אלכס, אתה לא חושב שהעברתו של חמד למאיורקה יותר מטומטמת? רפאלוב יכול להצליח בבלגיה, אני רק מטיל ספק במנטליות שלו. חמד שיחק רק עונה ברמה רצינית, הצליח שם, ובחר קבוצה בליגה שלא מתאימה לו (בטח לא כרגע). מה התגובה שלך על זה?
אני מצדיע לאריק בנאדו על הקריירה הגדולה שלו. אני גם שמח מאוד בשביל ליאור רפאלוב, שבכל זאת השתדרג מקצועית עם המעבר הזה ובעיקר השתדרג פיננסית בזכותו. הוא הרוויח את ההזדמנות הזו ביושר אחרי היכולת שלו בעונה האחרונה. גם המועדון קיבל סכום העברה שמן עבורו, 2.5 מיליון יורו זה סכום מכובד עבור שחקן ברמתו של רפאלוב. בקיצור, כל הצדדים יכולים לצאת מרוצים מהעיסקה. עכשיו צריך להביא שחקן ברמה גבוהה שיכול לשחק על קו שמאל. ובהתחשב בכך שאת כמות הווינגרים השמאליים האמיתיים בישראל אפשר לספור על כף יד אחת, זה יוכל להיות גם קשר התקפי סטייל מאור בוזגלו, שלדעתי כל הסיטואציה הזו תפורה עליו כמו כפפה, כפי שכבר כתבתי אמש.
לדעתי השחרור של רפאלוב הוא מכה, אבל בהחלט מכה שחיפה יכולה להתמודד איתה, אני חושב שגולסה ורד וגם גאדיר אם יתאפס על עצמו יוכלו לתת תפוקה טובה. אני חושב שקטן הוא עדיין לא סוס מת, ואולי אפילו נראה שחקן נוער נוסף שעולה ונותן תפוקה. אני ממש לא רוצה לראות את מאור בוזגלו חוזר למכבי חיפה, עם כל הכבוד לכשרון שלו, אני לא צריך את האבא המג'נון על הראש של אלישע ושחר.
אני לא חושב שמהצד של קלאב ברוז' העסקה משתלמת, למיטב הבנתי רפאלוב מחליף את פריסיץ' שנמכר לדורטמונד, פריסיץ' היה סקורר עוד מהאגף השמאלי ונבחר לשחקן העונה בבלגיה, עם כל הכבוד לרפאלוב אני פסימי שהוא יגיע לחצי מהתרומה של פריסיץ' בקבוצה, יחד עם זאת שהוא נקנה בחצי מהמחיר שפריסיץ' נמכר. בכל מקרה, ברוז' נלחמת על כל התארים ועוד מוקדם מדי לקבוע אם רפאלוב ישתלב בקבוצה, אני מצפה שהוא יהיה נהדר כי זאת הייתה ההזדמנות האחרונה שלו לעבור לאירופה.
אני חושב ששחר,להבדיל מטביב עושה מעשה חכם,גם מרוויח המון כסף על רפאלוב וגם שחקן שמגיע למכבי חיפה יודע שהסיכוי שלו לצאת לאירופה הוא גבוה יותר,גם יש לו חשיפה וגם הוא יודע שהבוס משחרר אם הוא מקבל הצעה הגיונית. במקרה של הפועל וטביב,השחקן יודע שהוא צריך שיוציאו לו את המיץ לפני שהוא מקבל אישור(אם הוא מקבל) לעזוב לחו"ל ואני מאמין שבסופו של דבר דברים כאלה יעזרו לנו. בקשר למעברים,אני יכול להבין את רפאלוב,ברוז' קבוצה עם מסורת וכסף וכנראה שלא היו הצעות רציניות טובות יותר. עכשיו רק חסר שגאדיר והגאורגי יעזבו ויהיה טוב.
אני דווקא מקווה שגדיר ימשיך ויזכיר לנו את היכולת מהמשחקים מול זלצבורג. ההתלהבות (המובנת) מהרכש המשמעותי משכיחה את העובדה שבעונה הבאה שוב יהיו מעט מאוד שחקני בית בהרכב הראשון. חמד ורפאלוב עברו לאירופה, בנאדו פרש ומעמדו של ניר לא ברור. נשארנו רק עם קטן ואולי טואטחה. לכן אני מקווה שגדיר יעשה את קפיצת המדרגה בתקווה ששחקן או שניים מהנוער (פלאח, רוזנבאום) יקבלו גם הם הזדמנות בשלב מסוים להוכיח את עצמם. אני מוכן לקבל הכל, רק לא בוזגלו (או בן שהר). לשחקנים כאלה, מוכשרים ככל שיהיו, אין מקום במכבי חיפה.
מימון הרי לא ממשיך, ככה שפאלח יהיה הבלם השלישי לאחר פרישתו של בנאדו ומכיוון שכבר מילא 2 זרים מאיישים את עמדת הבלם הראשון. הבעיה היא עדיין בקו שמאל, כאשר גולסה היחיד שאולי יכול לשחק שם. ורד וגאדיר יהיו על ימין - עדיפות עליונה לורד כמובן.
לא ניראה לי שזו החולצה אבל הייתכן? http://up352.siz.co.il/up2/xojlyimowdjh.Xxx נ.ב. כן שמתי לב שאין את HONDA אבל בכל זאת
אם יש לך ספק, אחרי פרישת בנאדו אנחנו לא נשאר עם בלם שלישי מהנוער, יש דיבור על איציק כהן שישמש כבלם שלישי, ואני לא אתפלא גם אם יהפוך לשני בשלב מסויים של העונה, זאת במידה והזר החדש שלנו לא ירשים או יראה קשיי הסתגלות. אולי אם נעלה לשלב הבתים של ליגת האלופות הוא ישמש כבלם רביעי, למרות שקשה לי להאמין.
עם כל הדיבורים על רכש וסיכומים עם שחקנים, יש בכלל דיבור להביא חיזוק למרכז המגרש (מלבד ימפולסקי שכנראה לא מגיע ישר להרכב) או שנשחק במוקדמות צ'מפיונס ליג עם בוקולי וסיידו? לגבי ימפולסקי, רכש נחמד לאללה שכבר הרבה זמן לא ראינו מהסוג הזה. הבעיה היא שעטר הרבה יותר טוב מאלישע בלהוציא את המיטב משחקנים, גם הפחות כשרוניים. מקווה שימפולסקי יצליח להציג בחיפה את אותה היכולת מנתניה, כי 2-3 משחקים רעים ואלישע ישים אותו על freeze.
נקודה טובה. מכבי חיפה נראית כרגע כמועדון מספר 1 בארץ. אם יש תחרות לגבי המעמד הזה בתוך המגרש אז מחוץ לאיצטדיון אין ספק שהניהול של יעקב שחר הוא הדבר הטוב ביותר בכדורגל הישראלי. מה שכן, אני חושב שכדורגל בליגת האלופות הוא דבר שאולי יותר חשוב מאשר ניהול טוב. אני רוצה להאמין שאם האדומים היו זוכים באליפות שחקנים כמו ימפולסקי או עמאשה היו משחקים בבלומפילד. מהבחינה הזאת החזרת האליפות שוב העניקה לנו יתרון על פני שאר הקבוצות. כולי תקווה שרק נוכל לבסס בשנים הקרובות את העיליונות הזאת.
אך מצד שני ציפיתי שזכיה באליפות כן תחזיק כאן שחקנים משקבוצות מלבלגיה או לצ'מפיונשיפ(יש אפשרות שמסיללה יעבור לשם) מתעניינות בהם.