מכבי חיפה 2017/18: פרד רוטן הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Butragueño, ‏30/6/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Drama2 הסמל מעל הכל

אצילי בן 24 יש לו עוד הרבה לאן להתפתח. זה שחקן ל-5 שנים.
    אני חושב שאצילי בן 24 מול בוזגלו בן 24, אצילי עדיף.

בוזגלו עלה הרבה מאוד ביכולת בעונה שהוא ואליניב ברדה הובילו את הקבוצה לצמרת (אחרי שב"ש היו כמה עונות בפלייאוף תחתון/אמצעי).

אבל גם נכון להיום, ההבדלים הם יחסית קטנים (ואם ניקח את בוזגלו מול אצילי אז בוזגלו עולה בעיקר ביכולת ההרמה והבעיטה אבל אצילי מושך לאמצע והוא לא הולך לכנף כדי להרים כמו בזוגלו).
    אצילי השחקן היחידי שיכול להשתפר. מתפלא שלא הייתה קצת יותר "התאבדות" על אצילי, הרגיש כמו מלחמה מאוד פושרת, והייתי בטוח זה כי מחכה איזה "אס" בשרוול אבל לא.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לפי הדיווחים השכר שהוצע לאצילי הוא השכר שמקבלים היום קוואנקה ופקהארט, אני לא חושב שאצילי שווה יותר מזה ובטח ברמות השכר שלנו היום זה היה מאוד לא בריא למתוח את גבולות השכר ליותר מדי גבוה משאר השחקנים.

מסכים שאצילי עם הרבה יותר שנים לתת , אבל השיפור של בוזגלו ב3 שנים האחרונות הוא מדהים ואם אני בתור מכבי תל אביב , ואני צריך לבחור שחקן ל 3 שנים הקרובות אני בוחר בבוזגלו שהוכיח שהוא על המגרש יחסי הכוחות משתנים כאשר יש סביבך שחקנים טובים.

אצילי יכול להגיע לרמה הזאת, בוזגלו כבר שם. אם אצילי ישחק ברמה טובה וישאר במכבי תל אביב כמה טובות, ברור לכולם שזה רכש חשוב ואיכותי. לכן באר שבע רצתה אותו, אני חושב רק שזה לא היה בידיים שלה. לא ברמה הגיונית, כי להשכיב על שחקן כזה נגיד 600 אלף, זה כבר מוגזם ומיותר. בטח שיש בקבוצה כיום שמשמעותית טובים ממנו.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

3. Drama2 הסמל מעל הכל

במכבי ת"א חסר את הדמות שתוריד את מדד הפרימדונה שלו למטה (לא יודע מי עושה את זה אצלכם אבל עושים בכך עבודה טובה).

מכבי ת"א (וגם מכבי חיפה) צריכות שחקן שיהיה משמעותי לאורך כל העונה (כמו טב"ח שהיה או להבדיל אלפי הבדלות השחקן הישראלי הטוב בעולם). בוזגלו בעונות של האליפות הוכיח שהוא לא כזה, כשהוא משחק הוא כמובן טוב אבל לסחוב משהו ? כפי שאלכס אמר, אין לו את זה.

דר"א, ההבדל בין אצילי לקונאקה זה לא 100 אלף ?

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין לי מושג כמה הציעו באמת לאצילי, לפי מה ששמעתי 500 אלף.

בוזגלו באמת לא מסוגל לסחוב לבד, אבל מי כן? אין שחקן כרגע בארץ שמסוגל לסחוב על הגב עונה שלמה. וואקמה היה כזה אם רק היה שומר על אותה רמת חשק עונה שלמה. גם אצילי לא מסוגל לסחוב , לדעתי- כי הוא עדיין לא עמד למבחן כזה בקריירה, אצילי יהיה חייב עוד קילרים לידו כדי לבוא לידי ביטוי.

אגב, אם נחזור למכבי חיפה, קודם כל חסר לה שחקן שנמצא בפורמה אדירה בקריירה, בוזגלו היחיד שמגיע אליה ברצף של שיא יכולת אבל שוב, הפציעה טרפה את הקלפים וכנראה בוזגלו מגיע לחיפה בגלל שהיא היחידה שבאמת רצתה, נכון לנקודת הזמן הזאת- אין ספק שאצילי עדיף על בוזגלו, בגלל הגיל ובגלל הפציעה. מבחינת מכבי חיפה אצילי לא באמת היה בר השגה, אין שום סרט שאצילי היה בוחר בחיפה לפני מכבי תל אביב ובאר שבע, וחיפה חייבים משהו שונה שיתניע את העגלה, הם היו חייבים ללכת על בוזגלו בכל הכח. מסביבו יש מספיק כישרון ואולי כמכלול מכבי חיפה תצליח לסחוב, עטר, בוזגלו ודמארי זה איכותי מספיק והכל שם שבור רק בגלל מנטליות חולה.

אה והגנה לא מספיק טובה.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

5. DRORIKO Member

6. G.B7 ירוק עולה

מכל הזרים שהיו בעונה שעברה הכי החזקתי מואליינטה ואני חושב שהוא בלם טוב מאוד לליגה שלנו.
    למרות זאת ההגנה שלנו בעונה שעברה הייתה נוראית. (לא מפיל את האשמה עליו-זה מתחיל בקישור אחורי שלא היה לנו בנוסף לרביעית ההגנה)
    ומנסים משהו חדש והביאו את דוס סנטוס ושינו את ההגנה .
    ופשוט הצליחו לשחרר אותו יחסית מהר כי הוא בכל זאת שווה משהו גם זמנם של איולפסון ושאר המנודים לעבור קבוצה יגיע.

7. Butragueño מנהלים

וליינטה לא היה ממשיך לעונה שלישית במכבי חיפה כי שני הצדדים מיצו אחד את השני. אני כן חושב שהוא בלם מעולה לליגה שלנו, וכל עוד היה בריא, הוא היה טוב. אבל כבר הובהר לו לא פעם שהוא לא בתכניות, חיפה הביאה את דוס סנטוס והכיוון היה ברור.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים גילי ורמוט עושה פוזות כי אין לו מקום בהרכב. פשוט מדהים.

9. קשר ימני Member

אחלה נצחון
    שלא יחשבו לשחרר את עטר לעמלק

10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד שהוא נפתע הוא היה השחקן הישראלי הכי טוב בליגה,נתן קמפיין אירופאי אדיר עם ב"ש. אם זאת לא עונת שיא אז מה כן?

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בסדר אבל זה לא רלוונטי מה עשה לפני כשאתה מקבל שחקן עם פציעה כזאת משמעותית. יותר מזה, אני בכלל לא בטוח שאנחנו היינו אלה שמחתימים אותו אם לא הפציעה שלו. חסרים שחקנים שאחרי פציעה כזאת לא היו באותה הרמה? שלקח להם כמה חודשים לחזור לאותו הכושר? ואצלנו זה לעשות את זה כנגד כל הסיכויים.

ראיתי את המשחק בגביע הטוטו. כמה מילים על אלברמן.
    מקווה מאוד שאם יהיו משחקים שמוכרעים בשלב מוקדם יחסית, שייתנו לו מנוחה ושהוא לא ישלים 90 דקות לאורך תקופה ארוכה. בכל זאת הבן אדם בגיל 35, ונראה שהוא לא עוד איזה שחקן אצלנו אלא השחקן אולי ההכי חשוב במערך. אחלה שחקן. אי אפשר שלא להתאהב באישיות שלו. הראיון שלו אחרי המשחק.. תענוג.

מה שכן, במשחקים מול מכבי ובאר שבע, הוא והבולגרי לא יספיקו בקישור ההגנתי.

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ברוך שפטרנו.

13. Blanco 7 Member

אחרי המשחק אתמול ולאור היכולת המוכרת שלו, גל אלברמן מסתמן כגניבת השנה. קשה לי להבין איך מכבי ויתרה עליו כל כך בקלות. גם בגיל 35 סיפק אתמול יופי של משחק הגנתית והתקפית ולגמרי היה איש המשחק. נכון, זה היה מול בני סכנין בגביע הטוטו, קבוצה שלא לחצה אותו יותר מדי ונתנה לו לעשות מה שהוא רוצה, אבל עדיין אני מאמין שהוא יהיה שחקן המפתח של מכבי חיפה בעונה הקרובה.

14. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אלברמן בן 34, לא שזה קריטי שנה פחות או יותר... כוחו במותניו.
    הוא הרכש הכי חכם שלנו בשנים האחרונות. לנטע לביא ושאר הצעירים יש ממי ללמוד.

15. סמואל אטו Member

אלברמן אחלה רכש, אבל בבסיס זה לא שונה מאף רכש בשנים האחרונות. שחקן שלמבי וב״ש אין צורך בו. משמע, שחקן פחות טוב ממה שיש לשתיים האלו ושחיפה לא צריכה להתחרות איתם עליו.
    הפעם יצא אלברמן שזה אחלה, אבל פעם אחרת יצא עמרי בן-הרוש, אופיר מזרחי, גילי ורמוט או פיראס מוגראבי.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.