מה שדווידוביץ' אמר זה היה בראיון מיוחד, די גדול האמת, ויצא משליטה. אני כמעט בטוח שהוא לא פעם ולא פעם אמר דברים לעיתונאים בעילום שם. התגובה של השחקנים הייתה גם מגעילה, אבל כשאני חושב על זה היא הייתה חייבת להגיע - שחקן לכלך על שני שחקנים בקבוצה, חברים שלך שהם חלק בלתי נפרד. כשמתייחסים אליך או לחבריך ככה, סביר להניח שיצא משהו מגעיל גם ממך ואני חושב שאנשים היו צריכים לשמוע שדובידוביץ' לא שה תמים. אני, מבחינתי, שילך. אומנם הוא יחסית יציב אבל אני לא צריך שחקנים כאלו בקבוצה. אני עדיין חושב שהתרומה שלו גדולה יותר משל קטן (שרק גורע בעניין יכולת הקבוצה) אך המרקם החברתי לא פחות חשוב. ראינו כבר שכמה שיהיה יותר שקט וחדר הלבשה שמח, הקבוצה תצליח יותר גם בלי קשר ליכולת שלה. קצת עצוב אבל זה הכדורגל, בעיקר הכדורגל שלנו.
נראה שקולמה דפק פארטייה לשירצקי והוא צפוי לחתום בוולגה הרוסית, שם גם חתם דני בונדר. קבוצה רוסית שמביאה את בונדר וקולמה היא מבחינתי מועמדת טבעית לרדת ליגה.
:aaarofl: בכל מקרה, מישהו יודע מתי המשחק הראשון שלנו במוקדמות האלופות (תאריך)? והעונה, כל עוד נגיע לשלב האחרון של המוקדמות, נשחק בר"ג או בבלומפילד?
ב - 12 או 13 ליולי. קודם בוא נגיע לפליי אוף ואז כבר יחליטו. דעתי האישית ששחר יתקשה לוותר על חצי מההכנסה במקרה כזה, כי הוא יודע שמכבי חיפה תמלא את ר"ג.
שחקן מוערך יתר על המידה, יצא לכם רק טוב מעזיבתו. מחלץ כדורים סביר שתוקע את כל המשחק ובכלל לא מחפש את השער.
וכרגיל דוידוביץ מראה בפעם המי יודע כמה, שסמל במועדון הזה הוא אף פעם לא יהיה. מדברים על הבאת שוער זר, והוא פתאום כבר פוזל לכיוון מכבי תל אביב. לא מפתיע. כמו שאמרתי כבר בעבר, לא פעם הוא רצה לעזוב את המועדון תמורת כמה עשרות אלפי שקלים למועדון אחר.
שי, במיוחד כשאתה עכשיו מנהל מכובד כאן בפורום, הייתי מצפה שלא תתייחס ברצינות לבית בושת של אופירע. הצעד הכי טיפשי שיכול לעשות ניר זה לעבור לצהבת.
אופירע או לא אתה לא יכול להכחיש שלא פעם ראינו אותו פוזל לקבוצות אחרות בגלל סכומי כסף גדולים יותר. פעם בית"ר רצתה אותו, והציעה לו כפול והוא כמעט ואמר לה כן, גם הפועל עם לבייב וגרנט בזמנו, אחד משחקני הרכש הראשונים שפורסמו שכבר הסכים להצעה היה ניר. לא יודע אם הפרסום הספציפי הזה נכון או לא, אבל תסכים איתי שהדמות לסמל הגדול ביותר במועדון הוא לא.
ניר היה סגור כבר בהפועל, אם לבייב היה מגיע, זה סיפור אמיתי, אבל עכשיו המצב שונה. הוא כבר די סוס מת, הוא יכול להפצע לך על כלום לשלושה חודשים. בניגוד לבנאדו(שהפתיע אותי מאוד העונה) או רוסו, הוא כבר לא יוכל לחזור למכבי חיפה ולכפר בעיני האוהדים על מעבר ליריבה גדולה. חוץ מזה לעבור למכבי ת"א זה שונה בעיני רוב האוהדים שלנו מאשר לעבור להפועל או בית"ר וניר עוד שחקן בית. הרי ידוע לך מה חושבים על קלינגר בכרמל.
אני לא רואה אותו עובר. גם בהתבטאויות האחרונות שלו הוא אומר שהוא יילחם על מקומו. אני אישית חושב שאפשר לסחוב איתו עוד עונה ולנסות לקדם העונה של רם שטראוס לפני שנחליט אם נביא לכאן שוער זר.