מכבי חיפה 2010/2011: אלופת המדינה בפעם ה-12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏9/7/10.

1. ertyo Member

סה''כ האופציה הזולה מהאופציות האחרות,לא מפתיע,מגן שמאלי מחליף אז זה לא כ''כ משנה.

2. Mellow29 Kopite

החתמה מצוינת בסה"כ. בלי יותר מדי אגו, די בזול, נסיון מסוים. אחלה גיבוי לטוואטחה אבל מצד שני לא ברמה גבוה מדי שתחסום את ההתפחות של הילד.

ואולי נקודת האור - מביאים גרוזיני חבר חדש לדרסיליה ושולחים את לדו לרוסיה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

3. N כמוני Member

מעדיף את מגרשוילי על בן הרוש/דסה/שאר ירקות מכיוון שלא יש נסיון במכבי חיפה, וגם נסיון באירופה. זה לא משהו שאפשר לזלזל בו כשהמגן השמאלי הפותח שלך בן 19, שני הבלמים שלך צעירים יחסית וודאי לא מנוסים בליגה הישראלית, והמגן הימני שלך הוא אייל משומר.
    חוצמזה שהשיר על מגרשוילי מגניב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אלישע ושחר צריכים עכשיו להבין שהקבוצה זקוקה כמעט נואשות לקשר אחורי ברמה וכמובן לחלוץ משלים לצד עמאשה.

מבחינתי ברגע שיגיעו הנושים הללו, שחר ואלישע עשו את המקסימום בנוגע לרכש.

רק לא בוזגלו (אני שומע את יללות הפשרה של אבא שלו ומת ששחר יענה לו:" אצלי מאור גם בחינם לא ישחק").

נקווה לטוב

5. city Member

האמת שאני מת לראות את בוזגלו חוזר לחיפה. אני חושב שיש פה הזדמנות ענקית. מצד אחד השחקן, שאני מאמין שהוא הבין שכל הבלאגן מחוץ למגרש רק פגע בו, והוא כבר בן 25, רואה מלא שחקנים מהארץ שיוצאים לאירופה ומקבלים חוזי עתק, ולפחות לפי מה שהוא שידר בתקופה האחרונה אני חושב שהוא הגיע לאיזה רמת בגרות מסוימת. מצד שני שחר, שיכול לקבל את בוזגלו במחיר מציאה (אחרי שכבר מכר אותו פעם אחת), בתקווה למכור אותו לאירופה בסוף העונה הקרובה אפילו. שייתן לו חוזה עם סעיף שמאפשר לשחרר אותו במקרה של בעיות משמעת וזהו, אין לו פה כמעט סיכון. מבחינה מקצועית זה יכול להיות אדיר.

6. Butragueño מנהלים

בכלל, בוזגלו לא שונה בכלל מרפאלוב בסוג המשחק והטכניקה, ככה שאם רפאלוב התבגר וקלט שהוא משחק במועדון שצריך להביא תוצאות, אז גם בוזגלו יכול, בכלל, אין בית-ספר טוב בארץ כמו מכבי חיפה

7. alexshw Member

בוזגלו משחק בימין שם יש את ורד. ורד יכול על פניו לשחק בשמאל, אבל האמת לא ראיתי ממנו דברים מיוחדים באגף הזה.

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

9. Butragueño מנהלים

ולנו, מקווה שיש לבחור מה לתת, ושדוד שלו לא סתם ניפח אותו

10. Civil Anti Madridista

"אגיע לישראל בסוף החודש ואצטרף למכבי חיפה". כך אמר חלוצה בן ה-23 של פלאטינום סטארס, בראדלי גרובלר, בחודש שעבר.

אחרי עזיבתם של תומר חמד וליאור רפאלוב, במכבי חיפה מחפשים לחזק את החלק הקדמי, וגרובלר, שכבש בעונה האחרונה 13 שערים ב-24 משחקים, הוזכר כמועמד. כך לפחות הוא טוען.

היום התראיין סוכנו של גרובלר לתקשורת במדינתו ועידכן לגבי הגעתו לישראל: "אנחנו עדיין מחכים שמכבי חיפה תעדכן אותנו מתי גרובלר אמור להגיע למבחנים", אמר ג'ייסון ריינה, סוכנו של החלוץ והוסיף: "לא קיבלנו עד כה שום הודעה, אך אני מאמין שבסוף השבוע או בתחילת השבוע הבא נדע יותר".

