זה לא משנה את העובדה שאתה פותח במרכז השדה, עם שחקן שמצד אחד ממש אי אפשר לכנותו גרזן, ומצד שני גם תרומתו ההתקפית היא די אפסית. זה ששחקן כזה נשאר במכבי חיפה כבר עונה שלישית ברציפות לא אומר טובות על מדיניות הרכש. לגבי סילבה, אני מקווה שהוא הבטחה שגם תתממש, להבדיל משחקנים כמו דוטרה, אנדרסון ואורמסאבל שגם באו בתור הבטחה וראינו מה היה איתם לבסוף.
אמור זו מילה יפה ובאמת מאוד תמוה העניין למה סילבה זכה רק ל 3 דקות של הופעת בכורה. הבעיה היא לא בעמדה של ה 50-50 או הקשר ההתקפי יותר מבין השניים, כמו שאמרת, חוץ מסילבה שאמור להיות בהרכב, גולסה, ורד וגם בוקולי יכולים למלא את המשבצת הזאת, הבעיה היא כמובן מי שישחק ליד סילבה, אם זה קולמה או כל אילתור אחר שיחליף אותו.
אבל קולמה ישחק. בין אם נרצה ובין אם לאו. אלישע לוי מאמין בו בעיניים עצומות וזה ברור לכולם שהוא יהיה הקשר האחורי, גם אם אנחנו לא מעריכים אותו ורוצים לראות שחקן אחר. אין כאן שאלה.
כן. לזה עוד ניסיתי להתכחש עד לא מזמן אבל אני כבר אחרי השלב הזה. הבעיה כשקולמה לא ישחק, האופציה הבאה בעמדה הזאת היא בוקולי או עותמאן. וזו הבעיה.
אומרים שקאנוטו יכול לשחק עם כקשר אחורי. מעבר לזה, ברוב משחקי הליגה אנחנו אפילו יכולים לוותר על קשר אחורי. מה גם שאני לא בטוח שבוקולי או עותמן (לכל אחד יש את החסרונות שלו בעמדה הזו ובכלל) יתנו פחות ממנו.
התחלתי לראות את המשחק בדקה 40 והנה רשמיי. מינסק הזכירו לי את אקטובה, בקושי זזים על המגרש. לא לספוג במשחק שאדרי פותח? אנחנו חייבים להיות מרוצים. מתפרצות של היריב - המינסקאים הביכו אותנו כמה פעמים עם מתפרצות די מצחיקות. מה יהיה שנשחק מול קבוצות שיודעות לצאת למתפרצת כמו שצריך? ההגנה איטית מדי. תומר חמד - הפתיע הבחור, עשה כמה מהלכים יפים מאוד. אני לא יודע אם אגף ימין זה התפקיד המיועד שלו, אבל הוא היה בסדר שם. מסירה מצוינת לגולסה. משחק ההתקפה שלנו כרגיל מסתמך על שני המגינים. תוציאו את מסיללה ועותמאן וקיבלתם את הפועל עכו מחוזקת בגולסה. אפרופו גולסה, אין שחקן יותר חשוב ממנו בקישור ומעלה והוא חייב לפתוח כל משחק. אני מקווה שהסיבה היחידה שהוא לא פתח אתמול זה הצירוף המאוחר שלו למחנה האימונים. יותר מדי דברים ניראים בדיוק כמו עונה שעברה. לסיום, הדבר החשוב זה לעבור לשלב הבא ולמזלנו לא ספגנו (תודה קאנוטו על הצלה חכמה), לכן יש לנו סיכוי טוב כי שער אחד בחוץ יעשה כנראה את העבודה. מצד שני, שערים ואירופה לא מתחברים כל כך אצלנו לאחרונה, מה שמביא אותי לנקודה הבאה: ראינו שער באירופה! הוריי הוריי, סוף סוף גול. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx
מה רע באדרי?אדרי שיחק לא מעט משחקים ששמרנו בהם על שער נקי,הוא לא ניר אבל האמת שהוא שוער לא רע בכלל,אפילו הביא הצלה יפה שלשום.
