מעניין שתמיד אותם אנשים הם אלו שיורדים רצח על כל מי שעוזב את מכבי חיפה, כאילו מדובר היה בגיס חמישי שרק הרס לקבוצה. הקנאה וצרות העין אוכלות כל חלקה טובה.
אפשר לחשוב שהוא עבר למכבי ת"א או לחילופין ניסה לברוח לחו"ל בחינם ולדפוק את שחר (אההמ גולסה אההמ) עם כל השנאה הזו. טוב, אני רוצה להאמין שהסקאוטים של סלטיק מבינים קצת יותר מהכותבים בדיון פה.
כיאל היה הסיבה העיקרית לכך שלחיפה הייתה החזקת הכדור הכי טובה בליגה, עשינו בית ספר במרכז המגרש להפועל ת"א בכל המשחקים נגדה כולל המשחק שהיא הייתה עם נאתכו. כיאל נפלא הגנתית ובנוסף יש לו טכניקה די טובה אפילו בסדר גודל אירופאי. אבל מצד שני הוא לא שחקן 50/50 ולמרות שהוא שיחק כך ראו בבירור משחק התקפה לקוי מצד הקישור באמצע, לא פעם אחת קטן נאלץ לרדת למרכז המגרש להתחיל התקפות במקום להוות סכנה על השער..
אף סקאוט לא מחפש שחקנים מושלמים בגיל צעיר כל כך, לכל אחד יש את המגבלות שלו. כשסקאוטים ומאמנים בוחנים שחקנים הם בוחנים גם את היכולת העתידית להשתפר, את הבסיס הקיים. מלכות שערים או בישולים אף פעם לא היוותה שיקול עיקרי לקניית שחקן.
אין כאן שנאה ולא גיס חמישי. שחקן כמו דקל הרבה יותר בשל לצאת לאירופה(והכונה לליגה רצינית) מכיאל. אני בז לכל הנסיונות האלה של ישראלים לברוח מהר לאירופה.
מסכים עם כל מילה שלך אני חושב שדקל יכול לצאת לאירופה והצליח ולא כמו שלומי ארביטמן שיצא לבלגיה בשביל להיות חלוץ תשיעי ולפי דעתי הוא יבזבז שם שנה יחזור לארץ .
אתה "בז"? :aaarofl: כיאל הסיבה המרכזית לזה שחיפה לא זכתה בתואר ולא הצליחה בצ'מפיונס, כיאל גרוע התקפית ולא טוב בהגנה, לא יודע לבעוט, חרא אופי, כישרון בינוני... אשכרה ONE נהיה פה.
חוץ מקולמה הוא היה הקשר היחידי שיכל לשחק באמצע, לא אמרתי שהוא גרוע, אמרתי גרוע התקפית, יש הבדל. הגנתית הוא היה טוב מאוד אבל עדיין פחות מקולמה.
פשוט לא מסכים איתך כיאל שחקן טוב מאוד בעיני וזה שהוא עכשיו הולך לסלטיק זו ההוחכה למה שאני אומר ואני שואל אותך מה כיאל עשם באיבוד האליפות של חיפה ?
לשם שינוי אני מסכים. ההתנהלות של כיאל היתה מאוד מאכזבת, זלזל במועדון שטיפח אותו ונתן לו את הבמה, ירק לבאר שממנה שתה. לגבי המעבר לסקוטלנד, אני לא צופה לו הצלחה רבה וזה בלשון המעטה, את הדקות שלו הוא יקבל אך מאמין שהאופי שלו ידפוק אותו, שיהיה לו בהצלחה בכל אופן, אני אשתדל לעקוב מהסופקאסט.