מכבי חיפה 2017/18: פרד רוטן הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Butragueño, ‏30/6/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. G.B7 ירוק עולה

עד לפני בערך 2 עונות הלכתי אחרי שחר בעיניים עצומות ולרגע לא חשבתי שהוא הבעייה
    היום אני כבר פחות בטוח... מבחינתי אני לא רואה אותו כחסין בכלל מביקורת כמו בעבר .
    מצד שני יש קהל אוהדים שאוהב את הבעלים שלו ? (הפועל באר שבע ומכבי ת"א) זהו בערך
    במכבי ת"א גם אחרי שלוני הלך הם עברו עוד כמה שנים של סבל (גם עם גולדהר בהתחלה)
    אומרים ששחר הוא בעלים יציב ושהמשכורות לעולם לא איחרו, אפשר להגיד שזה מובן מאליו לכל בעלים נורמלי, לפחות בליגת העל וזה לא הופך אותו לבעלים טוב יותר אבל מספיק לראות מה קרה בבית"ר ,כפר סבא ואפילו הפועל ת"א שהגיעו אליהם אנשים לא "טובים".

אני חושב שמדברים על: שאין חיבור בקבוצה, הדלפות, מנהל מקצועי כושל ,מאמנים כושלים ועוד ועוד סיבות למה הקבוצה לא מצליחה, בעייני כל זה יכול לתפוס אולי לשתיי עונות מקסימום שלוש, לא לשש<_<.
    הסיבה העיקרית לפחות בעייני שהקבוצה לא מצליחה זה ב99% שחקנים לא מספיק טובים בין עם ישראלים ובין עם זרים
    למשל :דינו אנדלובו ,לירוי צעירי ,ג'ואל דמאו , סאן מנחם ועוד המון שחקנים, הם יכולים להצליח ברוב קבוצות ליגת העל אבל פשוט לא מתאימים לשאיפות לפחות של מכבי חיפה ועוד כמה שפשוט לא סיפקו את הסחורה כמו שציפו מהם (עטר,רוקאביצה ).
    עכשיו פה השאלה המרכזית שלי מי אחראי להבאת השחקנים שכתבתי למעלה
    התקציב של מכבי חיפה מקום שני , שלישי בליגה הייתי מצפה שהיו בקבוצה שחקנים יותר ראויים
    איך תהליך הבאת השחקנים קורה? שחר מנחית בכרמל שחקנים על סמך קשר עם סוכנים ? המאמן מבקש את השחקנים האלה ?
    המאמן מבקש שחקנים מסוימים והמו"מ נופל בשל דמי העברה או שכר ואז מביאים שחקנים בינונים לסגור פינות בהרכב ? (אם זאת הסיבה אז גם אם התקציב של הקבוצה גבוה אבל הבעלים לא משתמש בו אז בתכלס התקציב לא גבוה )

גם אחרי שנת 2005 עשינו דברים יפים מאוד אליפויות עלייה לליגת האלופות.
    אולי אפשר להרים גבה ולהגיד שזה שטויות אבל בעונת האליפות האחרונה (אחרי עונת הקיזוז הארור) ראיתי איזה כתבה שהשחקנים דיברו בדיעבד אחרי האליפות על שיחה שהייתה להם בפגרה עם שחר וכמה היה חשוב לו להחזיר את האליפות .
    אז גם אם חושבים ששחר איבד את התשוקה אולי זה קרה יותר מאוחר ולא אכפת לי מה רמת הרצון של הבעלים וכמה אכפת לו כל עוד זוכים בתארים ועושים דברים יפים באירופה .

EsheD אוהב/ת את זה.
  2. alexshw Member

כבר הסברתי ששחר היה בעלים מצוין לעידן הקרטל שהיה פה. הוא נגמר ביום בו ארקדי הגיע.
    שחר אינו יודע ואינו רוצה באמת להתחרות מול בעלים רציניים. הוא גם קשור עם מפת אינטרסים שמורכבת ממשפחה וכל מיני חברים עם מקורבים ששותים את הדם למועדון הזה.
    מאז ומתמיד אינטרס המועדון לא היה הכי חשוב עבורו, אלא שבתנאי קרטל זה לא ממש הפריע להתחרות ולקחת אליפות.

ככה שזה לא קשור לתשוקה ולזה ששחר השתנה. לא השתנה. המציאות השתנתה.

