מכבי חיפה 2017/18: פרד רוטן הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Butragueño, ‏30/6/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

סיבה מקצועית לא, סיבה שיווקית כן. המועדון כבר לא יודע איך להצליח וגם לא חושב על זה. הוא חושב רק על איך למכור את הכישלון לאוהדים עוד קצת. בינתיים מצליח בזה.
    בכלל אין שחקן אחד ספציפי שיכול להושיע את המועדון הרקוב הזה.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לצפות ממנו להיות המושיע לבד של המועדון היתה טעות בדיוק כמו אותה טעות שחשבו שבניון זה שייקח את המועדון לאליפות.
    ההתנהלות הנוכחית של המועדון גורמת לכל שחקן שני להפוך להיות מבחינת מה שהם משדרים כזה שייקח את הקבוצה לאליפות. זה דפוק בלי קשר לאם השחקן חוזר מפציעה או לא.

3. alexshw Member

@oranfu
    עדיין חושב שאין חשיבות לעיתוי הגעת מנהל מקצועי?

4. oranfu Member

כן.

איך ההגעה שלו השפיעה במשהו? שיתכנן את השנים הבאות.

למי שיש טיפת שכל מבין שאין מה לבוא אליו בטענות (לכן בתקשורת יבואו).

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני ממש מתעניין לדעת מה יקרה בהמשך העונה הזאת. הקבוצה נראית חסרת כל חשק ואם נמשיך להפסיד ככה יהיה מעניין לראות אותנו בקרבות תחתית. כנראה גם לאוהדים לא אכפת כי היום הם קיבלו בסוף בשקט את ההשפלה הבאה. לא נראה לי שיש עוד אנשים במערכת או ביציעים שמתביישים שעם תקציב שכזה אנחנו כבר שנים יותר קרובים לתחתית מאשר לצמרת.

6. alexshw Member

אני לא בא אליו בטענות. אבל תראה מה קרה. הגעתו יצרה סלט(שוב לא בגללו, אלא הנסיבות הקיימות). זה בדיוק כמו עם תור. סלט רק החמיר את המצב.
    מנהל מקצועי צריך לבוא כשיש לו צוות משלו וכשהוא יכול להתחיל לבנות את העונה הבאה בשקט עם מירב הסמכויות.
    בפועל כמו שקרה עם תור נוחת מנהל מקצועי על מאמן קיים שנשאר, אחרי חודש-חודשיים המצב מחמיר, המאמן עוזב ומכאן זה כבר כדור שלג ולחץ עצום בו גם מנהל מקצועי יתקשה מאוד לקבל החלטות שקולות, אז הוא מתחיל מפלסטרים מצחיקים, מה שרק מוסיף לכדור שלג.
    ועכשיו הוא צריך לכבות שריפה ויעשה עוד מהפכה במועדון ויצטרך למנות מאמן בלחץ.

איך זה נגמר עם תור אני יודע, וזה דומה מדי לאלאך (אלא אם הוא קוסם ויפגע ממש טוב במאמן ובשחקני רכש בינואר, רק שבמכבי חיפה כבר מזמן לא היו קסמים). אז גם משער לעצמי איך זה יגמר גם עם אלאך.
    רק אני רוצה שתזכור דבר אחד - ביום בו שחר יבוא לאימון בוקר שוב לגעור בשחקנים - זה יהיה תחילת הסוף של אלאך. זה פשוט יהיה לדרוך על ראשו ולעשות ממנו סמרטוט. שחר תמיד היה אלוף בזה.

המועדון הזה לא עובד נכון. הכל פה הפוך ולא פלא שהוא מתרסק.

7. oranfu Member

איזה סלט נוצר?
    בכל מקרה היה מאמן, גם אם הוא היה מגיע באפריל.

הוא לא עובד עם פלסטרים כי עובדה שעדיין אין מאמן.

