מכבי חיפה 2010/2011: אלופת המדינה בפעם ה-12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏9/7/10.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים,אלא אם יש איזה אופציה ממש קורצת(ואני לא רואה אחת כזאת) אין צורך להילחם ולהתעקש להביא חלוץ סתם ככה.
    אני חושב שחמד כרגע מספיק טוב להיות חלוץ שני במכבי חיפה,סולליך נשמע כמו שחקן לא רע,בטח בתור חלוץ שלישי וכמעט שכחנו שגם גאדיר יכול לשחק ככה אם צריך,בקיצור אני ממש לא מבסוט מזה שזה נראה כאילו בחיפה מתעקשים על הבאת חלוץ.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמעו, מי אני שמהולנד הרחוקה יגיד שחמד לא יכול להיות המחליף של דבאלישווילי, אבל אני כרגע מתקשה לראות מה יקרה אם חס וחלילה הגאורגי יהיה מושבת או מורחק לתקופה ארוכה. מה גם שאני כן רוצה לראות אותנו מגיעים לשלב הבתים של הליגה האירופאית. דבאלישווילי לא יכול לשחק הכל...

אני חושב שאנחנו צריכים לוותר על אחד הזרים שהוא יהיה קולמה, להביא את אלברמן ולהביא חלוץ זר. אין מה לעשות, אני מעדיף שינסו להביא את מקרייב ואלברמן מאשר לתת לחמד את המפתחות.

3. קרלס פויול5 Member

אלברמן לא יותר טוב מקולמה, ואין מה לעשות, יש רגעים שחייבים לסמוך על שחקני הבית שלנו, זה אחד מהם, חמד שחקן שיכול לתת 9-10 שערים בליגה שלנו, אם עזרה מהקישור הנהדר שלנו אנחנו יכולים לתת תפוקה לא רעה גם עם חמד, אבל לתת לחמד לשחק חלוץ שלישי שיש חלוץ אחד בהרכבזה אידוטי וטיפשי.

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים.

1 - אנחנו לא יודעים מה היכולת של אלברמן,יכול להיות כרגע שהוא יהיה חלוד וגרוע,התחלנו גם את העונה כבר וזה בעייתי להכניס שחקן עכשיו להרכב בטח אחרי מחנה האימונים ובטח ובטח שחקן שבקושי שיחק בשנתיים האחרונות.

2 - כמו שאמרו פה,יש לנו מחלקת בית משובחת,שחקנים מצויינים וחמד די הוכיח את עצמו בהזדמנויות שניתנו לו(שיחק טוב מול מינסק,מחנה אימון מצויין ועונה שעברה טובה) אז אני לא רואה סיבה לחפש בנרות אחר חלוץ שלא בטוח שיהיה יותר טוב או אפילו ברמה של חמד.

5. שגיא Guest

אני גם לא מבין את כל דיבורי הסרק האלה. "צריך להביא את ההוא במקום זה, וצריך לשחרר את אלה". צריך להיות מציאותיים. ברור לנו שהזר היחיד שאופציית עזיבה נראית ריאלית עבורו זה מסיללה, ומסיבות חיוביות כמובן, של אם תגיע הצעה מחו"ל. קולמה לא יעזוב ולא יועזב, אז אין מה לדוש בנושא הזה.

אם אני שם את עזיבתו של מסיללה אל מול הבאת חלוץ זר, אני בוחר בעיניים עצומות בהשארתו של פיטר. עם כל הכבוד, אני הרבה יותר סומך על תומר חמד כחלוץ שני, מאשר על טאלב טוואטחה (שאני מעריך אותו) שיסחוב עונה לבד כמגן שמאלי. ופה נכנס גם ההגיון הבריא שאומר שאולי לא כלכך חייבים חלוץ, ואם רוצים חלוץ אפשר אולי להחתים אחד צעיר שגם לא יגרום לבעיות אגו, או להעלות אחד מהנוער.

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגע גם חמד הראה אחלה יכולת כשהוא שיחק,להחתים שחקן אפשר עוד זמן ויהיו מספיק משחקים לבדוק את חמד עד תחילת הליגה,ככה שלטעמי זה מוקדם מידי לחפש חלוץ נוסף.

7. alexshw Member

ההיפך, עכשיו יש עוד זמן לחפש בצורה נורמלית. למה יש לחכות. צריך סגל מגוון.

8. Don Joan Roman Member

אני לא מבין עד עכשיו למה לא החתימו את דודו ביטון, נכון לא חלוץ מהרמה הגבוהה ביותר אבל חלוץ מוכשר שיודע להבקיע שערים ואני בטוח שלא הייתה לו שום בעיה להיות המחליף של דבאלשווילי וחמד ולקבל הזדמנות בקבוצה כמו מכבי חיפה.

9. קרלס פויול5 Member

הוא לא הרשים.

10. Don Joan Roman Member

אין פה מה להרשים, החלוץ שיחק שנה שעברה בהפועל רעננה וכבש כמות לא רעה של שערים, את הכישרון והפוטנציאל יש לו וכולם בארץ מכירים אותו, יכול להיות שהוא נכנס לאימונים בצורה רעה, זה לא איזה זר שבא להיבחן ולא ראית אותו מעולם, זה אשכרה בחור שמשחק ב2 הליגות הבכירות כבר 3 שנים.

11. קרלס פויול5 Member

את זה תגיד לאלישע, אותו הוא לא הרשים.

12. Don Joan Roman Member

אני חושב שאלישע לוי שיחרר אותו כי הוא חשב שיקבל את תמוז/גולן ולאו דווקא בגלל שביטון לא הרשים אותו.

13. alexshw Member

זה דיון על מכבי חיפה ולא על הפועל עכו.
    דודו ביטון. מי זה הפיקציות האלה.

14. קרלס פויול5 Member

אלישע הביא את ביטון למבחנים שהוא חשב שהוא יקבל את גולן/תמוז, ככה שאני לא חושב שזה העניין, הם לא באו אחד על השני.

15. שגיא Guest

אגב, דודו ביטון כבר הספיק לעבור במכבי חיפה. הוא עבר בגיל צעיר מטוברוק לנערים של חיפה ואף הספיק לערוך הופעה אחת בבוגרים בסוף עונת 2005/2006 כשפתח במשחק הליגה האחרון (שלא קבע כלום מן הסתם) נגד בני סכנין.

אני לא יודע מה בדיוק אלישע לוי מחפש אבל אני מאוד מאוד מפחד בשניה האחרונה לפני פתיחת העונה (משמע, בשבועיים הקרובים) מסיללה אכן יעזוב ויונחת פה משום מקום עוד שחקן זר מוזר שלא יחזיר את ההשקעה.