מכבי חיפה 2010/2011: אלופת המדינה בפעם ה-12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏9/7/10.

1. Ice Cream חסה

האמנם?

סתכל כמה שאני נחמד- אני מבין את המצב הקשה שלכם עם מחסור החלוצים והדרישה של עמוס לוזון בהתאם לזה, ומוכן למכור לכם את עזריאל, שמאוד מתגעגע למדים של אדידס כפי שאפשר לראות בחתימה שלי, רק במיליון דולר! שבמקרה של דמארי יספיקו אולי להשאיל אותו לחודש...

2. kfiros Member

הידיעה לא נכונה. בהתחלה היתה לאדידס כוונה להמשיך באימוץ קבוצה ישראלית והיא רצתה את מכבי חיפה אבל זו בחרה בסופו של דבר בנייק שהציעה לה חוזה חסות מאוד מאוד יפה. אדידס בעקבות כך בחרה בסופו של דבר שלא לאמץ אף קבוצה ישראלית העונה.

נ.ב זה הזמן של מכבי חיפה להלחם על דמארי! שלא ינוחו על זרי הדפנה ויתעקשו על פיתרון להתקפה המאוד דלה.

3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

כמה חיפה מקבלת מנייקי?

4. kfiros Member

אם אני לא טועה 300,000 דולר לעונה.

5. Ice Cream חסה

+מדים מלאים לכל המחלקות כמובן.

אתה באמת חושב שזה שווה להביא את דמארי תמורת הסכום ההזוי, שלא נאמר בזוי שדורשים על דמארי? יחד עם כל השיטה של שחר... =\

6. Don Joan Roman Member

מה יש להילחם על דמארי? הציעו להם מיליון יורו על 70 אחוז והם רוצים מינימום מיליון וחצי.

7. kfiros Member

הוא יגיע למכבי חיפה, ולדעתי גם בלי ששחר ישרדג את ההצעה.

עמוס לוזון יבין שאין קונה וירד מהר מאוד מהעץ שהוא טיפס עליו.. אם הוא לא מוכר עכשיו את דמארי במיליון וחצי, הוא ימכור אותו בעונת המלפפונים הבאה בהרבה פחות. הוא מודע לזה טוב מאוד ואני מקווה שהוא ישכיל להתפשר בסופו של דבר.

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בטח ספין של לוזון.

9. alexshw Member

עמוס לוזון מנסה לסחוט את יענק'לה דרך התקשורת, כשעכשיו בערוץ הספורט פורסם שהוא לא יעביר את החלוץ למכבי חיפה, אלא רק להפועל ולא, אז עומר ישאר בלוזוניה.
    אפשר לחשוב על מי הוא מאיים. אם הוא כל כך רוצה לשבור את הראש עם טביב, אחר כך עם הראל ואחר עם שניהם ביחד, ועומר רוצה לרדוף אחרי הכסף שלו בבוררות, אז אהלן וסהלן.
    עם כל הכבוד, גם מליון יורו על 70% מהכרטיס זה המון. זה באמת המקסימום שבמקסימום.
    שילכו לחפש. יש עוד חלוצים בעולם.

ההצעה של מכבי חיפה נדיבה מאוד.

10. Igi Member

פאתטי. הוא חושב שעם האיומים האלה עושים עסקים... לא פלא שגם בחו"ל שמו עליו קצוץ.

11. ertyo Member

עומר דמארי אפשר להבין מדברי סוכנו עובד קראוס רוצה לשחק במכבי חיפה,ויעדיף אותה על פני הפועל ת''א{מהרבה סיבות-מה שכל שחקן רציני היה עושה}.
    אני עדיין לא יודע אם הציטוט של לוזון מדויק,כי זה לא ציטוט שהוא אמר לכל כלי התקשורת,וגם באתר המתחרה של ערוץ הספורט היה כתוב שהוא הציע אותו למכבי חיפה.
    אם עמוס לוזון רוצה להפסיד כסף אז הוא ישאר במכבי פ''ת.

12. Civil Anti Madridista

כל מילה נוספת מיותרת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

משפחת לוזון פשוט חושבת שהם שולטים בכל. לי אין בעיה אם דמארי לא יגיע, המשחקים של לוזון (אבי ועמוס כאחד) לא מעניינים אותי. ליעקב שחר יש פי כמה יותר סטייל ובסופו של דבר עשה יותר דברים טובים בכדורגל הישראלי מאשר משפחת לוזון. אני בכלל לא חושב ששחר יתפתה להכנס למלכודת של לוזון, ברגע שנשיא מכבי חיפה מרגיש שמשחקים איתו הוא ממשיך הלאה. יש בכדורגל הישראלי מספיק אנשים שיודעים את זה.

חלוץ כנראה יגיע, אבל לא צריך לשכב על הגב בטח לא בשביל הסחטנות של משפחת לוזון!

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אז הערב הגיע משחק אימון נוסף, הפעם מול אלופת צ'כיה, והפעם גם הגיע הניצחון הראשון. לא רוצה לתת דיעה על המשחק משום שלא ראיתי אותו אבל בכל זאת, כמה נקודות לציון:
    בעקבות שפילאבסקי היה חולה ולא שותף, פתח פלאח הצעיר בהרכב, ברכות לילד. מי שנוסף אליו פתח לראשונה בהרכב במשחקי האימון הוא שוער הרכש שארנוב, שלא ספג. דוידוביץ עלה במחצית השנייה. גם ברכות מגיעות לחלוץ החדש לנו, עמאשה שכבש את שער הבכורה שלו בקבוצה.

בתור מי שצפה בשלושת משחקי האימון האחרונים של הקבוצה, איך אתם מתרשמים מהבלם הזר החדש?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/7/11
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצחון ראשון העונה...2-0 על אלופת צ'כיה ויקטוריה פלזן.
    אולי מקרי, אולי לא, כבשנו לראשונה העונה, אבל יניב קטן לא שותף...הפעם היה זה תורו של שראנוב לפתוח והדבר נגמר ברשת נקייה. אז מילא הרשת הנקייה, אבל לכבוש פעמיים בלי קטן...האם זה אומר משהו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx