אגב אופירע, אני מאוד נגעל מכל האתר הבהמי הזה שלה ומכתבי החצר ששורצים אצלנו בחדר ההלבשה ומוציאים הדלפות של שחקנים אחד על השני (ובעיקר נגד שחקנים זרים) - דורון בן דור, יונתן הללי ועוד רבים ו"טובים"... אבל לצערי אי אפשר להכחיש שלאנשים שכותבים בONE על מכבי חיפה ובעיקר בן דור, יש מידע פנימי על הקבוצה שלנו כי אף אחד עדיין לא זרק אותו ממתחם האימונים ו/או אסר על השחקנים לדבר איתו. כך שלצערי אפשר להתייחס במידת אמינות מסוימת למה שרשום באתר זבל הזה.
מתי הייתה ידיעה אמינה על מכבי חיפה(ולא רק עליה) באתר הזה? האתר מפיץ שקרים באופן מכוון כי הוא מחפש ליצור אקשן מזויף או יותר גרוע ליצור סכסוך. לא פעם אחת יצא לי לראות מסיבות עיתונאים של הקבוצה שלנו ובן דור תמיד הוא הבדיחה הכי גדולה. תלמיד כיתה ג' יכול לשאול שאלות יותר חכמות ממנו.
אני לא הולך לשוטט באתר הזה דקה יותר ממה שצריך, אבל אתה רואה שתמיד מתפרסמים שם לכלוכים של שחקנים אחד על השני, בעילום שם כמובן, לרוב על זרים (תזכור איך קטלו שם דבאלשווילי, פילאבסקי, קנואטו, טישיירה...). אני לא חושב שבן דור ושות' המציאו את זה - פשוט אף אחד אצלנו ברוב טמטומו לא אסר על השחקנים לדבר עם אנשים שכותבים לזבל הזה, ובשביל השחקנים אין צינור יותר נוח מזה כדי ללכלך ולהשמיץ על שחקנים אחרים או להעביר מסרים מסוימים. שוב פעם - אני לא טוען שיש להם מידע כלשהו על תכנוני ההנהלה כי אין סיכוי שצ'יזיק ושחר משתפים איתם פעולה, אבל מבין השחקנים, אני חושב שיש להם לא מעט חברים ששמחים להדליף מידע "בעילום שם".
אני כן מאמין שלעיתים ובמיוחד באתר הזה, הכתבים עצמם ממציאים את הדברים. מזמן כבר צריך לאסור על כתבי האתר הזה להכנס למתחם אימונים. טוב אם גם יתר הקבוצות ינהגו כך. לא רק שאתר הזה ממציא ידיעות, אלא גם ישר מופיעה בו טור פרשנות על הידיעה שהומצאה.
גם לי אין ספק שהחלק מהידיעות או חלק מהתוכן שלהם מומצא ואם לא מומצא אז מוקצן, כי ככה עיתונות בכלל ובפרט האתר הזה.
לא חושב שהוא ממציא בעילום שם. אתה מאמין באמת שהשחקנים ישרים מספיק מכדי לא להגיד בעילום שם מה שבא להם על מי שבא להם? קטן, רפאלוב, גולסה, מימון, דוידוביץ', בנאדו - מבחינתי אני בטוח שכל אחד מהם חטא בכך ולא פעם אחת. אני חושב שיש שחקנים צנועים כמו עידן ורד ומשומר (שעל כל חסרונותיו לדעתי הוא לא אחד שילך לתקשורת) שלא נוהגים לעשות את זה, אבל הרוב הוא לצערי כזה. אמירות כאלה, גם בעילום שם, לצערי משפיעות על קבלת ההחלטות גם של הצוות המקצועי ושל אלישע. אם הם היו ממציאים את הדברים, אתה חושב ששחקנים היו ממשיכים לדבר איתם ולקבל אותם בזרועות פתוחות ב"קצף"? אני מתאר לעצמי שהם מספיק שפלים כדי להמציא דברים, אבל אני גם "מכיר" את השחקנים שלנו ויודע שהם ישמחו ללכלך כנגד שחקנים אחרים (ובעיקר זרים) דרך האתר הזה. אני רק נזכר בקמפיין שהריצו בONE ל'למה לא צריך להביא את פורוקארה' שהיה אמור להגיע על המשבצת של רפאלוב. צריך לאסור על כל כתבי החצר להכנס למתחם העיתונים, מעריב ידיעות או ONE, אבל לצערי זה לא יקרה...איזה כיף...
