מכבי חיפה 2017/18: פרד רוטן הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Butragueño, ‏30/6/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Nigel de Jong
    @alexshw
    כמו תמיד הכל עניין של אג'נדה. יכול להיות שאתם צודקים. יניב קטן, האיש שלא פרש בזמן. עוד מישהו שגרם לאימפריה להתמוטט.

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

עד כמה יפתיע אותכם שחבר שלי היה באירוע של אחד מאנשי ההנהלה השבוע (הבן התחתן) ואחד האורחים באירוע היה בן דור?
    בדיחה המועדון הזה.

3. alexshw Member

ובבר מצווה של הבן של בן דור?
    וכמה פעמים הדובר ישב איתו לשתות קפה?

תאמינו לי יותר ממה שהעגל רוצה לינוק, הפרה רוצה להניק.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

oranfu אוהב/ת את זה.
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברגע שמועדון צמרת מדרדר ככה הדג מסריח מהראש. יעקב שחר הוא האיש שגרם לבלאגן הזה. יותר חשוב לו מהחברים הכושלים שלו מאשר מהצלחת הקבוצה. רק עזיבת הזקן יגרום להבראת הקבוצה כי ברצינות זו לא בושה שקבוצה עם תקציב כזה גדול אפילו כבר לא מדגדג קבוצה כמו עכו?

5. Raulito Madridista

הכותרת 'מהפכה' היא מצחיקה ומגוחכת אבל מכבי חיפה עם סגל עמוק מדי וזו הייתה טעות מלכתכילה מה גם שהיא חייבת לשחרר שחקנים שלא עמדו בציפיות. גם אם לוקחים בחשבון שזו קבוצה חדשה ולוקח זמן להשתלב - יש שחקנים שלא נותנים פשוט כלום, 0 עגול, וכל דקה שלהם על המגרש זה הפסד כספי. אז עדיף להיפטר מהם בכוח ואפילו לחסוך מאה אלף יורו מהשכר שלהם. מעבר לכך צריך לבעוט בשחקנים בכירים יותר כדי ששחקנים אחרים יבינו שהם בזכוכית מגדלת מעכשיו והלאה(לפחות ברמת הכותרת). אם ישחררו את אחד הצעירים או יביאו שוער אחד זה לא יזיז לאף-אחד אבל אם מחר מכבי חיפה תחתוך את עומר דמארי - שיגיע לבית"ר ויהיה שחקן אחר כמובן, או את קלאוס - זה משהו אחר.

6. yedidel Member

אם אשדוד איכשהו מנצחת הערב... יהיה מעניין בכרמל

7. קשר שמאלי Member

לאשדוד יש מאמן. לדעתי אנחנו או רעננה נצטרף לעכו

8. DRORIKO Member

מדהים איך שחר הצליח למכור לתקשורת את הנראטיב של ״איזה מסכן יענקלה, הוא שופך הרבה כספים והקבוצה נראית ככה״ לא יענקלה מסכן, מסכנים האוהדים שאת הקבוצה שלהם מנהל חמור

9. alexshw Member

חלק גדול מהקהל החיפאי כבר לא באמת אוהד מכבי חיפה או אוהד כדורגל. הם אוהדים פרטיים של יעקב שחר.

10. DRORIKO Member

מה שעצוב זה שעם כל זה שניתקתי את עצמי מהקבוצה עדיין איפשהוא כואב לי על מה שקורה

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. Butragueño מנהלים

חחח איך אני מת על המהפכות האלו. באוקטובר המאמן אשם (מה שהפעם היה באמת נכון), ובינואר השחקנים אשמים. זה אף פעם לא מעל. זה תמיד אחד משני הגורמים האלו.

כל השכונתיות הזו של הסגל. זנטי לא משחק כל העונה בגלל בעיות חוזים, אז בגלל שיש התקדמות אז מכניסים אותו להציל את המולדת. מישהו בכלל ניסה אותי באיזשהו מערך? דקה 86 זורקים את קינן למגרש - "לך תעשה מה שבא לך". רמי גרשון ורועי קהת לא מסוגלים לתת פס אחד מדוייק. כל שחקן שמוסר לשחק סמוך מפוצץ אותו עם הכדור כמו במגרש בבית-ספר, וזה שמקבל את הפס לא מצליח לעצור בנגיעה ומאבד את הכדור. זה נובע מלחץ פסיכי. סולליך רץ יותר מהר מהכדור וכשהוא שולח מסירה הוא מוסר חלש מדי ומאחר את השחקן. רוקביצה לא מסוגל לקבל כדור בימין, רק שמאל, וכל יציאה מהמקום שלו היא ברגל שמאל, וזה מביך ברמה בינונית מאוד. אופיר מזרחי היחידי שעוד מנסה, וגם הוא כל כך בינוני וחסר יצירתיות.
    יונתן לוי לוקח לי דקסמול והקבוצה נשארת עם 6 שחקנים על הספסל. שלומי אזולאי על הספסל ונשאר שם 90 דק'. אם הוא לא כשיר, ולא רוצים לסכן אותו - למה הוא על הספסל? למה לא לתת לשחק אחר, מועיל יותר, לשבת שם? כדי שיעמוד לאוהדים שאזולאי סוף סוף בריא? בחייאת.

