מכבי חיפה 2017/18: פרד רוטן הוא המאמן החדש

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Butragueño, Jun 30, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההפסד הזה לא שינה כלום,גם אם נפסיד עד סוף העונה לא ישנה יותר מידי.
    אני בעד לתת לאלאך ורוטן לבנות,הם הגיעו לקבוצה מרוסקת.

לצעוק ניוקי אורוות זה לא הפתירון,הרי ברור לכולם שכמעט כל מי שיעזוב יצליח בקבוצה אחרת.
    זה הרבה יותר משחקנים שלא פוגעים,זה הרבה יותר האווירה סיביב המועדון,של בית קברות. מזכיר מאוד את הפועל ת"א לפני שירדו ליגה,היה ברור שגם אם מסי יבוא זה לא יעזור.

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

שזה כסת"ח יפה אבל רחוק מהמציאות. מאמן טוב שבאמת בא לעבוד ולא לגמגם לא היה מוציא אחוזי הצלחה כאלה עלובים. מישהו מכריח אותו לשחק עם רמי גרשון למשל? או עם רועי קהת?

3. alexshw Member

ככה ההולנדים נכשלים בהרבה מקומות. ישחקו עד המוות בשיטה מסוימת גם אם היא לא מביאה תוצאות וכלל לא מתאימה לסגל.

גלובלית המועדון לא בנוי לזרים. ואוטוטו יחזור לישראלים.
    יותר זול להכשל איתם.
    אני חושב שגם אלאך די גמור.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

4. Raulito Madridista

בשער של 'ידיעות אחרונות' הראו תמונה של שני אוהדים, נראים פחות או יותר בגילי(25) - פשוט בוכים. בהתחלה, לדעתי לפחות, אחרי אכזבות, אתה מקלל, משתולל, מתעצבן. כשיורדות דמעות זה כבר חוסר אונים. היו כאלה שגם זרקו את המנוי על הריצפה במגרש כאות מחאה לפי מה שהבנתי. אין להם מה להגיע יותר. אני תמיד בגישה של 'באש ובמים', אבל לפעמים זה פשוט בלתי-נסבל. זה הזכיר לי את התמונות של הפועל ת"א.
    אנשים לוקחים את הפועל ת"א כדוגמא מייצגת, כביכול 3 מהפכות ורכבת 'וולקאם' של שחקנים, וכמובן שזה לא התחבר, וכמובן נכשלנו. אבל 'השינוי הראשון', קרי קיץ 2014 - היה צעד כלכלי בעייתי - דמארי נמכר, דגני עזב, עוד שחקנים בכירים עזבו. ואני באמת חושב שמכבי חיפה הנוכחית כן חייבת מהפכה, אין מה לעשות, שוב לבנות מחדש, אבל עם איש מקצוע, ולהתחיל לחשוב, לפחות לחשוב - כבר עכשיו. יש בסגל הרבה חרא והרבה שחקנים חלשים מנטאלית. לאף-אחד אין ביצים לחתוך את רמי גרשון אבל צריך לחשוב טוב-טוב-טוב מה עושים. הסגל צריך להיות 'קצר' יותר, והמחליפים הזוטרים יהיו שחקני נוער עם פוטנציאל.

5. alexshw Member

אין לנו כלום בנוער.

EsheD and WellNeverDie like this.
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא נגיד ככה. ללא ספק שבהולנד מתקשים לעכל שיש צורך בשינוי פילוסופיית משחק פה. באייאקס זה בכלל נורא. זה כבר דיון למקום אחר.

היות שאני לא גר בארץ קשה לי לעקוב ממשי אחרי רוטן, אבל לא מן הנמנע שהשחקנים לא מבינים מה הוא רוצה. הבעיה היא שהמאמן ההולנדי בא באמצע העונה כשהקבוצה במשבר קשה. אי אפשר אז לצפות לשינוי קיצוני. אם כבר רוצים משהו אחר אז רק בקיץ.

סמואל אטו and EsheD like this.
  7. Raulito Madridista

אני לא אומר שנראה שחקן מהנוער של מכבי חיפה שהופך להיות כוכב גדול, קשה להצליח בקבוצה בתנאים האלה, אבל שחקני נוער עדיפים על שחקני ספסל אחרים, זרים חלשים שהפכו לפלופים גמורים, לא משחקים ומרוויחים הרבה כסף. מהקבוצה הנוכחית של מכבי חיפה היחידים שהייתי משאיר בלי למצמץ הם גל אלברמן(בעיקר בגלל העבר והיכולת המנטאלית שלו), קהת, סולליך, רוקאביצה, בוזגלו ועוואד, וכמובן שלומי אזולאי שנראה כמו שחקן כדורגל גם בתוך כל הכאוס. השורה הזו חוזרת על כל מאמן אבל גם רוטן יכול להוציא יותר מהזבל שקיים היום.

8. alexshw Member

הוא מנסה להניע כדור בין הבלמים למרות שהם דייגים ולא בנויים לכך.
    הוא מנסה להטמיע סגנון משחק טוב על הנייר אבל חסר קשר לחומר שחקנים שיש.

אז מה הפואנטה?

9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממש כלום.
    השקר הזה של המחלקת נוער חייב להפסק.

10. סמואל אטו Member

כמה זמן הוא כבר במועדון?
    איזה סגל הוא קיבל?
    על מי בחדר הלבשה הוא יכול לסמוך?
    איזה שיטה הקבוצה הזאת יודעת לשחק?
    באיזה מצב מנטלי הוא קיבל את השחקנים?

אולי, אולי, אפשר להגיד שהוא לא מצליח להרים את השחקנים( משהו שאולי מאמן ישראלי אחר היה מצליח לעשות) ואפשר להגיד שהוא עקשן טקטית כי הוא לא משנה מערך או עובד על סגנון יותר הגנתי, אבל הביקורת הזאת היא תהיה ביקורת טלאי על מצב הטלאי על טלאי של מכבי חיפה.

oranfu and de Middenweg like this.
  11. הנתנייתי Member

לא שאני חושב שאלאך אשם, אבל בכל מקרה יש במכבי חיפה הידרדרות חמורה. בסיבוב הראשון היא צברה 16 נקודות, ובסיבוב השני 8 נקודות (עם משחק אחד שנשאר). בסיבוב הראשון מכבי חיפה הייתה קבוצת מרכז טבלה. בסיבוב השני, קבוצת תחתית חלשה.

12. עידן444 Member

במשפט הזה החזרתי אותי עכשיו לעונת 2015/2016. הרגשתי שאני כבר לא מסוגל יותר להגיע. הרגשתי שזו כבר לא מכבי נתניה. שגנבו לי את הקבוצה.
    מכיר אנשים שהמשיכו להגיע גם אז. כמו @henry1 נראה לי. אני מאוד מעריך אותם. עלי זה כבר היה גדול.

henry1 likes this.
  13. G.B7 ירוק עולה

כותרת מביכה ומרגיזה בONE
    ורמוט שיש לו חלק מהקבוצה פח שאנחנו מאז שהגיע לא תרם כלום והציג המון משחקים חלשים
    מרשה לעצמו לפתוח עכשיו את הפה על הקבוצה.
    וגם אם יש במשהו אפילו בחלק קטן מהדברים שלו שישמור את זה לעצמו ולא ירקוד לנו על הדם יום אחרי
    מסיבה אחת ויחידה שהוא היה חלק בכלל לא קטן מהכשלון שלנו.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בעיקר עושה יחסי ציבור גרועים לורמוט. לא מעניין אותי הבחור הזה. הוא לא תרם דבר לקבוצה שלנו ועכשיו בקושי תורם ליריבה העירונית. ראינו אותו מולנו במשחקים האחרים. ראית אותו עושה משהו? אני לא.

הנה עוד אחד שמרשה לפתוח את הפה:
    "מאז שעזבתי את מכבי חיפה פרחתי מחדש"

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

Thread Status:
Not open for further replies.