סיכוי גבוה שנחתים בימים הקרובים את פאביו אסקובר, חלוץ מפרגוואי. http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.82738.html עזבו את זה שהוא בכלל לא מרשים, במקום מי בדיוק הוא אמור להגיע? נראה קצת מופרח כל הסיפור.
איגי, אל תצפה שהחלוץ יהיה ברמה של טורס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx לא ברצינות, ראיתי ממנו כמה שערים ביוטיוב וממה שראיתי אם הבחור יגיע הוא יהיה האיש שיתחרה עם דבאלישווילי על מקום בהרכב. לדעתי מדובר בחלוץ שהוא העתק של הגאורגי. בכל מקרה כרגע מדובר רק בדיווח ולא יותר.
לא הייתי בונה על זה. קודם כל יש לנו כרגע חמישה זרים, דבר שני הוא כבר נרשם בקבוצת 3 בפברואר (זה השם) בפרגוואי שמנהלת כרגע משא ומתן איתו
אסקובאר מקושר כרגע לכמה קבוצות משלוש מדינות שונות ע"פ התקשורת בארצו ובארגנטינה, שם גם כותבים על התעניינות של מכבי חיפה. יכול להיות שזה פרסום של סוכנו, אבל זה מה שכתוב. החלוץ הגיע לפני שנה לארגנטינה, בשורה התחתונה לאחר שנה (בה ירדו ליגה) אפשר היה לסכם את הקדנציה שלו כאכזבה מבחינת התרומה שלו, אבל לדעתי הוא דווקא הראה דברים מעניינים במעט ששיחק (אל תתנו למספרים להטעות אתכם, רוב המשחקים היו כמחליף) ולא קיבל מספיק קרדיט. ככה או ככה, לא כוכב גדול אבל חלוץ סביר לליגה הישראלית עושה רושם. לפי מה שראיתי בעונה האחרונה מדובר בחלוץ רחבה, אבל מהסוג שיכול גם לשחק לצד עוד חלוץ רחבה מכיוון שהוא נייד יחסית לעמדה. בנוי טוב - גבוה וחזק יחסית, משחק ראש טוב ובעיטה טובה בשני הרגליים. אין לו דריבל והוא לא מהיר. נראה לי שהוא נרשם שם בעיקר על מנת להמנע ממצב בו הוא נתקע בלי קבוצה, שכן חלון ההעברות בפאראגוואי נסגר והיה לו בלאגן עם אולימפו. העדיפות של השחקן היא ככל הנראה קודם להצעה מאלופת ארגנטינה (וכמובן מכבי חיפה במידה ויש אמת בידיעה).
דבר הכי פשוט בעולם צריך לשחרר את קולמה ולהביא במקומו את גל אלברמן שזה יפנה כבר מקום של זר בקבוצה ואז יהיה אפשר לחפש חלוץ זר שישחק ליד דבאלשוילי. החלוץ מפרגוואי נראה לי בלוף אם במונדיאל ראינו את החלוצים של נבחרת פרגוואי חלשים ולא מצליחים להבקיע שער אחד אפילו אז אני לא רוצה לחשוב איך החלוץ הזה משחק.
כן.. יופי של מדד לקביעה כזו לגבי שחקן. בכלל, הליגה שלנו גדולה על חלוצים כמו סנטה קרוז, ואלדס, קרדוסו, או באריוס. אסון אם אחד מהם היה משחק פה. צרפת כבשה שער אחד במונדיאל, פחות מפאראגוואי, מה זה אומר לגבי החלוצים הצרפתים? אין סיכוי שהוא יגיע. קולמה או דבאלי כבר לא יעזבו, מסיללה כמעט בטוח נשאר כל עוד לא תגיע הצעה מאוחרת.