה ועכשיו הסתבך לדעתי בעיקר בגלל מנטליות חלשה.

בשנים האחרונות אין במכבי חיפה סגלים מאוזנים וטובים. 99 אחוז מהזרים שהוחתמו הם שחקנים לא טובים. הישראלים שהגיעו לרב נכשלו גם בגלל שהם לא טיפוסים שיכולים לסחוב קבוצה (קח למשל את קהת). דמארי בכלל לא היה צריך להגיע, הוא כבר שנים גמור. ורמוט כנ"ל.

אני מבין מצוין את ההתלבטויות שלך לגבי שועה, אבל אני לוקח כרגע הכל בערבון מוגבל. בתקשורת כבר מהללים את שחר כאילו המשיח הגיע (או חזר...). יש לך ראייה ביקורתית טובה, אבל לדעתי אתה טיפה מגזים בטון השלילי. שועה לדעתי יותר טוב מאשר אתה חושב. בכל זאת כשאני רואה את החגיגות בתקשורת אני מעדיף הרבה יותר את הגישה שלך מאשר של עיתונאים בכירים בארץ. מכבי חיפה עוד לא חזרה לצמרת ויעקב שחר עדיין לא יותר טוב מגולדהאר וברקת.

3. Butragueño מנהלים

אעזור לך למצוא את הקשר.
    הפרש הגילאים שלהם לא כזה מטורף. אחד היה כמעט בן 22, האחר כמעט 20 (הפרש של שנתיים). שניהם הגיעו לאותה קבוצה. מכבי חיפה של 2012 עברה עונה מסויטת בדיוק כמו שעברה שנה שעברה. הוא הגיע לקבוצה בה ה"כוכב" שחתם היה דלה ימפולסקי. בנוסף, שניהם הגיעו לקבוצה שאין בה שום סקורר. נכון להיום, עוואד ו-וייסמן הם לא החלוצים שאתה רוצה שיקדמו שחקן צעיר. בדיוק כפי שאנדלובו לא יכל להתקדם בקבוצה שהחלוצים המובילים שלה הם וויאם עמאשה ואלון תורגמ'ן. בנוסף, הסכום האסטרונומי ששמו עליהם רק מוסיף לכובד של ההחלטה להחתים אותם. ככל שתשלם יותר, בסופו של דבר, הלחץ משפיע יותר (מצד השחקן ומצד האוהדים) כשדברים לא קורים כפי שאתה מתכנן.

זו לא החתמה של "ראשונה טובה" אחרי שנים. גם רועי קהת ורוקאביצה היו החתמות מצויינות. זה שבדיעבד זה לא עבד, זה משהו אחר. אבל אותו הדבר יכול גם לקרות חלילה עם שועה.

4. Butragueño מנהלים

לא הסכים? בוא נזכיר רק שסלומון הולך להירכש בסביבות 5 מליון.

5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

טון שלילי? אולי התבלבלת ביני לבין @Butragueño , שם המשתמש טיפה דומה.
    אין מקום להשוואה בינו לבין אנדלובו, כפי ש @Maccabi Diamond ציין. לדעתי דינו אנדלובו הוא משחקני הרכש היותר גרועים שהגיעו לקבוצה (והרשימה ארוכה). הייתי נגד החתמתו מלכתחילה... גם נגד הבאתו של אבוחצירא בזמנו. אני טופח לעצמי על השכם כדי להכות על חטא שאחד הכינויים הראשונים שלי בפורום אייסוקר היה Oshri 18 Gita :ph34r:

אבוחצירא ואנדלובו החמיצו המון בקריית שמונה ובני יהודה, לא בדקתי אבל אני משוכנע שאחוז ניצול המצבים שלהם היה נמוך.
    הפוטנציאל של שועה הרבה יותר גדול, מה הוא יעשה איתו? ימים יגידו...

oranfu and de Middenweg like this.
  6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אברמוב אמר ל"חמש באוויר" (בין ראשון לחמישי ב-13:00 ב-5SPORT) על עסקת שועה, "היו עוד קבוצות שדיברו איתי, אבל אחרי שדיברתי עם יענקל'ה, קיבלתי החלטה. הציעו לי יותר כסף, אבל אני כבר נתתי את המילה שלי...".

אברמוב חשף גם כי בשיחות שערך עם מכבי חיפה עלה שמו של סורו: "דיברנו עליו, אבל יש לו הצעות גם מהארץ וגם מחו"ל. כרגע אנחנו לא משחררים אותו. הוא הבא שיימכר, אבל רק בהמשך".

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Bluekipper
    אכן התבלבלתי. תודה שתיקנת אותי.

8. oranfu Member

למה לחכות לקיץ? חיפה רוצה את המקום השני (למה היא רוצה זאת שאלה אחרת, אבל רוצה). שיבוא ויתרגל למועדון החדש שלו וייתן את הפוש שיכול לתת. אם הייתי מאמין שחוזרים לעניינים (אני ממש לא) אז גם הייתי רוצה שהחצי עונה הזאת תהיה חצי עונת התאקלמות בשביל שיתחיל את העונה הבאה במאה אחוז מהירות והתאמה.

לגבי למה להביא אותו?
    (אני כמעט ולא ראיתי אותו אז אני אתייחס רק למה שאומרים ולמוניטין).
    הסגל שלנו חלש משמעותית מסגל שיכול לחלום להתמודד על אליפות.
    צריך שלד של שחקנים ישראלים שיכולים להיות מובילים.
    אין הרבה שחקנים ישראלים שמראים יכולת או פוטנציאל להיות שחקן מוביל בליגה הזאת שלא נמצאים כבר במכבי ת"א או ב"ש (כלומר שאפשר להביא אותם).
    אז איזה אפשרויות עומדות בפני מכבי חיפה אם היא רוצה לחזור להיות מתמודדת? היא חייבת ללכת על שחקנים כאלה.
    שועה, פלקושנקו, מלדה... אלה שמות שחייבים להיות אופציות שהמועדון שם עליהן 10 עיניים (יש עוד, כמובן, ואני לא אומר שדווקא את אלה בהכרח צריך להביא).

G.B7 likes this.
  9. G.B7 ירוק עולה

מסכים במאה אחוז.
    וחשוב בנוסף לזה לפגוע בזרים
    לא אומר שזה פשוט אבל לא לעשות טעויות ולחזור על עצמם.
    לדוגמה הביאו את קלאוס חלוץ בירידה גדולה וניסו לשקם דווקא אצלנו חלוץ שלא כבש שנה שלמה (טעות ראשונה).
    והטעות שמבחינתי יותר גדולה זה ההבאה של קראמר שחקן שגם הוא היה בירידה ופחות או יותר אותו סגנון של שחקן
    דבר שרק מעמיק את ההחלטות הלא טובות של ההולנדים שרימו אותנו כי הם בילו בערך חצי עונה עם קלאוס אז הביאו פשוט אותו שחקן רק יותר בעייתי.

10. קשר שמאלי Member

פלקושנקו שחקן חלש, שחקן שלא מצליח לתקוע יתד בהרכב של הפועל חיפה. הוא סוג של שלומי אזולאי, שחקן איטי, כבד וסטטי. הסרדינים והסוכן שלו מנסים להשחיל אותו ליענקלך. יש שמועות שהוא סיכם אצלנו ויחתום מתי שהסוכן שלו יחזור מחו''ל

Last edited: Jan 9, 2019
    EuropeGuy likes this.
  11. Raulito Madridista

מי שמדבר על השחקנים הזרים הוא צודק במאה אחוז, הגיע הזמן שמכבי חיפה תביא שחקן טוב, וגם אם לא, אז לא הכל שחור או לבן, לא הגיוני שיגיעו כאן שחקנים שפרשו כבר בעבר ושכחו להודיע, או כאלה שהם אנטי כדורגל מובהק. נראה לי צריך ללכת אחורה עד לצ'וצ'ליץ' כדי להיזכר בשחקן זר נורמלי במכבי חיפה, שחקן שדה אגב, חוץ מסטויקוביץ' שהיה בסדר לדעתי.
    פלקושצ'נקו קיבל מספיק הזדמנויות להתקדם בהפועל חיפה והוא תקוע במקום, גם כשממן הלך זה לא התקדם יותר מדי, גם כשורמוט היה פצוע, זה שחקן שפעם היה מאיים על השער המון בכל משחק וזה לא קורה. בנוגע אליו לדעתי אתה כן יודע מה תקבל, בניגוד לשועה, ואני אומר את זה ומחמיא לחלוץ. אתה לא רוצה להתעסק עם יואב כץ ולא צריך תודות מהפועל חיפה. דווקא חנן ממן לדעתי כן יכול להתאים, אבל למצוא איזון - הקבוצה לא תקום ותיפול עליו, ומצד שני שלא יהיה שחקן שולי כל-כך כמו בהפועל באר-שבע.

אני חושב שהפועל באר-שבע עם יתרון גדול על חיפה בקרב על המקום השני, המספרים שם יתחילו כן להתיישר לדעתי, דוגמא אחרת וסליחה על כך שאני נתלה באילן גבוה - ריאל של זידאן אשתקד שעשתה סיבוב שני טוב מאוד, גם נקודות וגם מבחינת הגולים. המאבק על המקום השלישי יהיה כנראה עם בית"ר, במידה ובני-יהודה מתחילה את הדרך למטה. כתבו כאן על קשר התקפי, מגן שמאלי, אני חושב שחיפה לא צריכה להשתולל בחלון הזה ובעונה הבאה אפילו עדיף לה בלי אירופה.

12. Butragueño מנהלים

.צ'וצ'ליץ' היה בסדר. בדיוק כמו שקאמרה היה בסדר. הזרים האחרונים הטובים באמת היו אוברנייאק וראיוס. שבסגל טוב יותר סביבם היו יכולים לתת יותר מספרים. על כל קבוצה בליגה אפשר לומר שבלי 3 זרים חזקים מאוד, היא לא שווה הרבה. אבל צריך גם לדעת לתאם בין השחקנים. מכבי ת"א של היום דורסת את הליגה, ואני לא יכול להגיד על אף זר שלה שהוא מדהים ושהוא מתקרב לנאווקומה, אוגו או ויטור. אמאדור בלם חביב, כנל לגבי סאבוריט. אפואדו לא נותן יותר מאף ישראלי אחר (כולל יונתן כהן) ונשארנו עם ראייקוביץ' שגם הוא לא נאלץ כל כך להזיע העונה בגלל הקבוצות החלשות. כלומר, אפשר להצליח גם עם זרים יציבים. לא חייבים לעוף על מפלצות. בוא ננקה קצת, בוא ניתן לדוס סנטוס איזה חופשה טובה ככה עד העונה הבאה (במקום החופשה האחרת שלו אצלנו), קראמר וריינן יכולים לחזור להולנד. ננסה למצוא מגן שמאלי, בדגש על מגן.

לגבי פלקושצ'נו ו-ממן. תודה, אנחנו לא צריכים שחקנים של 2 וחצי משחקים בעונה. היה לנו כזה בעונות הקודמים, גילי ורמוט שמו. ממן אף פעם לא נתן עונה מלאה טובה. אני גם לא התרשמתי מהחצי עונה שלו בב"ש שכולם מדברים עליה. לגבי פלקושצ'נקו -- מתי נגמר הקרדיט של "הפוטנציאל" שאנחנו אוהבים להדביק לכל שחקן?

13. oranfu Member

בסדר, לא אמרתי שצריך להביא אותו. אמרתי שהוא כן צריך להיות מאלה שבוחנים מקרוב. תרצו או לא - אין פה יותר מדי שחקנים עם כישרון.

14. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אשמח לראות את פלקושצ'נקו בירוק, לדעתי הוא יכול לתרום לנו.
    חסרים לנו גם מטווחים מבחוץ והבעיטות שלו מעולות. מעדיף אותו על חנן ממן שנושק לגיל 30.

oranfu and gilbsh27 like this.
  15. oranfu Member

על ממן זה חד משמעית. את ממן אני לא רוצה לראות בכלל במועדון.

Thread Status:
Not open for further replies.