מכבי חיפה 2017/18: פרד רוטן הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Butragueño, ‏30/6/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Butragueño מנהלים

כם בחיפה, גם בב"ש וגם במכבי ת"א, קשה לי לראות אותו מסיים עם יותר מ-10 שערים, וסלחו לי מראש המעריצים שלו.
    נכון שהצוות הרפואי שלנו פח, ושכל שחקן חווה פציעה שמשביתה אותו יותר מהמצופה במהלך העונה, אבל עטר הוא לא שחקן שבדר"כ בריא.
    גם בב"ש ומכבי ת"א, עם לוח משחקים צפוף, הוא לא יוכל לשחק כל כך הרבה, וגם כשכן ישחק, אופי המשחק שלו, שהכל צריך ללכת אליו, ישפיע.

אפשר ליפות ולהגיד "אבל מכבי ת"א עם גישה מקצוענית ... אבל ב"ש עם אווירה מגובשת ... ", זה אחלה והכל. אבל כשמדובר בפרימדונה שלוקח אישית, וכמו הרבה שחקנים מהקאליבר הזה, הוא רגיש יותר מאחרים, זה משפיע על שיטת המשחק שלו. כשהוא שיחק במכבי ת"א, ב12/13 הוא סיים עם 22 שערים, כמות מכובדת, אבל הוא שיחק בקבוצה שבאמת לא הייתה לה תחרות. לשחק היום בליגה שיש את הפועל ב"ש, בית"ר ירושלים ואפילו מכבי פ"ת, שלא קל לכבוש מולן, כבר מוריד לו כמות נכבדת מהשערים. נוסיף את החלוץ מטרה, קיארתנסן, שלוקח הרבה מאוד מהכדורים מסביב לרחבה, גם יוריד מהכמות שלו.

שוב, כל מה שאני אומר זה לא עובדה, זה תחושה אישית שלי מהשחק בעונה הקרובה. כמו שהוא יורד לגליץ' כדי לשבור לשחקן בני סכנין את הרגליים כי הוא חמום מוח, ככה הוא יכול להרוס את המשחק של הקבוצה שלו. הוא פצצה מתקתקת, אם הוא בתנופה טובה, הוא יכול לסיים עם משחק עם צמד, הוא יכול לסיים עם אדום ישיר.

2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

"התלבושת תבליט את נוכחות השחקנים על המגרש"

נפתרה הבעיה.

ובחזרה לרצינות, מאוד אהבתי את המדים.

3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

הצלחנו להתעלות על החולצה מלפני שתי עונות עם המשבצות,זאתי יותר מכוערת. ראבק מי מקבל אצלנו החלטות ?!

4. Raulito Madridista

בוזגלו-עטר-יצחקי והנה לכם חדר הלבשה נוראית, תמצית הכדורגלן הישראלי החאפר. לדעתי צריך לוותר על עטר אבל במחיר נורמלי. קשה לי להבין את אלה שרוצים להחזיק אותו בביצים בכל מחיר. דרישה של מיליון וחצי יורו היא מאוד הגיונית ותהיה הכרחית מבחינת מכבי חיפה בגלל כל המסביב - שחקן בכיר בכל-זאת, מעבר ליריבה השנואה ועוד ועוד ועוד. עטר היה צעיר אז בארבע שנים. הוא היה טוב במכבי חיפה בהשוואה לעגלה כמו שכטר שלא הצליח לתת פס אבל המספרים שלו היו מאוד מאכזבים ויש גבול. הוא יהיה במכבי אולי טוב יותר אבל לא במידה ניכרת. מכבי חיפה צריכה לחשוב קודם כל על עצמה. פלייאוף תחתון לא קשור למכבי חיפה בשום צורה, איזו הגזמה פרועה.

5. סמואל אטו Member

גם לא הייתה שום ידיעה על רצון של מכבי ת״א באלירן עטר. הדיבור על שני השחקנים התחיל רק בימים האחרונים.
    ( אני בטוח שתיכף תגיד שעל עטר כן היו דיבורים, אבל אז אני פשוט יביא לפה את הכתבה שפורסמה בערך באפריל-מאי על כך שגולדהאר וקרויף מדברים על צירופו של בוזגלו)

למה אתה לא קונה את עניין החלפת שיטת המשחק?
    מכבי ת״א זו לא ברצלונה, היא לא חקקה את ה 4-3-3 על דגלה. אין סיבה שלא נראה מערך שונה אם היא תחשוב ששחקן כמו בוזגלו באגף ימין יכול לשדרג את התוצאות שהיא משיגה.

צורת הביטוי זה משהו שנכתב ע״י כתב תקשורת. ציטוט בעילום שם.
    אתה לא יכול באמת להתייחס ברצינות לדברים האלה.

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוזגלו זה האחרון בערך בכדורגל הישראלי שאתה יכול להגיד עליו חאפר.
    יצחקי ועטר זה משהו אחר.
    בכלל בתקופה שלהם במכבי מעבר למערכת הלא בריאה שהייתה שם לפני ג'ורדי,הם היו ילדים (קקות אפילו) רק שמאז שלושתם התבגרו,וקשה לי לצפות שמה שהיה אז יחזור על עצמו שוב.

7. קשר ימני Member

שחר טיפש, עם עטר ובוזגלו הסגל מספיק חזק בשביל לרוץ עד הסוף.

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

https://scontent.fhfa2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20597475_1417630191646784_6602803704044534641_n.Xxx?oh=738c0a38f94166e6c4620a04fbecc1a1&oe=59F2AF8D

הכתב הירוק מעורר חשד. זה לא סוד שמחפשים קשר התקפי זר, אני מאוד אתאכזב אם הוא יחזור לקבוצה.
    לאחר האמריקאי, הפולני והאוסטרלי (נשמע כמו התחלה של בדיחה), החתמה של ראיוס היא הסתפקות במועט.

מקווה שהוא רק בא לבקר את רפי דהאן...

de Middenweg ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  9. alexshw Member

לא חושב שיש פה קאמבק שלו. הוא מאוד התחבר לארץ ומרבה לבקר כאן.

10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אישתו ישראלית.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כבר לא מופתע משום דבר שקשור לשחרת התנהלות הקבוצה היא שערוריה אחת גדולה כך שצירוף ראיוס לא תהיה בשבילי הפתעה. עטר יעבור לצהובים, ואנחנו מוכנים לעוד עונה שתגמר מקסימום בינואר. נותר רק לקנא במה שב"ש עושה...

12. zivmay Member

יש כאן אנשים שרוצים את בוזגלו ואת עטר באותה הקבוצה?

13. alexshw Member

כן. אני. בעיקר כדי שעטר לא יפתור למכבי ת"א את הבעיות שלה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

העסק נראה גמור. מכבי תל אביב צמאה לעטר, עטר מת לעזוב, לא רואה סיום אחר לסאגה הזאת.

15. alexshw Member

לא משהו שלא היה ב - 2015 ו 2016. אין סיבה להתקפל מה גם שקיבל חוזה משודרג.
    גם אין סיבה למכבי חיפה למכור את החלוץ המוביל שלה רגע לפני פתיחת הליגה.
    קרה כבר ב - 2007, כולם זוכרים איך נגמר.

אין הגיון בעסקה. מכבי חיפה לא נואשת לכסף.

מצב נושא:
הנושא נעול.