מכבי חיפה 2017/18: פרד רוטן הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Butragueño, ‏30/6/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. McLovin Member

מסכים איתך שהבעיה הכי גדולה שלנו היא לוזון.
    אין יד מכוונת, הכל מקרי, כמו קריירת האימון שלו בערך.
    אני מקווה שאני טועה, אבל מרגיש לי ששחר לא יפטר ממנו כל כך מהר.
    אני בטוח שאם נשיג משהו השנה זה יהיה למרות המאמן ולא בזכות,
    ובכדי שזה יקרה, השחקנים יצטרכו לשנות תפישה ולהבין שמהצוות המקצועי לא תבוא הישועה.

אגב כמוני כמוך לגבי המאמנים...לגבי רוני לוי הייתי טיפה סקפטי עוד לפני ההפסד לנומה נומה.
    אמנם זה היה כדורגל, אבל זה לא סוג הכדורגל שהיית רוצה לראות, אנחנו לא סכנין ולא אשדוד!

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא מתאים לך לירן לכתוב הודעה כזאת.
    לא זוכר עונה שבה לא היו תלונות (מצד השחקנים ומצד התקשורת) על ההתנהגות של הקהל על זה ששורקים בוז "וזה מוריד את הביטחון של השחקנים", על זה שצועקים לשחקנים שהם מביישים את הסגל, וכן, גם בתצוגות פחות טובות סימנו להם ללכת לחדר הלבשה ושלא יעזו לבוא להודות לקהל.
    "זה למה מכבי תל אביב תשתפר במהרה וחיפה לא". זאת הסיבה? לא בגלל שמכבי תל אביב רחוקה מאיתנו שנות אור בניהול במשך שנים?

נ.ב אני אפילו לא אתחיל לדבר על משלחת המאבטחים ששחר שולח להוריד כל שלט מחאה שמופיע בסמי עופר.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מה שאתה אומר אולי קרה מדי פעם, לא יכול לסתור את זה. אני זוכר עשרות מקרים שמכבי חיפה הציגה יכולת מבישה, ירדה למחצית בתוצאות עלובות והקהל הרים תצוגות עידוד כאילו אוטוטו זוכים באליפות במקום "להפוך שולחנות" ביציע. אפשר להפסיד, וצריך לתמוך בהפסדים, אבל יש הופעות מבזות שהקהל חייב לומר את דברו, אוהדי מכבי תל אביב היו בהופעה כזו ביום שני ולא ריחמו, אוהדי מכבי חיפה היו בעשרות כאלה שמנגד ראית אותם קופצים ביציע כאילו הם בדרך לאליפות.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

4. alexshw Member

הקהל הכי גדול הוא גם הקהל הכי טיפש.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

5. DRORIKO Member

בוא לא נתרפק עכשיו על תקופת רוני לוי. הוא נזכר לגבש שיטה כשהיינו עמוק בתוך הגרבג׳ טיים,וגם זה נגד קבוצות שבאנו נגדן כאנדרדוג. נגד נומה קליו הבלוף הזה התפוצץ.

נערך לאחרונה ב: ‏26/10/17
    WellNeverDie ו-טל. אוהבים את זה.
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתר ערוץ הספורט - חדשות הספורט, תוצאות, תקצירים ושידורים - Sport5.co.il : ליגת העל

לא נראה לי שקהת באמת מבין מה קורה פה או שמה הוא לא מסתכל בראי. האוהדים הם ממש לא הבעיה. בקבוצה אחרת הם היו מפרקים את המועדון או מנהלים קמפיין מסודר כנגד בעלים כושלים. אז אולי יש בעיה, אבל לא היא שהשחקן מדבר עליו.

חוץ מזה גם עניין "השחקנים חדשים" תירוץ נחמד. אנחנו אוטוטו מתקרבים לחודש נובמבר. ברצינות, בשבועות הראשונים עוברים תהליך הכרות. אפשר לחשוב שהקבוצות אחרות אין שינויים במהלך הקיץ...בסה"כ זה שללוזון עדיין אין הרכב שרץ כמה מחזורים ביחד רק מדגיש את הבלאגן.

מצטער בשביל קהת, אבל מאז שהגיע הוא בקושי מראה משהו. אולי מדובר בשחקן די בינוני שנהנה מעונה טובה בעבר בק"ש? באירופה הוא גם לא הראה שום דבר כך אולי כדאי שקהת יפסיק לזיין את השכל בתקשורת?

לירן אוהב/ת את זה.
  7. קשר שמאלי Member

קהת מצויין במשחקים האחרונים. מה שהוא אמר היום על הקהל זה מה שאמרו לו להגיד. מנסים להרגיע את הקהל

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קהת אולי במשחקים האחרונים "מצוין", אבל הקבוצה ממשיכה לשקוע. אין לי מושג אם הוא דובר של מישהו יותר חשוב בקבוצה, אבל אם אלה לא מלים שלו אז הדבר רק מראה עד כמה המערכת רקובה. מבחינתי ראיון מיותר לגמרי.

