מכבי חיפה 2010/2011: אלופת המדינה בפעם ה-12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏9/7/10.

1. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

2. Igi Member

כמו שאמרתי, ONE נהיה פה.

הייתי ציני נשמה. פשוט חזרתי על הטענות המגוחכות של המשתמש מעליי.

3. קרלס פויול5 Member

חוץ מאנגליה, אתה באמת מאמין שהליגה הסקוטית הרבה יותר טובה מהישראלית או שהבלגית יותר טובה מהישראלית(מבחינת רמה נטו, מבחינת התקדמות מקצועית זה עניין אחר).

4. eran levy Member

ראשית, ממש לא ברורה המצגת שלך. מה ניסית לומר?

שנית, שחקן לא יתקדם מקצועית אם יעבור לקבוצה הטובה ביותר בליגה המקדונית. התקדמות מקצועית ורמה מגיעות באותה חבילה.

שלישית, אתה מה אתה מאמין? שהליגה הסקוטית רעה יותר מהישראלית או הסקוטית טובה יותר אבל בפערים קטנים יותר? ואיך אתה מודד את הפערים? איזה מדד?

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/10
  5. ManUtd Fan Member

eran levy

"המצגת" זה אני כתבתי כתגובה לריקלמה שהיה נראה כי אמר שהשחקנים שעזבו פשוט לא עשו התקדמות.

פויול, אין לי מה להגיד לך. אם אתה חושב שהרמה בליגה הקיקיונית הזאת היא גבוהה יותר מהרמה שבבלגיה או בסקוטלנד אז תהיה לי בריא.

6. Butragueño מנהלים

עכשיו הבנתי אותך, הכוונה שלי הייתה לביטוי של ארבייטמן שאמר שבגנט תיהיה לו סיכוי גדול יותר להצליח בליגה האירופאית, לא התכוונתי לזלזל בהתקדמות שלו.

לא התייחסתי בכלל לרמה, להפך, הצדקתי את הטענות של ERAN LEVY, שאמר שהתנאים טובים יותר.
    שלמי אמר בזמנו שדרך גנט יצליח יותר בשלבים בטורנירים האירופאים, והנה, קבלו תבוסה של 3-0.
    זה הכל.

Igi, אמרת שone נהיה פה, אתה רוצה שרק לכותבים ספציפיים יהיה את הזכות לכתוב?

נערך לאחרונה ב: ‏30/7/10
  7. Igi Member

לצערי זה לא תלוי בי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק סביר שלנו בהתחשב בזה שמדובר במשחק רשמי ראשון, עם סגל שעוד יחוזק בשבועות הקרובים ועם מספר שחקנים פצועים/לא כשירים לעלות בהרכב. החלודה כמובן ניכרת על השחקנים, במיוחד בפעולות האחרונות, ועם קצת יותר חדות של שווילי כבר היינו יכולים לעלות בגומלין עם סילליוק וסארי פלאח.
    מסיללה ועותמאן (איש המשחק) ממשיכים להיות הנשקים ההתקפיים הבולטים של הקבוצה, תסיקו מזה מה שתסיקו על האיכויות שלהם מצד אחד ועל הבעיה המוכרת במשחק ההתקפה שלנו מצד שני.
    מימון וקאנוטו עם כמה פאלטות, אבל זה טבעי לשלב הזה של העונה ולעובדה שזהו המשחק הראשון שלהם ביחד. אני בטח שלא אשפוט את הבלם הארחנטינאי על סמך משחק בודד.
    התאכזבתי שסילבה לא פתח בהרכב, ועוד יותר התאכזבתי מזה שאלישע ממשיך לעשות את החילוף הקלאסי המעצבן שלו של להכניס חלוץ במקום קשר אבל לתקוע את החלוץ הזה על הקו. הוא עשה את זה הרבה פעמים לארבייטמן, והיום הוא עשה את זה לתומר חמד. וכל זה כדי שקטן חלילה לא יילך לשחק על הקו אלא ימשיך להיות תקוע בתפקיד החופשי שלו מאחורי החלוץ, שבו הוא בעיקר מפריע למשחק ברוב המשחקים. הוא פשוט לא אוהב לשחק עם שני חלוצים אמיתיים ברחבה.

סה"כ זו עדיין תוצאה סבירה לגומלין. הבלארוסים לא כבשו שער חוץ, ושער אחד שלנו שם יסגור את הסיפור. אולי זה שיהיה משחק רציני בגומלין זה דווקא לטובתנו (בהנחה ונעבור אותו בשלום כמובן), אנחנו לא צריכים עכשיו עוד משחקים באווירה של משחק אימון.

