מכבי חיפה 2017/18: פרד רוטן הוא המאמן החדש

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Butragueño, Jun 30, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. alexshw Member

לא פוסל אפשרות שלוזון גזר קופון על הבלם שהביא.

EsheD likes this.
  2. oranfu Member

מבלי לדעת את מי תיכננו להביא זה היה ברור שביזיון לוותר על גארי. גם יכולת וגם אופי ובעמדות בעייתיות. רק על זה הייתי מעיף את האפס הזה לוזון.

EsheD and de Middenweg like this.
  3. הנתנייתי Member

9 נקודות צברה מכבי חיפה בסיבוב השני. האם זה הסיבוב הגרוע בתולדות הקבוצה?

4. Butragueño מנהלים

אכלו את הראש כבר עם ה-"ה-X הכי גרוע בתולדות המועדון". יאללה, הבנו, עונה גרועה, קבוצה חלשה. שנה הבאה תראו איפה קבוצה חלשה יותר.
    שום דבר לא באמת הולך להשתנות במועדון. זה שיעשו רמונט וישחררו, לצורך העניין, את קהת, דמארי, קאיו, קלאוס, גרשון, דוס סנטוס ואלברמן, אבל במקום יחתימו שחקנים כמו ראדי, טב"ח הבלם, פתאום יחזירו את אלון תורג'מן (כי זה כל כך מכבי חיפה), חבשי ולא יודע מי עוד, לא עשינו כלום.

אגב, אני גם משתתף בצער מיגל ויטור, אבל אם הוא היה על המדף, זה הכי מכבי חיפה לרכוש אותו.

de Middenweg likes this.
  5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי כל משחק,פשכטצקי,בן דור ואחרים יוצאים בכתבות שרוטן יעזוב בסיום העונה.
    לא יאומן כמה ההיטפלות לזרים כאן חוצה כל גבול.
    במקום לרדת על לוזון שבנה כזאת קבוצה לתפארת,נופלים על הש.ג , לא לאלאך ובטח שלא לרוטן יש השפעה על מה שקורה כאן. אי אפשר לעשות קסמים באמצע העונה.
    העונה לא הייתה לי שום ציפייה מהם,הם לומדים את הכדורגל פה (תארו לכם מאמן ישראלי שמגיע פתאום לליגה האוסטרלית,ולא מכיר שם כלום).
    העונה הבאה זה המבחן הגדול שלהם.

Last edited: Mar 11, 2018
    oranfu, yakov_y, גלץ and 1 other person like this.
  6. Raulito Madridista

גיא לוזון כבר היסטוריה והוא לא מעניין כל-כך. אולי חסו עליו אבל גם אותו שחטו. אולי לא עשה את זה אחד כמו קופמן עם שלל שמות התואר שהוא מחלק, אבל יוספוביץ' מ-'וואלה' כתב על זה, גם חמי אוזן, ב-'ידיעות' זה היה עמיר פלג. מטופש להשוות בין אחוזי ההצלחה, אבל כשאנחנו מבינים שלוזון מאמן גרוע ולא 'בינוני'(ואני מודה שגם בהפועל במחשבה שנייה התוצאות היו צריכות להיות טיפה יותר טובות, לפחות בהתחלה) - מה זה משנה שלוזון היה יותר גרוע? אני לא חושב שיש כאן שנאת זרים. מאמן שהיה באיינדהובן ושאלקה שבתקופה טובה הן קבוצות דרג 2.5 באירופה - אמור לדעת להסתגל מהר, לזהות שחקנים ומגמות, להתמודד עם לחץ, והוא פשוט משותק. אפילו 'אפקט המאמן החדש' דילג על מכבי חיפה בצורה כלשהי וזה לא נראה יותר טוב. אף-אחד לא חשב שחיפה תיאבק על המקום הרביעי וגם הפלייאוף היה נראה קשה מאוד, אבל שיפור ולו קל - גם זה אין בנמצא.

7. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי חיפה תנסה להגיע להסכם על התרת חוזהו של סטפנוס אתנסיאדיס - וואלה! ספורט

אם באמת מה שהוא מתכנן יצא לפועל,אפשר להגיד שלומדים פה מטעויות עבר.
    למרות לדעתי לוותר על קלאוס כ"כ מהר תיהיה טעות,לא היה לו סיכוי מראש עם איך שהקבוצה נראתה,בקבוצה אחרת אני בטוח שהוא היה פורח פה בליגה.

זובס,קנדיל,מגן שמאלי זר (בוטנר,מי שמכיר מעבר לתקופה שלו ביונייטד מוזמן לפרט עליו),בלם,קשר אחורי (אלאך רוצה זר,הייתי מביא את אלמוג כהן וכיאל ייתנו אמצע עוצמתי).

8. Jefecito Member

למה שכיאל ואלמוג כהן יבואו לארץ?

9. Raulito Madridista

ב-'ידיעות אחרונות' עשו כתבה גדולה על מכבי חיפה וכתבו על 'שבע השנים הרעות'. המטוטלת של אורי קופר, כלומר תרשים הרזימה לגבי הכישלון - היא די נכונה: מועדון גדול->רוצה ליזום במשחק->לא יודע איך-> השער לא מגיע-> השחקנים נלחצים->מפקירים עמדה-> סופגים-> מנטאליות נמוכה->נגמר המשחק. הוא כותב שמכבי חיפה עם אחוזי החזקת הכדור השלישי הכי טוב בליגה, ומצד שני היא כובשת בממוצע רק מ-5 מטר - חייבת להיכנס עם הכדור לשער.
    אני חושב שאף-אחד לא באמת יודע מה הסיבה לכישלון, יש כותרות גדולות אבל אין הסבר אמיתי חוץ מבחירות שגויות ו-'שחר איבד את זה'. למשל, הגיעו מאמנים לא טובים. אבל גם אלישע לא גאון כדורגל ולמען האמת אני לא חושב שלמכבי חיפה היה סגל טוב מהפועל באותה התקופה. לגבי הסגל, גל בינוניות הגיע בקיץ 2011, עם כל הדלה ימפולסקי וחבריו, ללא ספק. היה גם הימור על שחקנים שהצליחו בקבוצות קטנות, האלה מק"ש, אבל מאז עברו כאן שחקנים טובים ומנוסים ומוכחים כמו עטר ושכטר וזה לא התחבר לעומת מקומות אחרים. מה שזוכרים בעיקר זה את האצטדיון. ועדיין, אני חושב שהכישלון הולך ונהיה יותר גדול בעיקר כי לא לומדים משגיאות העבר. ופלייאוף תחתון זה בהחלט עלבון.

10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

1.כסף.
    2.כיאל לא משחק ורוצה לחזור
    3.אלמוג רוצה לחזור לארץ מסיבות אישיות שלו.

11. Jefecito Member

1. לא נראלי שחיפה יכולה ותרצה להציע יותר.
    2.כיאל לגמרי ברוטציה של ברייטון.
    3.למה דווקא לחיפה?!

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הם לא האשמים היחידים אבל גם להם יש חלק בכישלון, בטח של הסיבוב השני.
    אף אחד לא הכריח אותם לקחת את התפקיד לאחר תחילת העונה ואף אחד גם לא מכריח אותם לשחק בשיטה של 4-3-3 גם אם אין להם את השחקנים והמשמעת הטקטית בשביל זה.

13. alexshw Member

מנהל מקצועי רציני לא יבוא מבלי שיש לו יכולת מיידית לבצע שינוי. אלאך לא רציני בכך שהסכים לבוא בנובמבר ולעבוד עם לוזון. וההחלטות שלו העונה מתחת לכל ביקורת. אני לא יכול להאמין לכזה איש מקצוע ומאוד מתאים לשחר.

14. alexshw Member

15. G.B7 ירוק עולה

בעייני זה בכלל לא חשוב מתי מפרסמים את ההרכב
    במיוחד במשחק הקרוב
    זה לא טוב וזה לא רע פשוט לא משנה

ועוד משהו

נטע לביא עדיין פצוע?

Thread Status:
Not open for further replies.