תן לי דוגמא אחת שאמרה(בן אם הומצאה ב - ONE אן מאצרה ל - ONE או נאמרה לכלי תקשורת אחר ע"י שחקן זה או אחר) השפיעה על החלטות במועדון? לפני שבוע ניר באמת פתח את הג'ורה בריאיון נרחב ומן הסתם יש נסיון להרגיע את הדברים, אבל הכוונה לא לדוגמאות כאלה.
גם אם יאסרו על כתבים להיכנס למתחמים השונים, זה לא יעזור. השחקנים יימצאו אותם בסופו של דבר ויעבירו להם את מה שהם רוצים. כל ה"מדליפים" השונים והמקורבים של המקורבים של המדליפים פועלים מתוך אינטרס - שלא ילכלכו עליהם באתר ויכתבו עליהם רק דברים טובים.
קטן משחק בהרכב חצי פצוע ותוקע לנו את כל התנועה במשחק ההתקפה בערך עונה שלמה, נבחר למצטיין בכל ערוצי התקשורת ובONE דואגים להלל אותו. אתה חושב שאלישע קובע אם קטן ישחק או שקטן קובע בעצמו אם הוא ישחק? ואתה חושב שקטן היה קובע שהוא ישחק לולא לגיטימציה מכל העיתונאים שמלקקים לו ומביאים ציון 7 בלי קשר למה או איך הוא עשה על הדשא? אתה מכיר את הדעות שלי על כך - זכותך לחשוב שהן שטויות, אבל לצערי המציאות מוכיחה שכתבי החצר משפיעים על המאמן שלנו לא מעט. הייתי שמח אם זה היה אחרת, אבל לצערי אלישע הוא לא הטיפוס שיעיף קיבינמט את העיתונאים מפתח חדר ההלבשה. וזה מחלחל לשחקנים... ונראה לי שהקדשנו לONE יותר מאת חמש דקות התהילה שמגיע לאתר הזה, אז בואו נתקדם....
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx מסכים איתך לחלוטין. בכל מקרה, אחרי הראיון הביזיוני של ניר אין מה להשאיר אותו. לא שמעתי אותו מפרסם בתקשורת "סליחה" מיניב, למרות שיכול להיות שהוא ביקש כבר ממנו בפרטיות... ובכל זאת, אני חושב שאם כל העולם יודע מה הוא חושב עליו דרך הראיון הביזיוני הזה, אז שגם ידע שהסיפור נסגר בצורה מסודרת.
נכון שקטן יותר חזק מאלישע, אבל זה מגיע מתוך הזכויות שהוא צבר, מתוך התמיכה מהקהל ומהערכה האישית של יענק'לה כלפיו. ונכון שזה מצב לא תקין ששחקן יותר חזק ממאמן, רק שאני לא רואה קשר משמעותי לבית בושת של אופירע.
וכמובן שאתה קצת נסחף עם התיאורים על קטן,עשית ממנו מאין נמני רק שלא יודע לשחק כדורגל,נכון שהשנה הוא לא היה טוב ברוב העונה,אבל עדיין היו כמה משחקים שהוא שיחק טוב ועדיין לפעמים חשוב מאוד השחקן שגורם לדבק בקבוצה. במקרה של ניר,מקרה מאוד מוזר וקשה להחליט מה לעשות,אבל נראה שניר לא יתחיל את העונה הבאה בתור שוער פותח,בכל מקרה הוא יצא מטומטם,אם הוא חושב דברים מסויימים גם אם הם נכונים וגם אם לא זה לא היה אמור להגיע לתקשורת,לא רואה שום דבר טוב שיצא לו מזה.
ועדיין זה לא נימני,כן הוא קרוב כי מדובר בסמל גדול שהאוהדים מחזיקים ממנו אבל זה עדיין לא מספיק בשביל להיות נימני.
כבר שהוא חזר מהקדנציה הקצרה שלו בחו"ל ניכר היה שזה לא אותו שחקן, כולנו קיוונו ופיללנו, אבל זה לא היה זה. שזוכים באלופות וכמעט בדאבל אי אפשר לבוא לאף אחד בטענות, לבטח לשחקן שכן תרם לקבוצה בכמה משחקים ועדיין זה מתסכל שאתה יודע שלצד הברקות פה ושם אין לו יותר מה להציע ושהוא יותר תוקע את המשחק מאשר מועיל בו וכמובן שיש אלטרנטיבות טובות הרבה יותר על הספסל. ניסיון ואהבה מהקהל זה לא הכל. מגיע הרבה לקטן, אבל זה לא אמור לתת לו בשום שלב כרטיס בטוח להרכה הראשון. בעונה הבאה באלופות וגם בליגה אני מאמין שגם אלישע יווכח שזמנו תם ויותר מבק אפ אין לו מה להציע, מה שכמובן לא ימנע מאלישע לוותר עליו...