מכבי חיפה 2010/2011: אלופת המדינה בפעם ה-12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏9/7/10.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

נרשם, לא חתם - זה קשור לעניין של חלון ההעברות כמו שהסברתי, זה לא מחייב אותו לשחק שם רק מונע ממנו לשחק בקבוצה אחרת בפאראגוואי עד לחלון הבא.

2. מכבי.קריית גת Member

חיפה ניסתה כבר להביא 2 שחקנים פרגוואים "כישרונים" דנטה לופז וחורחה בריטז שהתגלו בסוף כפלופים ושוחררו אחרי זמן קצר..
    את קולמה אפשר צריך וחייב לשחרר הוא סתם תופס מקום של זר בקבוצה אפשר להביא במקומו או את אלברמן ובכך לפנות מקום לזר נוסף או שלהביא במקומו את פרננדס מבית"ר דבר שקצת קשה לי להאמין בגלל שיענקלה לא אוהב לפתוח את הכיס.

3. GiladG2 Member

"פלופים".. לדעת מי? התקשורת הסבלנית, שלמה שרף והכלובים או הטוקבקיסטים החביבים?
    ומה הקשר להיותם מפראגוואי? אם שחקן מסויים ממדינה מסויימת נכשל, זה פוסל גם את כל בני ארצו?

4. מכבי.קריית גת Member

סתכל תאכלס הם נרכשו בהרבה כסף לא הצדיקו את ההגעה שלהם ושוחררו תוך זמן קצר.
    טוקבקיסטים לא יכולים להחמיץ מול שער ריק לגבי שלמה שרף אני גם לא סובל אותו בנאדם שחושב שהוא מבין גדול..
    זה ששחקן נכשל זה לא פוסל את כל בני ארצו זה נכון אבל אני לא זוכר איזה שחקן מפרגוואי שהצליח פה..

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצד שני כמה שחקנים מפארגוואי היו פה כבר?

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.82778.html
    מבחינתי אלישע לוי ממשיך להכין את הבור של עצמו...חלוץ ישראלי? יש עוד אחד שכזה שיכול לעזור לקבוצה שלנו? אם יש תביאו בבקשה שמות כי לדעתי תומר חמד לא יהפוך אותנו למועמד שייאבק על האליפות.

נערך לאחרונה ב: ‏1/8/10
  7. Charlton Member

אם חלוץ ישראלי אז אלישע יהיה חכם אם הוא יביא את עומר דמארי
    תוך שנתיים הוא החלוץ הישראלי הכי טוב בליגה- ואין לי בעיה להקפיץ את זה

8. Butragueño מנהלים

יש כמה אפשרויות של צעירים, מבחינת שחרנים עם רזומה אין כ"כ.
    אני לא רוצה לשמוע פתאום על הבאת אבוחצירה, כי אף פעם לא התרשמתי ממנו, בטח ובטח שלא מעומר גולן, וברדה? יחתוך לעצמו את הרגליים לפני שיחזור לישראל, ובטח שלמכבי חיפה, ככה שחלוצים ישראלים מחו"ל כבר לא על הפרק.

נשאר עם חלוצים בינוניים כמו אסולין, שריקי וכו' שלא הייתי רוצה לראות לעולם במכבי חיפה.
    ככה שנשארנו רק לנסות ולהביא חלוצים ישראלים צעירים, לשנים הבאות,כרגע חלוץ ישראלי עם רזומה טוב לא קיים.

9. alexshw Member

אין לנו כרגע איזה בוקארי שאפשר לוותר עליו ולהחתים במקומו זר אחר.
    אתה גם לא תשחרר זרים שכרגע החתמת, מה גם שסילבה נראה שחקן רציני ביותר.
    מנגד לצערי, גם בעייתי עכשיו לוותר על קולמה, כי אמרו שסילבה לא בדיוק בתפקיד שלו.
    בקיצור המסקנה היא להחתים חלוץ ישראלי.

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם מהללים כאן כבר שנים את מחלקת הנוער של מכבי חיפה, אין איזה חלוץ שהוא כישרון גדול שיכול השנה לקבל דקות? ומה עם תומר חמד גם הוא שחקן בית, אבל העיקר ש-5 מיליון ש"ח הולכים למחלקת הנוער אבל ברגע האמת אתם לא סומכים על השחקני בית שלכם ומשאילים אותם לקבוצות אחרות/מביאים עליהם שחקנים ותומר חמד אמור להיות רק גיבוי!

ואם אתם שואלים אותי אז למכבי חיפה יש עומק מספיק גדול על 5 עמדות ההתקפה(5 ולא 6 כי לקטן יש עמדה מוגדרת משלו ואסור לגעת בו ע"פ אלישע): קולמה, סילבה, בוקולי, ורד, גולסה, גאדיר, רפאלוב משחקים על 4 עמדות כאשר במידת הצורך עותמן יכול לסתום חור בקישור, ובהתקפה דבאלשווילי ותומר חמד ויש לכם גם את אחיין של פיני זהבי שאין לי מושג איפה הוא משחק בדיוק(קישור/התקפה).

11. קרלס פויול5 Member

האחיין של פיני זהבי משחק קשר שמאלי, וחמד כרגע אמור להיות המחליף של דבאשווילי.

12. alexshw Member

אני בעד שילוב הדרגתי של חלק מהצעירים.
    אי אפשר לעלות את כל קבוצת הנוער בבת אחד, ואהיה מסופק אם המחלקה תצליח להצמיח שחקן לגיטימי לרמה של מכבי חיפה כל שנה.
    הנה במשחק כמו היום הייתי רוצה לראות את שלושת השחקנים שעלו מהנוער העונה - פלאח, שעבן וסלליך. חבל שאלישע לא פותח איתם.
    אבל אף אחד מהם לא חלוץ.
    גם בהמשך הדרך, במיוחד אם נעפיל לשלב הבתים בליגה אירופית, חייבים לשלב צעירים במשחקי ליגה מול הקטנות. זה לא נעשה מספיק בעונה שעברה ושילמנו על זה.

13. שגיא Guest

קשה לי להאמין שנראה פה חלוץ רכש, ולמען האמת, כפי שציינתי לא פעם, לא בהכרח צריך, לא בטח על פי היצע השוק נכון לעכשיו.

אלישע בין כה משחק עם חלוץ אחד. אם דבלשווילי לא יוכל לשחק, חמד יכול לשחק כחלוץ שפיץ. כל שאר השחקנים שמוגדרים שחקני התקפה גם ככה ישובלו כשחקני אגף. אפילו חמד שעולה לשחק כשדבלשווילי משחק, מצוות באגף.

בשביל מה צריך עוד חלוץ אם רק אחד מהם משחק?

14. N כמוני Member

שגיא עקרונית, אתה צודק. אבל לקחי העונה שעברה מלמדים אותנו שחייב להיות גיבוי מהספסל.
    מה יקרה אם אחד מהחלוצים יפצע? את מי אלישע יעלה כגיבוי?
    אסור לנו להגיע שוב למצב שכליבאת עולה לשחק במשחק עונה.
    אין לי בעיה שיגיע אפילו חלוץ בינוני דוגמת עידן שריקי, אם יבין שמקומו על הספסל, ולא יתפוס לחמד את המקום.

15. קרלס פויול5 Member

יש לנו את גדיר וסולליך שיודעים להיות חלוצים במקרה הצורך, אי אפשר לתת לחמד להיות חלוץ שלישי שמשחקים עם חלוץ אחד, זה אבסורד.