אם תמוז לא יעבור למכבי חיפה, קורנפיין ובית"ר ייבשו אותו ביציע עד שהוא יצעק "די נמאס לי" או עד שהוא יהפוך למקרר ואז בעונה הבאה הוא יעבור להפועל עכו, אפס של מקצוען.
שי, אני חושב שאתה ממש חריף. חמור? מה חמור בזה? בדרך כלל במכבי חיפה לא נותנים לזה לראות, ולראיה קינן הוא היה היחיד שסיים עונה החוזה וזה כי לא ישבו איתו לפני כן לסגור אותו. בדרך כלל בקבוצה פותחים את החוזים לשחקנים ומאריכים אותם כדי שלא יגיעו למצב כזה. בתחילת העונה לקינן היה חוזר שנגמר בסיום העונה, והוא מן הסתם לא ירצה לחדש את החוזה שלו כי הוא יודע שזה יקל עליו את המעבר לאירופה. אני חושב שאם לקינן היה חוזה, סביר שהקבוצה הייתה דורשת עליו לפחות מליון יורו (אם לא יותר) ועם הסכום הזה קבוצה כמו בלקפול למשל לא הייתה יכולה להתמודד. זה היה רצונו של קינן ולכן חוזהו לא חודש, ולמזלו (ולרעתנו) הוא מצא קבוצה. בגדול דווקא כן עובדים בקבוצה כדי שמצבים כאלו לא יקרו. תמיד יש חורים.
לא מבין מה בית"ר נפלו על תמוז, בתנאים הגרועים שהם נמצאים הם צריכים חלוץ כמוהו, במיוחד בגלל החוזה שלו. במידה וישאר, טיפשי יהיה "לייבש" אותו. אגב, מתי אמרו שורד יהיה כשיר לכדורגל?
שוב, קשה לי להבין את ההתנהלות של אלישע לגבי בחירת השחקנים וחיזוק הסגל. הוא דיבר היום על שני שחקנים שהוא רוצה לצרף, בלם וחלוץ. בלם - אין עם זה בעיה. צריכים להיות לנו בסגל 4 בלמים לגיטימיים, כרגע יש 3, כשהרביעי הוא סרי פאלח שהוקפץ זמנית מהנוער. הבלם שיגיע לא יכול להיות זר אלא אם כן מסיללה יעזוב, ואני לא רואה שום בלם ישראלי "בעל שם" פנוי בשוק שיכול להגיע. שני הדברים האלה אומרים ששי מימון סוף סוף יקבל הזדמנות לרוץ בהרכב הראשון לצד קאנוטו. אם יגיע בכל זאת בלם זר או שחקן כזה שיכול להגיע רק כשחקן הרכב, צריך להביא שניים, כי מימון עד ספטמבר כבר ירצה לעבור לאשדוד. חלוץ - כבר דובר כאן רבות ואין צורך לחזור על זה. להביא את תמוז בכל זאת תהיה טעות. חמד מספיק טוב כדי להיות חלוץ שני. ואחרי כל זה, מה עם להביא קשר? הקשר המרכזי הכי איכותי בסגל עזב, תמורת לא מעט כסף, למה לא לחזק את העמדה הזאת? כבר הפנמתי לצערי את העניין שקולמה יפתח עוד שנה בהרכב, וסילבה יכול להיות תחליף יותר מהולם לכיאל. ומה קורה ב 10 משחקים שקולמה לא יכול לשחק בעונה בגלל צהובים? או אם ייפצע להרבה זמן? שוב האילתור של בוקולי כקשר אחורי? או האילתור העוד יותר גאוני של עותמאן? לא ברור מה הולך כאן.
דווקא מהדבריים שצינת ברור מאד מה הולך כאן, חסר לנו רק חלוץ כדי להשלים סגל טוב. מה שלא ברור זה למה הוא בכלל רוצה להביא בלם.
מה שלא ברור לי זה למה אין רצון להביא קשר מרכזי כשהאפשרויות כל כך מעטות. להביא עוד בלם דווקא כן ברור לי. במידה וכרגע מימון וקאנוטו הם שני הבלמים הראשונים, ואחד מהם נפצע לתקופה ממושכת, בנאדו עולה להרכב ואין לך אף בלם לשים על הספסל. בחיים שלי לא ראיתי את פלאח משחק, אבל אני מניח שלא מדובר בעילוי. הוא לא יכול להיות כרגע בלם רביעי. קשר אחורי... מס' 6... גרזן... עידן ורד?? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
עידן לא גרזן אבל בחייאת חוץ מהמשחקים מול מכבי והפועל מכבי חיפה לא באמת תצטרך גרזן מול אף אחת אחרת, את קולמה משאירים בשביל אירופה(עם כמה שזה נשמע הזוי).
נתחיל מזה שעותמן היה ענק כקשר אחורי וחוץ מזה, יש אפשרות לשים את גולסה/רפאלוב כשחקן מרכזי וסילבה כגרזן, הקישור שלנו מאוד התחזק, כיאל היה כמעט לא נחוץ בו.