9. WellNeverDie Member

יאמר לזכותו של קהת שהוא נראה לי מהבודדים שלא מתבזים בנושא הכושר הגופני. מסוגל לרוץ 90 דקות, ללחוץ, לעשות תנועה גם בלי כדור. לא שזה מספיק למשהו, ובאמת ציפתי לקהת מיותר, אבל לפחות הוא מסוגל לרוץ.

לא ברור לי איך כל הקאיו וחבריהם השמנים מקבלים כל כך הרבה כסף, אבל לא מסוגלים כבר באוטוטו נובמבר לרוץ וללחוץ על המשחק. מערך כושר כושל שנה אחר שנה וזה כל כך חריף ובולט לעין. למשל, גילי ורמוט עם מאמן כושר נורמלי + קצת יותר חשק ובאמת יש לנו פה שחקן מהטובים בליגה.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  10. קשר שמאלי Member

מאמן הכושר אשם בזה שורמוט ודמארי הפנסיונרים לא יכולים לרוץ. קטעים. מה אתה יודע על מאמן הכושר שאתה משמיץ אותו?
    אני בספק אם אתה יודע איך קוראים לו

נערך לאחרונה ב: ‏26/10/17
    oranfu ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  11. Raulito Madridista

הייתה פעם כתבה ממש גדולה בעיתון שהשווה בין הקהלים של מכבי-הפועל-בית"ר. שאלו למה הפועל לקחה רק שתי אליפויות ב-20 שנה בניגוד אליהן וזה לא רק התקציב נקודתית. אמרו שהקהל של הפועל מסתפק במועט, צנוע ברמה מוגזמת 'מקום שני ודרבי ואם אפשר גם בגביע', תמיד רך מידי עם השחקנים ולא מעורר מהומות. אני שונא שחקני כדורגל שבורחים מאחריות ומה שנדרש מהם זה להציג כושר גופני טוב וקצת חוסן מנטאלי, חושב שיש גבול עד כמה אפשר ללכת כמו עיוור אבל לעולם לא אצביע על קהל כנק' תורפה של קבוצה.

ורמוט עדיין לא פנסיונר, הוא לא בגיל של בניון. כושר גופני מצוין אף-פעם לא היה לו, כמו לשכטר. אני חושב שאפשר לשפר את זה ובאמת לא ראיתי את החברים שלו טובים משמעותית. ועוד בעייה - הוא מקבל את הכדור לרוב במרכז השדה ורחוק מהשער. הוא עדיין מסוכן מאוד באחד על אחד מול כל מגן.

12. alexshw Member

חרטא מוחלטת. לקחו 2 אליפויות ב -20 שנה כולל אחת אחרי שלא לקחו את מירב הנקודות בליגה, כי היה להם סגל פחות טוב מהאלופה ביתר העונות.
    לא היה לה את הבעלים הכי עשיר אף פעם והם גם התחלפו באופן די תכוף.

oFiRzZz, DRORIKO, EO11 ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  13. alexshw Member

כנראה שיש הוראה מלמעלה במכבי חיפה להפיל את הכישלון על הקהל. כמעט כל ראיון מבקרים את שריקות הבוז.
    הבעיות במכבי חיפה לא מהיום, גם שריקות הבוז. השחקנים ידעו לאן הם מגיעים. מי שבוחר להגיע לגיהנום שלא יתלונן שרותח מאוד.
    מכבי חיפה היא לחלוטין גיהנום מבחינה מקצועית.

הקהל מתוסכל, נכון שהוא לא מפנה את זעמו לאיש הנכון, אבל התסכול ימשך בעתיד כל עוד הקבוצה תכשל, קרי כל עוד לא תעבור בעלות.
    המועדון היום הוא אויב של אוהדיו.

נערך לאחרונה ב: ‏27/10/17
  14. קשר שמאלי Member

ברור שאומרים לשחקנים מה להגיד. וזה בסדר. השריקות בוז מפריעות להם.
    לא מפילים את הכישלון על הקהל.

בן דור מאושר, הקליינט הפנסיונר שלו צפוי לפתח מחר בהרכב

''אחרי חמישה מחזורים לוזון הפנים שגילי ורמוט צריך לפתוח ב-11''

נערך לאחרונה ב: ‏27/10/17
  15. DRORIKO Member

לגמרי
    אני אישית לא מומחה לכושר ולא מתיימר להיות, אבל מאנשים שמבינים בזה יותר ממני שמעתי רק מחמאות על העבודה של שדו. הוא לא הבעיה של חיפה כמו שהוא לא היה הבעיה של הנבחרת. אגב ברק בכר בזמנו רצה להביא אותו לב"ש אבל איזי הטיל וטו.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.