9. ManUtd Fan Member

באמת שאין לי מושג מה לחשוב אחרי המשחק הזה.
    מההגנה אין לי טענות. חסר לשחקנים תיאום וזה דבר שבא אך ורק עם הזמן, אבל בכל הנוגע להתקפה... כמה אימפוטנטיות, אלוהים. אם היינו מנצלים חצי מההזדמנויות שהגענו אליהם המשחק הבא היה משחק אימון. אני חושב שאין סיומת זה כבר יותר מסתם חלודה. זאת לא הפעם הראשונה שחיפה נראית ככה. לידו מגיע לכל-כך הרבה מצבים אבל מנצל רק אחד, ועוד את ההכי קשה מביניהם. גולסה מגיע להזדמנות מצוינת ורק צריך לשים את הרגל כמו שצריך (וכבר אמרתי, זה יותר מסתם חלודה לטעמי), אבל מעיף את הכדור לקיבינימט.  ולגבי אלישע, אין חדש תחת השמש. כבר בדקה הראשונה אפשר לדעת איזה חילוף הוא יעשה.
    אני לא יודע כבר מה לחשוב.

10. alexshw Member

מה יש לחשוב. ככה הלכה האליפות בעונה שעברה.
    ושוב הכל דרך קטן ושוב רפאלוב מעביר את כל העולם עם אישתו, הדודים והדודות.
    רק שעכשיו אין עוד חלוץ בכיר בסגל.

אהבתי את המשחק של עותמאן ובוקולי.
    מה סילבה עושה על הספסל, לא ברור.
    אלישע עם משחק הזוי.

11. GiladG2 Member

אין יותר מדי מה לחשוב האמת. משחק ראשון העונה, אפילו ששיחק רק שחקן אחד חדש, הקבוצה צריכה למצוא שוב את החיבור. העיקר היה לשמור על רשת נקייה, והיה נחמד לעשות את זה לא עם ניר בשער ועם צמד בלמים חדש.
    עלי עותמאן המצטיין ללא ספק. אחרי כל האוזנים הסבנים והמשומרים, יש תחליף אמיתי לאבישי ז'אנו.
    דבאלי עם המון החמצות ועוד קצת. אבל בשלב כזה של העונה אפשר לסלוח.
    דבר אחד מאוד הפריע לי היום, ובכלל זה מאפיין אותנו, משחק המעבר הכל כך איטי. בוקולי היה טוב אבל חלוקת הכדורים שלו לא הייתה מספיק טובה ומהירה, קולמה צריך 4 או 5 נגיעות בכדור עד שהוא משחרר מסירה, וקטן כרגיל, עושה הכל כל כך לאט. גם רפאלוב וגולסה עושה רושם, כשהם מקבלים כדור במרכז המגרש, הם מחפשים קודם כל שחקן יריב שאפשר לעבור מאשר שחקן שלנו שפנוי למסירה. גם את גאדיר אי אפשר להריץ בכדור ארוך כי אין לו מושג איפה הוא אמור לעמוד על המגרש, ההבנה הטקטית שלו בריצפה.
    שמח לראות את מסיללה עדיין אצלנו ומצד שני קצת מבואס בשבילו שהוא לא מצליח להתקדם.

את הגומלין אנחנו צריכים לעבור, הם ממש לא דייגים, יש להם כדורגל, שער חוץ קטן במחצית הראשונה יעשה את החיים קלים.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

התסכול של אלכס אני מצליח היטב להבין. אני מנסה לחשוב בצורה הגיונית ולהגיד שההחטאות הן אולי תוצאה של חלודה, אבל כבר אמרתי את זה לפני זה, הדבר מאד מזכיר את מה שראינו לפני שנה. בין היתר בגלל זה החמצנו את האליפות וכשאני קורא עכשיו בספורט5 שאלישע לוי רוצה "חלוץ ישראלי" אני רק יכול לבוא בטענות לשחר. אני חוזר ואומר, ברק יצחקי היה מתאים יופי ליד לידו, אבל שחר לא רצה להכנס לקרב shootout עם הגאידמק התל אביבי. על איזה חלוץ ישראלי אלישע עכשיו מדבר? חוץ מעומר גולן אין שום שחקן מקומי רציני בשוק.

13. Butragueño מנהלים

וגם לעומר גולן לא הייתי קורא חלוץ ישראלי טוב, ובטח שלא שחקן.

מקווה שלא מדובר באיזה אבוחצירה או משהו בסגנון, היו לנו דיי הרבה בלופים.

14. קרלס פויול5 Member

לא אמרתי את זה, אבל אתה מגזים, הליגה הסקוטית? חוץ מסלטיק וריננג'רס אני לא בטוח בכלל שהקבוצות שם הרבה יותר טובות ממכבי פ"ת, וריינג'רס וסלטיק טובות מהפועל ומכבי חיפה, אבל בפער גדול. והליגה הבלגית, אותו רעיון חוץ מליאז ואנדרכלט, מי שם יותר טוב מבני יהודה? וגם שם אני בכלל לא בטוח שליאז או אנדרכלט ינצחו את מכבי, הפועל או מכבי חיפה. גם שם הרמה די קיקיונית.

15. GiladG2 Member

זאת אומרת שאם בני יהודה תצטרף לליגה הבלגית לעונה מלאה היא תסיים שלישית?

:aaagath: