3 מתוך 4 הנקודות שתמיד אמרתי אחרי כל משחק שלנו פה בדיון - גם אחרי משחק האליפות מול הפועל - התקיימו. ואני אזכיר לכם: 1. אלישע לוי לא מתאים. כן, במשחק האליפות זה לא שהוא עשה איזה משהו יוצא דופן, הוא עשה שטויות רגילות - חמד ודבאשווילי לא מוצאים את עצמם, קטן תוקע משחק וורד בספסל, נו באמת. 2. קטן תוקע את המשחק, הוא לא עושה תנועה, לא תורם בכלום. תמיד אמרתי את זה במהלך העונה, ואמשיך לומר. 3. משומר לא לרמה של חיפה - כמה איבודי כדור. 10-15 הגבהות, 0 אחוזי דיוק. הנקודה הרביעית אגב היא: "קולמה צריך ללכת לאלף עזאזל" וזה כבר קרה. גם אחרי הניצחונות וגם אחרי ההפסדים אני אמשיך ואומר שאלישע לא מתאים. מה קטן בהרכב?! למה לא עולה עם ורד?! למה לעזאזל אתה מוציא את רפאלוב במקום את קטן?! למה אתה תוקע את אזולאי בעמדה שהוא לא מכיר אחרי החילוף, ובכלל, בפתיחה, את חמד באגף?! ניהול משחק עלוב, גוטמן עשה לו בית ספר היום - משמעת טקטית, בונקר, סגירה מצוינת, 0 מצבים לחיפה.
זה אומר עוד עונה עם משומר במקום עותמאן, עוד עונה שבה יניב קטן לא יגמור תשעים דקות ואולי עוד עונה בלי כדורגל טוב. עוד עונה עם בוקולי ודווידוביץ' יותר זקנים...אם אחרי כל זה אנחנו נגמור עם עוד אליפות אני מוכן לנשק על הפה את אלישע לוי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx אני עכשיו מת מעייפות, אבל נראה לי שאנחנו נדבר בחודשים הקרובים עוד הרבה על העונה הבאה. כעיקרון אני מצפה שלא נראה הרבה שחקני חיזוק ושהכל יהיה שוב כמו העונה נורא שברירי. בטח עכשיו שחר לא ישנה דבר במדיניות שלו. כולי תקווה שרק לא נהיה שוב בדיחה בליגת האלופות אם בכלל נגיע לשלב הבתים... אני מתחיל כבר עכשיו להתפלל שאייל גולסה יקום לתחייה כי אם רפאלוב יעזוב ברור שלא נראה שום חיזוק רציני. אחחח, אולי אני פסימי מדי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
הידד! הריעו לבינוניות! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx נו טוב, יש אנשים שהם תופסים לאט. ניתן להם עוד עונה, עוד משחקי חוץ בקופסא ובוסרמיל נגד קבוצות שבאות לשבש את המשחק, עוד משחקי עונה נגד קבוצת ה-"פגע וברח" של הפועל ת"א, כדי להבין שאנחנו טובעים בבינוניות. אני רק מקווה שנעפיל לצ'מפיונס ליג. סביר להניח שנתבזה לא פחות מהפעם הקודמת, אבל לפחות שיענקלה ימלא קצת את הכיס במזומני.
אינך יכול להגיד עליי שלא ביקרתי את המדיניות רק אני לא מבין מה הקשר לאלישע? מגיע לו להמשיך. הוא עשה מעל ומעבר בהכי הרבה אילוצים שהיו למאמן מכבי חיפה זה שנים ארוכות מאוד. כמה ששחר מתנהג בקמצנות, אבל לזכותו צריך להגיד שהוא אשף היציבות. זו בדיוק היציבות. אלישע הוכיח שהוא הבנאדם הכי מתאים להוביל את הקבוצה במציאות שקיימת, אך מצד שני כעת אני מצפה שהוא גם ידרוש דברים. למאמן עם הישגים כאלה צריך להיות כבר מעמד חזק בקבוצה וגם כל השחקנים אחריו.
די נו. בזרים הוא פיקשש לחלוטין. הוא כמו קליפת תפוח אדמה בפח זבל - אולי זה אכיל, אבל כמובן שהיית מעדיף משהו אחר. איך מישהו פה רשם עכשיו: בינוניות. כך הייתי מגדיר אותו. היו לנו כמה מהלכים יפים בגמר אבל הניהול משחק שלו אדיוטי- תמיד שהוא בפיגור הוא זורק חלוצים בלי שום הוראה מיוחד, חמד-גאדיר-אזולאי לא תרמו בכלל. ורד יצירתי, ומגיע לו לפתוח בכל מקרה העונה, ובכל זאת... ולמרות הכל, נימה חיובית: להתראות מסיללה. לדעתי אחד הזרים הטובים שידע המועדון. יכל לצאת לאירופה עוד לפני, ויכל לדעתי להגיע להרבה יותר - תמיד היה נראה שהוא לא ממש משקיע בליגה שלנו ועושה בצפר לכולם. תודה על עונות מופלאות, אליפויות וביקור (לא נעים) בליגת האלופות. הייתי שם אותו באותה שורה של איגבני מבחינתי.
אנחנו הולכים לקראת קיץ לא קל בכלל, אבל אני בטוח כשהקיץ הזה יגמר, הקבוצה שלנו תמשיך להיות חזקה. שחקנים הולכים, שחקנים באים, אבל הקבוצה לעולם נשארת !
פרט למסיללה, אין איזה עילוי שעומד לעזוב, עם כל הכבוד לחמד ורפאלוב. הכל תלוי ברכש שנעשה. מקווה שלא נחזור על טעויות עבר.
וגם אצל מסיללה היכולת תלויה יותר מדי במוטיבציה שיש או אין לו בתקופה מסוימת. בשנה וחצי האחרונות הוא בירידה ואני חושב שהעזיבה שלו יכולה להיות מבורכת בטווח הארוך, כל עוד טאלב ימשיך להתקדם גם בקבוצה הבוגרת. זה שנפטרים מרפאלוב זו רק ברכה, ואם הוא יכול שיקח איתו בבקשה את קטן...
על פי שחר הוא נשאר, אבל סתם שאלה כללית-למה להיפטר ממנו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
אנשים פה פשוט הזויים. למרות עזיבה של 4 שחקני מפתח, אין סוף פציעות וקיזוז, זכינו לירות את אחת העונות היותר מתוקות של מכבי חיפה. הקבוצה הצליחה לזכות באליפות כשהיא מלאה בצעירים, שחקני בית, קבוצה מלוכדת שלא עשתה רכש מפואר והביאה זרים טובים בזול וגם הצליחה להעפיל לגמר הגביע, עד כמה שזה חבל שבסוף לא זכינו... בכל מקרה, מגיע תודה וכבוד גדול לאלישע ולצוות המיקצועי על העבודה העונה. כמובן שכל מבין כדורגל יודע שאלישע צריך להמשיך ואני מקווה שחוץ מקולמה, יישאר איתו כל הסגל הנוכחי. במיוחד חמד, שתמיד האמנתי בו ורק ידעתי שהוא צריך לשפר את הסיומת שלו ואני שמח שבידיוק מכו שלומי עונה שעברה, הוא עשה בחיפה שידרוג והפך העונה לשחקן החשוב ביותר שלנו כרגע יחד עם רפאלוב. עם גם מסי יעזוב, אני לא יודע מי יהיה המחליף שלו, אבל חובה להביא מגן שמאלי, בלם(זר או אולי רמי גרשון), חלוץ(עמאשה) וקשר מרכזי זר טוב.
אני לא יודע אם אני סומך עליו כבר לליגת האלופות, אבל גם אם יחליטו שהוא יהיה הבכיר במידה ומסי יעזוב,כי מי יהיה המחליף שלו? צריך מגן בין כה וכה.