היום בשעה 17:30 (ערוץ 5 לייב) תשודר מסיבת העיתונאים המסורתית של מכבי חיפה בה יוצגו שחקני הרכש, החליפה החדשה (שלושתם השנה יהיו עם פסים אומרים) וכמו כן אלישע יציג את התוכניות לשנה .
עזבו: טיישירה- 1.2 מיליון יורו ארביטמן- 1 מיליון יורו קינן- ההעברה חופשית כיאל- 2 מיליון יורו(למרות שיש עיתונים שמדברים על 1.4) זגורי- השאלה הגיעו: בנאדו- ההעברה חופשית קאנוטו- מיליון יורו סילבה- השאלה חמד- חזר מהשאלה ורד-1.2 מיליון יורו אלכסנדר זהבי- העברה חופשית.
פויול, אתה קצת לא מדייק. ורד הגיעו במליון דולר. לא יורו ול1.2. אחד מליון דולר. הדיווחים על ה1.4 של כיאל הם בליש"ט, שזה יוצא בערך 1.7 מליון יורו.
התלבושות: http://img834.imageshack.us/img834/1218/63621183.Xxx ככל הנראה בוואן, ספורט 5 ושאר האתרים יעלו התמונות עם התלבושת המלאה. אני אהבתי, בעיקר את השחורה.
אני אהבתי את שלושתם יום חמישי במשחק מול דינמו מינסק תחל המכירה . כמו כן כמובן שהחולצות ימכרו בחנות המועדון בגרנד קניון .
עזוב קלישאות. לצערי מכבי חיפה הפכה להיות טיפה פחות אטרקטיבית לשחקנים. מסכים שבהרבה מקרים לא כדאי לזרוק כסף על שחקנים ישראלים, אבל כרגע הקבוצה חייבת עוד חלוץ ואין מה לעשות.
אנחנו לא צריכים להכנס לאבל בגלל שטוטו תמוז כנראה לא יגיע. בחיי, אם במסיבת העיתונאים מדברים על זה ש"נחזק את ההגנה ואת ההתקפה" אני רק יכול לחלום מה היה קורה אילולא שחר באמת היה רוצה למשל את ברק יצחקי. אני עדיין לא מבין למה שחר ויתר כל כך בקלות על החלוץ כי אחרי שחרור כיאל יש לנו כסף, לא...? אבל עזבו, בוא נראה מי יגיע. דבר אחד שכן מטריד אותי זה שדקל קינן עזב בחינם את הקן שלו, מבחינתי העניין הזה מאד חמור. זה מרגיז ששחקני בית עוזבים מבלי שהם גורמים לזה שהמועדון עוד תהנה קצת מכסף. הבחור הזה גדל במועדון שלנו ואני מאד כועס על העניין הזה.
אני לא חושב שתמוז לא יגיע,זה סתם פוזה שהסוכן שלו עושה כדי להוסיף עוד כמה שקלים,אני מאמין שנראה אותו אצלנו בקרוב. בכל מקרה הוא סתם דפוק אם הוא לא מגיע אלינו,בבית"ר הוא יעשה רק נזק והוא לא יקבל את כל הכסף שיגיע לו והם יעשו לו את המוות,כן משתלם לו להגיע לקבוצה שהוא ירוויח בה אולי פחות אבל כן יהיה לו צ'אנס לחשוף את עצמו באירופה ולהיות במאבקי האליפות ולא לגרום לקבוצה שהוא משחק בה ולאוהדים שלו לשנוא אותם.
תפסיק לדבר שטויות על חוסר אטרקטיביות, תמוז רוצה פי 2 כסף ממה שמגיע לו ובגלל זה הצוות המקצועי לא מוצא אותו מתאים. מי בדיוק ישלם את ה-200 אלף דולר לשחקן ספסל? אתה אולי? מה שכן, הם צריכים לחשוב על פיתרון בעמדת החלוץ, כי חוץ מתמוז אין אופציות נורמליות באופק וחלוץ זר כרגע לא בא בחשבון. בכל מקרה, תמוז תמיד היה ויהיה טיפש. בבית"ר הוא שרוף, מה הוא יעשה אם עד סוף הקיץ לא תבוא הצעה מאירופה?