מכבי חיפה 2010/2011: אלופת המדינה בפעם ה-12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏9/7/10.

1. ManUtd Fan Member

בני יהודה, אשדוד, פ"ת... תגיד לי אתה צוחק? לא צריך גרזן בשביל המשחקים האלה! בטח לא כזה שלא מועיל כלום בחלק ההתקפי, ואני מקווה שאתה יודע שבמשחקים האלה אנחנו אמורים לתקוף.

2. Don Joan Roman Member

בחיי שמרוב השפע שיש לכם נדפק לכם השכל, כל קבוצה בארץ חוץ מהפועל ת"א הייתה שמחה לשחקן "חלש" כמו קולמה ואתם בוכים, אתם מתלוננים על קולמה אבל שוכחים שבלי העזרה ההגנתית המרשימה שלו טשיירה וקינן לא היו נראים כ"כ טוב כמו בעונה שעברה, הוא עוצר הרבה התקפות של היריב עוד לפניי שהם התחילו ומשחרר פס לשחקן הראשון שפנוי שיבנה את המשחק, נכון שקולמה הוא לא עילוי אבל איזה שחקן בליגה שלנו בעמדות האלה מלבד אביחי ידין הוא כן עילוי? אף אחד, היום זה לא כמו פעם, היום שחקן כמו ז'וטאוטאס שווה 2 מיליון יורו לפחות.

נערך לאחרונה ב: ‏14/8/10
  3. alexshw Member

קשר שלא מבין כדורגל ואין לו שום מושג בפעולות התקפיות לעולם לא יהיה אהוד על אוהדי מכבי חיפה.
    אין מה לעשות.

4. Don Joan Roman Member

אני דווקא רואה הרבה אוהדים שמעריכים מאוד את קולמה.
    תדייק ותגיד: האוהדים המפונקים של מכבי חיפה לעולם לא יאהבו שחקנים כמו קולמה שנותנים מעצמם 100 אחוז בעבודה שלהם אבל לא ממש יודעים לעשות אקסטרה".

5. מכביחיפהזהבדם Member

איזה אוהדים מעריכים את קולמה?
    אוהדים שמסתפקים בבינוניות/לא מבינים כדורגל.

6. alexshw Member

זה לא מספיק.
    וחוץ מזה הוא זר. לתת 100% מעצמך זה מספיק בקבוצה בינונית ומטה.
    במכבי חיפה גם צריך לדעת לשחק כדורגל.
    אני מעריך את קולמה על ההשקעה כמובן ועל הכושר הגופני הגבוה, אבל במכבי חיפה שאני רוצה לראות לשחקנים כאלה לא צריך להיות מקום.
    זה לא סכנין כאן.

7. ertyo Member

חחח אוהד ביתר קורא לאוהדים של מכבי חיפה,אוהדים מפונקים,איזה בדיחה.
    קולמה לא שחקן כדורגל וגם לא יהיה,לוחמים יכולים ללכת לקיקבוקסינג.
    השנתיים שהדייג הזה נמצא פה,כבר נמאס על רב האוהדים שמבינים כדורגל.
    הוא יכול ללכת הביתה,ואני מקווה שהשנה האוהדים יראו שהם לא רוצים אותו ולא את אלישע בקבוצה.

8. Robin_Van_Persi Member

גם מסצ'רנו דייג נכון?,לא מבין למה מאשימים את קולמה,התפקיד שלו זה לא להיות הפליימקר של הקבוצה,בשביל זה יש את השחקנים ההתקפיים יותר.

9. ertyo Member

טוב,הבנו גם גטוסו דייג.
    כשהוא יגיע מבחינה הגנתית לרמה של גאטוסו,ושל מסצ'רנו,אז יהיה אפשר לתת את ההשואות האלה.
    אפילו לרמה של דירסטו הוא לא מתקרב.
    הוא שחקן אפס דייג,נגר מה שתרצו,ראינו זאת גם נגד הבלארוסים,שהוא היה אשם ב2 מ3 השערים שספגנו.
    אני מקווה שהאוהדים שלנו יהיו מספיק חכמים ויגידו לו שהוא לא רצוי בקבוצה.

10. Don Joan Roman Member

אוהדים שמבינים שעדיף שחקן עם קצת פחות יכולת שנותן 200 אחוז מעצמו ועושה את התפקיד שלו מצויין מאשר שחקן עם קצת יותר יכולת שנותן פחות מעצמו ועושה פחות טוב את התפקיד העיקרי שלו.

עכשיו הוא לא טוב אבל כשהוא עשה עבודה נהדרת נגד זלצבורג אז הוא כן היה מתאים,.

11. alexshw Member

הוא עדיף על כמה מתחזים של רוני לוי ששיחקו לפני כן ובתקציבים שמשקיעים קשה למצוא משהו יותר טוב. וכאן שורש הבעיה.
    שלא השקיעו בעמדה הזו ובכלל משקיעים פחות ממה שצריך.
    קולמה הוא תוצר ה"שפיות".

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא לא מתאים לליגה,הוא מתאים למשחק מול קבוצות קשות ולשחק מול התל אביביות ובית"ר נגיד..לא מעבר,אי אפשר לקנות שחקן ל6 משחקים בעונה.

צריך קשר אחורי שגם יודע להניע כדור כי זה הורג אותנו בהמון משחקים.

13. Don Joan Roman Member

בד"כ שמים לב לחיסרון של שחקן דווקא שהוא איננו, קולמה הוא הרע במיעוטו ואם אין לכם אחד שאתם יודעים בוודאות שהוא טוב ממנו אלא סתם איזה שחקן בן 20 שחושבים שהוא הדבר הבא כמו לורפיסה אז עדיף שתהיו עם קולמה ותפסיקו להתלונן עליו.

14. קרלס פויול5 Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx נראה לי שאני יסיים את הדיון, אף אחד פה לא יצליח לשכנע אף אחד.

15. שגיא Guest

אפשר להתווכח על קולמה. אני יכול להבין את אלה שאומרים שהוא תורם ואת אלה שאומרים שהוא לא.

הוא אכן תורם, יש לו יכולות הגנתיות לא רעות והוא אכן רץ ומשקיע. הויכוח הוא על האם זה מספיק. מישהו פה ציין שהוא זר, וזה נכון ואני חושב שבתור זר הוא לא מביא את הערך המוסף. להרוס התקפות יריב זה לא מספיק. קולמה טוב מאוד בלהרוס, אבל בחוסר היכולות שלו הוא גם הורס לקבוצה בה הוא משחק. היו פה זרים שאולי לא היו טובים ממנו הגנתית, אבל בשאר אספקטי המשחק עלו עליו ולכן מציונים כהרבה יותר טובים ממנו.

אני אישית לא אומר שקולמה שחקן גרוע, אבל אני בהחלט חושב שמכבי חיפה צריכה לשאוף לקשר אחורי טוב ממנו, כי אם הוא היה שחקן כזה טוב, סביר היה להניח שהוא לא יתחיל את הקריירה שלו בישראל בליגה השניה.