מכבי חיפה 2017/18: פרד רוטן הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Butragueño, ‏30/6/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

לא המועדון היה צריך להסדיר את נושא הביטוח?כל הזמן אומרים לי שמכבי חיפה זה מועדון מאד מסודר ו"מנוהל ברמה אירופאית" אז איך זה שלא משלמים ביטוח? למה בוזגלו צריך להגיע למצב שהוא לא רשאי לקבל שכר ותלוי בחסדיו של המועדון, שלא לדבר על זה שיש חשד שאותו מועדון החזיר את בוזגלו מוקדם מדי, ככה שאולי יש פה גם רשלנות שלו.

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מה החשד פה? בוזגלו חזר מוקדם מדי. החלמה מלאה של הצולבת מצריכה מנוחה וטיפול של 10-12 חודשים, בוזגלו חזר אחריי 7 חודשים בלבד.

3. עידן444 Member

אני חושב ש 6-12.
    למה שרופא יאשר לו לחזור?
    ברור לך שהיה לו אישורים מרופאים לחזור.

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

זה לא יכול להיות פער כזה של חודשים, בטח כשמדובר באחד כמו בוזגלו שסבל מפציעות בעבר.

ממה שאני יודע, רוב השחקנים חוזרים לפניי הזמן המומלץ מהסיבה הברורה שהם כבר מתים לחזור לשחק. האמת? אם בוזגלו היה חוזר ומשתלב בהדרגה במשחק של חיפה, כלומר 20 דקות פה ושם, אז סביר להניח גם שהוא היה מחלים לחלוטין בסביבות סוף ינואר והחזרה הייתה עוברת חלק. להחזיר אותו ולחזור על הטעויות הברורות מהעבר... הייתי אומר שלא מתאים, אבל למכבי חיפה זה מאוד מתאים.

5. עידן444 Member

גם אני רשמתי שזה נראה לי מוקדם אבל שמעתי את אורי אוזן בפודיום מספר, כאחד שקרע פעמיים רצועה, שזה משהו שיכול לקרות אפילו באימון.
    לברק יצחקי זה קרה בחימום.
    גם אם חזר מוקדם לשחק, לא נראה לי שחזר מוקדם להתאמן...

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. alexshw Member

אבל מכבי חיפה זה המועדון הכי חובבני שיש בנושאי פיזיולוגיה כבר שנים. זה כולל גם טיפול והתאוששות מהפציעות.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כל מה שקורה במשחק יכול לקרות גם באימון, השאלה היא איך אתה מתאמן. אם בוזגלו חזר לקצב מהיר מדי ובצורה חדה מדי, זה גם לא תרם לו כל כך להחלמה.

כששחקן קורע את הרצועה חודש אחריי שהוא החלים לכאורה, זה מעלה תהיות וקשה שלא לבוא בתלונות למועדון.

8. סמואל אטו Member

אני חושב שזה מעט יומרני לקבוע את הסיבה לפציעה של בוזגלו.
    יש הרבה גורמים שצריך לקחת בחשבון ואף אחד לא יודע עד כמה כל מה שהיה צריך להיעשות נעשה בצורה הטובה ביותר.
    זה גם יכול להיות פשוט ביש מזל.

9. G.B7 ירוק עולה

די נו באמת לא חזרה מוקדמת ולא נעליים הפציעה של בוזגלו היא לא יותר מחוסר מזל נוראי .
    בוזגלו לא קיבל את ההחלטה על דעת עצמו אני מאמין שהיו כמה מומחים שהוא עבר במהלך השיקום שאפשרו לו לחזור.
    רפואה זה לא מדע מדויק יש כמה חוות דעת אחת מהם הייתה לחזור לשחק יותר מאוחר, ואחת מהם הייתה לחזור בדיוק בזמן שהוא חזר ויכול להיות שיש אורתופד שאפילו אמר שהוא יוכל לחזור לפני (אי אפשר לדעת) .
    וגם אם הוא היה בחוץ עוד כמה חודשים יכול להיות ששוב היה נפצע בדיוק באותו אופן בגלל התנועה הלא נכונה שעשה בשנייה הראשונה במשחק, מה לעשות המקום רגיש יותר אחרי ניתוח.

ועוד משהו
    ראיתי שזנתי יהיה בסגל פעם ראשונה העונה מה היה הסיפור איתו
    בעיות על חוזה?

10. alexshw Member

הוא מסרב לחתום על חוזה חדש.

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

כן אבל זה לא שהוא חזר ישר להרכב הפותח ולהשלים 90 דקות.
    קודם הוא שיחק במשחק אימון, אחר כך הוא פעמיים עלה לחצי שעה. אחר כך ל 60 דקות פעמיים. ואז למשחק שלם.

12. G.B7 ירוק עולה

יודעים למה הוא מסרב לחתום על חוזה?
    יש הצעה מחול ?הוא רוצה הבטחה להיות שחקן הרכב?

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

זו עדיין חזרה בקצב מהיר מדי. מבדיקה שעשיתי באתר ההתאחדות, בוזגלו שיחק 265 דקות משחק מאז שחזר לסגל מכבי חיפה. זלאטן איברהימוביץ', שחזר קצת יותר מוקדם אחריי אותו זמן החלמה, שיחק 187 דקות, ורק ב-20 בדצמבר, חודש אחריי החזרה שלו למגרשים, הוא שיחק יותר מחצי שעה של כדורגל.

בניתם סגל עמוק מאוד התקפית בשביל מה? בשביל שבוזגלו יחזור על הדקה להיות המושיע שהוא לא יכל להיות מלכתחילה? זה ביזיון שאין כדוגמתו.

14. alexshw Member

זה שהסגל ארוך מספרית לא אומר שהוא עמוק. אין למכבי חיפה אף סקורר, אין לה אף קשר אחורי ראוי. יש לה מגן שמאלי אחד בסגל וגם זה בן הרוש שהוא ברמה נמוכה.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הרלוונטיות של העמדות הללו לבוזגלו דומה לזו של עמדת השוער. יש לכם שחקנים טובים בעמדה שלו, זה שאתם לא משחקים כדורגל טוב ולא ממצים אפילו 30 אחוז מהסגל, זו כבר בעיה אחרת וזה למה בוזגלו לא יכל לעזור בשום דבר. לא הייתה שום סיבה להחזיר את בוזגלו בשלב כל כך מוקדם ובצורה כל כך מהירה.

מצב נושא:
הנושא נעול.