אני גם משער שזה יסתיים בצורה דומה אבל זה לא בגלל העיתוי שהוא הגיע.

8. alexshw Member

סלט שיש מנהל מקצועי שמגיע לקבוצה מרוסקת ולחוצה כבר עמוק לתוך העונה(אבל גם עדיין מאוד רחוק מסיומה) ועובד עם ליצן ישראלי לא קשור ובכלל כל הצוות הישראלי החובבני. אין לו יכולת אמיתית לשנות דברים (גם כי בחודשי נובמבר ודצמבר שוק המאמנים מגובל מאוד) ובטח שהוא כבר עובד עם פלסטרים. מאס+מרדכי הכי פלסטר שיש.
    טלאי על טלאי על טלאי. הכדור שלג רק מתגבר. ושוב זה לא אלאך אשם, אבל זו המציאות שנובעת מניהול שחר שמכתיבה את זה.
    אני אופתע אם אלאך יצא מזה ויפתח את העונה הבאה. שחר ישרוף אותו.

9. oranfu Member

אין לזה שום קשר לתזמון ההגעה שלו אלא לניהול של שחר.

10. alexshw Member

לא מבין איך אתה לא רואה את הקשר לתזמון. הכי ברור שיש. אתה מתעלם בכלל מהמצב הנתון בו היה המועדון בעת הגעתו.
    שוב במועדון מסודר זה לא משנה. במכבי חיפה שכל פיפס גורם לאי שקט ומשפיע ישירות על המצב? מאוד חשוב.

11. oranfu Member

המועדון היה במצב פח גם אם היה מגיע באפריל. אני פשוט לא מבין מה זה משנה.

והטענה שלי היתה כללית (שלא משנה מתי ממנים מנהל מקצועי, בין אם זה אוקטובר או אפריל) ולא במכבי חיפה באופן ספציפי.

12. alexshw Member

משנה במכבי חיפה כי אותו מנהל מקצועי שאתה מייעד שיבנה את העונה או עונות הבאות יסחף בכל הכדור שלג הזה.
    לא ראית מה קרה בעונה שעברה(ואומנם תור הגיע במאי אבל ללא סמכויות ועם רוני לוי שהשארותו הונחתה עליו. להתחיל לעבוד בתחילת אוגוסט זה כבר מאוחד מדי וזה בעיקר לכבות שריפות ולהדביק פלסטרים).
    בגלל הנסיבות הקיימות הגעתו ללא צוות מורחב שלו יצרה רק סלט. ושוב האשמה פה נטו של שחר.
    אלאך בכלל לא יודע לאן באמת נכנס. הוא מסכן.

13. סמואל אטו Member

מביאים מנהל במאי - זה לא עובד בגלל שחר.
    מביאים מנהל באוקטובר - זה לא עובד בגלל שחר.

מסקנה - הבעיה היא שחר.

14. alexshw Member

נכון, כי גם כשהוא הביא מנהל במאי זה לא באמת היה כמו להביא מנהל במאי בגלל השתלשלות האירועים שציינתי.
    בכללי שחר לא מאמין במודל ומביא אותם רק כדי להסיט ביקורת מעצמו. אם אדם עושה דברים שבהם לא מאמין זה גם נראה חובבני ולא רציני וזה גם לא עובד. רק יכול להצטער על אנשים שמשתפים עם זה פעולה ובאמת לא מכירים את האיש ו"פועלו".
    במאי 2016 הסברתי לתור בטוויטר את המציאות כפי שהיא. אבל מאמין שלא לקח את זה ברצינות.

15. oranfu Member

הבעיה היא באמת שחר. תזמון הגעת המנהל המקצועי פשוט לא משנה.

הוא מביא מנהל מקצועי אבל ממשיך לנהל את העסק. מי מפטר וממנה מאמנים? שחר. מי מחליט על רכש (התייעצויות עם זהבי)? שחר.

המנהל המקצועי בחיפה זה עלה תאנה.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.