3. G.B7 ירוק עולה

אני מעלה פה רעיון
    מחירי השחקנים בכדורגל עולים לגבהים מטורפים רק לפני שניים בודדות דיברו על כמה מטורפת העברה של בייל לריאל ב100 מיליון יורו
    והנה בום נימאר ודמבאלה ואם נלך אחורה יותר זידאן שהיה השחקן היקר ביותר בהיסטוריה למשך תקופה ארוכה עלה "רק " 75 מילון יורו
    אז יכול להיות שפעם שחר היה מנחית פה שחקנים בסכום מסוים והם היו שחקנים על רמה והוא עדיין משלם את אותם סכומים רק שעכשיו באותו הכסף באים שחקנים בינונים ...

כביכול התחרות היום היא עם מכבי ת"א ובאר שבע אז לפחות מקום 3?:blink:

4. alexshw Member

כי הוא קבע את מחיר הסף משך עשור אם לא יותר. כנ"ל בשכר.

ברגע שצריך להתחרות ניהולית לא רק כספית, מערכת שבנויה על גחמה פרטית של בעלים קפריזי לא תצליח כי היא לא בנויה לשינויים בענף. לכן היא קורסת מקצועית.
    בדיוק כפי שברה"מ לא הייתה בנויה להתחרות במערב ולבסוף קרסה. בגלל מודל השלטוני שלה.

וגם בתקופת הקרטל שחר היה חסר מושג בזרים. אחוזי הצלחה לא היו טובים פשוט היה לו שלד ישראלי טוב או מצוין ולעיתים כשלא היה אז הוא גם סיים 4 ו 5.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

שותף מלא לביקורת עליו בשנים האחרונות,ותקפתי אותו לא מעט. אבל הקיץ אי אפשר לבוא אליו בטעות,הוא השקיע כמו שלא השקיע כבר כמה שנים טובות ברכש.
    הטענה היחידה שלי כלפיו זה הסיפור עם מוניוז שהתנהל בשכונתיות.

6. alexshw Member

בטח שכן. תראה מי מאמן את הקבוצה. שוב באו חתולים בשק מחו"ל עם פרופילים מאוד בעייתים.

אין לו את זה כבר והוא יותר מדי מעורבב כבר בניגוד עניינים עם אינטרס המועדון.

7. Telkiyski Member

היווני אני מבין.
    אבל איזה פרופילים בעייתיים יש לשאר הזרים שהבאתם?
    קאיו בא אחרי עונות עם מספרים קבועים בשוויץ, עם הקמרוני לא ידוע על משהו בעייתי, כנל הבולגרי והבלם הברזילאי זה רכש עם סיכון נמוך יחסית כי הבאת אותו מהליגה הישראלית.

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מעכשיו הקהל זה ה"הדרקונים הירוקים". זה השם החדש.

נ.ב שנה שעברה זה היה קונדום ירוק, הפעם דרקון. תכלס? כל כך לא מעניין אותי מי יהיה הקמע, רק שישחקו כבר כדורגל.

9. alexshw Member

קאיו וקלאוס לא מקצוענים. קאיו נכשל בלהוביל את גראסהופרס להישג כלשהו. קלאוס בירידה.
    הבולגרי נראה דומה מדי לואצק וגם היה כתוב שנעלם בזמנים קשים.
    מאבוקה עד גיל 28 היה תקוע בקוצה בינונית בסלובקיה.

חתול בשק זה יכול להיות לשני הכיוונים. במכבי חיפה זה לצד השלילי בדרך כלל.
    זה יצליח רק בדרך נס.

נערך לאחרונה ב: ‏26/8/17
    de Middenweg אוהב/ת את זה.
  10. קשר שמאלי Member

11. סמואל אטו Member

אבי נימני טוען ב״שבת ביציע״ שהפער בין מכבי ת״א לחיפה על עסקת עטר עומד על 50 אלף יורו.
    בחייאת, שמישהו יגיד לי שזה עניין כלכלי ולא אגו נטו.

12. קשר שמאלי Member

יש אנשים במכבי תל אביב אביב שרוצים שהעסקה תתפוצץ

EsheD ו-קשר ימני אוהבים את זה.
  13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסגה הזאת כבר נהיית בושה אחת גדולה,גמרו את השחקן,אנחנו לא יכולים להשתמש בו. שיחליטו כבר מה נסגר.

14. קשר שמאלי Member

אוי ואליינטה

15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

https://scontent.fhfa2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21077323_1695460663829061_3606254011755354936_n.Xxx?oh=f85cba79f0cebf76a191a633074d8095&oe=5A294622

לא מתלהב ממנו. הוא בא על חשבונו של זנטי שכנראה יושאל ואני מעדיף את האחרון.

מצב נושא:
הנושא נעול.