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

חן עזריאל בדרך לקבוצה:
    http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.102838.html

דבאלישווילי ישוחרר וכנראה עוד חלוץ זר יצטרף אלינו.
    אני חושש בעיקר ממה שקורה בקישור ההגנתי. האם לא היה כדאי לוותר על שראנוב, לנסות להחתים את אריאל הרוש וללכת על זר במשבצת קשר הגנתי?

מילה על מגרלשווילי. אני לא ממש קופץ משמחה, אבל כמחליף לטאלב אני מוכן לקבל את החתימה הזאת. בסה"כ כבר שנים שהמגן השמאלי נודד לקבוצות שונות. כעיקרון אני לא מצפה לדבר מהבחור שלא הרשים אותי בכל הקריירה שלו (יכולתי לעקוב אחריו בהולנד בויטסה וגם שם לא הרשים).

אהה, ובוזגלו? ניסיון פאטתי של יעקב בוזגלו לנסות לצרף את בנו למכבי חיפה. אולי לא יאהבו את זה, אבל אני מעדיף לא להיות אלוף מאשר להחזיר את הקשר המחונן. אני רוצה שקט בקבוצה!

12. Ice Cream חסה

את הרוש לא תצליח להביא בכזאת קלות, אני דווקא חושב שלצד סיידו שיכול רק להתקדם ועם בוקולי כשחקן בליגה הגיע הזמן שמכבי חיפה תביא מחליף לכיאל, וכמו כיאל יש תנאי חשוב שהוא חייב להחזיק בו: שתהייה לו אזרחות ישראלית.
    תמיר כהן בלי קבוצה, ישראלביץ' לא בדיוק נחוץ כרגע למכבי תל אביב יתר על המידה, את קובי מויאל היה אפשר איכשהו להעביר כמו את עזריאל, אבוטבול שמסוכסך עם הנהלת הפועל (זה קצת קשה יהיה), בן בנימין שלא מגיע להסכם עם עכו- שחר מתעקש על בוקולי עם סיידו, אני ולא רק אני בטוח שזה יגרום לנפל בליגת האלופות מול מארסיי, פורטו, אייאקס ואפילו אולימפיאקוס למיניהן.

ומה נאמר לגבי עזריאל? הוא ממש לא גדול החלוצים, אבל לשחר יש איזו אמפתיה לקורנפיין ולבית"ר ויש ביניהם שת"פ וניסיון הדדי לעזור אחת לשנייה. כמו שהוא רכש את ורד שנה שעברה במיליון יורו על אף כל השפיות הכלכלית במועדון וזה שתוך חצי שנה המחיר שלו לפי חוקים של שחקנים חיילים היה יורד ל-250 אלף דולר, הוא רכש אותו. גם את עזריאל הוא יוכל לקבל פי 10 פחות תוך חודש והוא עדיין מנסה לצרף אותו ביותר למרות שהוא צריך לעשות יותר מאמצים בכיוון של זר במקום לדו, מה נגיד- תודה רבה ליעקב שחר.

13. alexshw Member

אם עזריאל וחלוץ זר יבואו, זה יצור יותר מדי חלוצים. גם אם יש עונה עמוסה, אני חושב שנצטרך להשאיל את גאדיר.

שי, שמעתי מכבי ת"א שחטה אותכם 4:0 :aaa021:

מגרשווילי חתם לשנתיים. המגן שהגיע פעם ראשונה למכבי חיפה ב - 2004, מהפועל חיפה, כדי שיתמודד עם גראייב על עמדת המגן השמאלי, שנשארה יתומה בעקבות העזיבה של קייסי לשנת התאווררות בהפועל פ"ת ותפס במהרה מקום בהרכב, אותו איבד לקייסי שחזר ב - 2005. שיחק במדיהקבוצה ב - 66 משחקי ליגה וב - 10 משחקים בגביע אירופה. לקח שתי אליפויות ושותף להגעה לשמינית גמר גביע אופ"א. עזב ב - 2007 לויטסה.

נערך לאחרונה ב: ‏5/7/11
  14. w2k1 Member

לדעתי אלישע יתקע את עזריאל בשמאל מה שמבשר סופית שגולסה יהיה קשר 50/50..
    איייייי אלישע מה עשינו רע?

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שזה שיקול מבחינתם של יעקב שחר ואלישע לוי. מאור בוזגלו הוא שחקן נוח מאוד באופי שלו וכל זמן שלא סופרים את אבא שלו, הכל טוב ויפה. זה שבמכבי תל אביב רצו לתפוס מחסה בכל פעם שהאבא פתח את הפה, לא אומר שזה יקרה במכבי חיפה.