אף מהפכה לא באמת תעזור כאן. יש מגמתיות שרצה כבר 7 שנים, לא משנה איזה שחקנים יש בסל - הוא מאוד רקוב, וזה מדבק את כל המערכת. אוברניאק, ראיוס, בוזגלו, דמארי, ורמוט, עטר, קהת, גרשון, שכטר, ורד, מויאל, ידין, קלאוס, קאיו - מי לא היה בסגל של הירוקים בשנים האחרונות? כולם נראים כמו הצרות של המועדון. קשה לי להאמין שכל הרכישות ששחר עושה הם ביזיון. וכן, אני מאמין שתחת יו"ר בריא יותר, פיקח יותר ושאפתן יותר, השחקנים האלו היו מפיקים מעצמם הרבה יותר. עד היום היה בי איזשהי תחושה שיענקל'ה הוא הבעיה, אבל אף פעם לא חשבתי שהיא היחידה. היום אני כבר מרים ידיים, ומצטרף ל @alexshw , @DRORIKO , @קשר שמאלי וכל השאר, ומתפלל ליום שיו"ר עם יצר תחרותיות יקח את המושכות ויעשה סדר בבלאגן הזה.

12. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני במקום לא מעט קבוצות בינואר קופץ על קלאוס.
    בהנחה שהפרסומים שפאוק לא רוצה להחזיר אותו בינואר הם נכונים.
    נראה לי מסוג השחקנים שלא הראו מאומה בגלל הקבוצה הכושלת שהוא משחק בה.
    בדקות שהוא עלה הוא היה חושך אין ספק, אבל יש לו יכולת מיקום טובה, יש לו את הפיזיות והוא היה קפטן של מועדון ענק. אני חושב שהוא מספיק טוב בשביל להעמיד נתונים יפים בליגת העל. פשוט הגיע למקום הלא נכון בזמן הלא נכון.
    למשל בבית"ר. בהרכבים לאחרונה שעולה וראן הדחליל.

13. alexshw Member

קלאוס גמור גופנית. לא סתם הוא לא כבש גם בעונה שעברה. השכר שלא יחסית גבוה. לא שווה את התמורה בשום פנים ואופן.
    חוץ מזה הוא שרוף לעונה הזו פרט לליגות שמתחילות במרץ כי הוא שותף במדי בפאוק בליגה אירופית.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  14. Raulito Madridista

הכותרת של 'ידיעות אחרונות' הייתה צעקנית במיוחד: 'השנה הגרועה בהיסטוריה'.

https://scontent.fsdv1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/26168034_1573793592715157_545896503156375021_n.Xxx?oh=2fefc99941070a9abde1c16047fe3ce8&oe=5AB43AF0

הנה המספרים האיומים:

- מכבי חיפה שברה את שיא ההפסדים שלה מ-2014, כאשר בשנת 2017 הפסידה 20 משחקי ליגה. היא פתחה את השנה החדשה עם 3 הפסדים וסיימה את השנה עם 3 הפסדים.
    - הפער מהפועל חיפה היריבה העירונית עומד על 19 נק'.
    - רוב מאס הוא המאמן השלישי בהיסטוריה שהגיע להפסד המפוקפק של שלושה הפסדים בשלושת משחקיו הראשונים.
    - לפני העונה הנוכחית, הפועל עכו מעולם לא ניצחה את מכבי חיפה ב-16 משחקי ליגה, ועכשיו יש לה 2 מ-2.
    - מכבי חיפה לא הצליחה לכבוש ב-21 מ-36 משחקיה השנה - 58% - האחוז הגבוה בתולדות המועדון.

- 490 אלף צופים הגיעו למשחקיה של מכבי חיפה ב-2017 - יותר מכל קבוצה אחרת.

כמה נק' היו למכבי חיפה אחרי 16 מחזורים?
    עונת הקיזוז 2009/10 - 45 נק': 15 נצ' והפסד בודד
    עונת האליפות האחרונה 2010/11 - 37 נק'
    עונת 2011/12: 25 נק'
    עונת 2012/13: 24 נק'
    עונת 2013/14: 24 נק'
    עונת 2014/15: 20 נק'
    עונת 2015/16: 23 נק'
    עונת 2016/17: 25 נק'
    עונת 2017/18: 16 נק'.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  15. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

דיברתי על מועדונים בישראל, סליחה אם לא ציינתי.
    ובנוגע לעלויות. זה עניין שבשגרה בחיפה, לשחרר שחקנים עם חוזים מפוצצים עבור השתתפות זניחה מצד הקבוצה שתשאל אותו מחיפה.

מצב נושא:
הנושא נעול.