מכבי חיפה 2010/2011: אלופת המדינה בפעם ה-12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏9/7/10.

1. casper0 Member

לכבוד האליפות ה-12 של מכבי חיפה, בועז וולף מלהקת אלקטרה מדבר על האהדה שלו לירוקים מחיפה.
    http://wp.me/p1lNW7-9y

:aaa031:

2. ertyo Member

פילזן אלופת צ'כיה.
    סופית:נהיה מדורגים בכל סיבובי המוקדמות בליגת האלופות.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה שחיפה תהיה מדורגת זה טוב ויפה, אבל אף אחד מאיתנו לא יודע באמת מה רמת הקבוצות הלא מדורגות, זה שפלזן לקחה אליפות צ'כיה, יכול להיות שהם גרוגים, אבל וואלה יכול להיות שמדובר בקבוצה מעולה ואז למעשה אם פוגשים אותה אין שום יתרון. מכבי חיפה כבר הבינה בשנה שעברה שברמות האלה, הפערים בין הקבוצות הם לא כאלה גדולים, ואם מינסק שלא היתה מדורגת העיפה אותה בשנה שעברה אז כל קבוצה לא מדורגת מבין המדורגות בסיבוב שני ואילך מסוגלת להעיף אותה. הדירוג זה טוב ויפה וזה על הנייר, הרווח היחידי של מכבי חיפה זה העובדה שהיא לא תפגוש את קופנהאגן (שנכון שזורם שם כסף גדול אבל האמת? לכו תדעו איך הם יהיו כי המאמן המעולה שלהם סטאלה סולבאקן עזב אותם לטובת פ.צ. קלן הגרמנית ונבחרת נורבגיה אז בכל הקשור אליהם אני מאמין שהם יהיו בירידה) וריינג'רס (לא יודע איך לאכול את הכדורגל הסקוטי אף פעם, פעם הם טובים ופעם הם מביכים ברמות של הכדורגל שלנו) בשלב הפלייאוף, מעבר לזה? שום דבר.

נערך לאחרונה ב: ‏21/5/11
  4. alexshw Member

חמי אוזן כותב בדיוק מילה במילה ממה שאני חושב. לכן כל כך ביקרתי את המדיניות בשנתיים האחרונות והפספוס שהיה לנו לפני שנתיים.

http://sports.walla.co.il/?w=/157/1825491

מודל ליון, מודל רוזנבורג.
    הכדורגל בארץ חובבני ברובו. מגיע לנוט להיות הדיקטטור של הליגה. מבחינה ספורטיבית טהורה, כמובן.

5. N כמוני Member

מה שחמי אוזן שוכח שזה בינתיים כל הקבוצות ששיחקו בליגת האלופות איבדו את האליפות בליגה. הוא גם שוכח שמכבי ת"א אמורה להיות קבוצה יותר טובה משנה שעברה, וגם שוכח שזה שכרע הפועל באי ודאות לא אומר כלום על שנה הבאה. גם אם חיפה תפתח במסע קניות (והיא צריכה להתחזק,אין ספק בכך), זה לא יבטיח שליטה אבסולוטית.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק ביום שתהיה קבוצה שתיקח אליפות כשהיא גם בבתים של הצ'מפיונס זה יהיה היום של השליטה האבסולוטית תתחיל בליגה, סטייל חיפה של 2000-2006. מאז אין באמת שליטה, גם אם חיפה לקחה 2 אליפויות ב-3 שנים...זה לא שהליגה פה היתה גרועה כמו בשנים ההם שזה היה מחריד והעליונות של חיפה היתה מדהימה, כל שנה ב-3 השנים האחרונות היה משחק אליפות 2-3 לפני הסיום בקרית אליעזר בין חיפה להפועל.

7. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

שתחליט גם עלי (ואני אקשיב לה...)

http://one.co.il/Article/180205.html

ועכשיו ברצינות, גם האהדה של שונית והכי חשובה זאת של תומר אני מקווה שיעזור לבחירת הצעד הנכון ולמרות שרשום ריינג'רס אני מניח שזאת איזה ווסטרלו או משהו.

8. Charlton Member

מיזה תומר חמד ריבונו של עולם?
    הבן אדם עוד לא קרע זוג נעליים, וכבר הוא בא לי לבית ספר לחלק חתימות
    מה קרה לעזאזל? יש לו משחק ראש נהדר ופיזיות, בכל שאר האספקטים הוא לא כוכב על ובטח שהאוהדים לא צריכים לשיר לו להישאר או כל היום להשוב מה הם יעשו בלעדיו, ואפילו עד מצב שיעקב שחר אומר לחברה שלו שתדבר איתו שישאר.
    שלא תבינו אותי לא נכון, כל הכבוד לתומר והוא נתן חצי עונה נהדרת והוא אחלה בן אדם ואישיות מקסימה.
    אבל קצת יצאו בפרופורציה בכל מה שקשור אליו.

9. alexshw Member

זה אתר תת רמה. חבל להתייחס לזבל שכתוב שם. לא שמעתי על שום הצעה פרט למכלן ותומר מתלבט בגלל הצ'מפיונס. כנראה שישבו איתו למו"ם במכבי חיפה.

10. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

נכון להיום הוא החלוץ הכי טוב במכבי חיפה.
    ובכלל העונה היחד עם רפאלוב ובנאדו לדעתי המצטיין של העונה הזאת, אז נכון שחלוצים גדולים ממנו לבשו את החולצה הירוקה ועוד ילבשו אבל שמעדיפים על פניו חלוצים כמו בן חיים, או דמארי אין ספק בכלל מי עדיף.

11. alonje Member

שלום,
    שאלה חשובה לי אליכם - לא הצלחתי להשיג כרטיסים למשחק. כדאי לי להגיע למגרש לנסות לקנות מספסרים?
    במידה ולא אצליח להשיג כרטיסים, יש איזה פאב שאפשר לראות בו את המשחק על מסך ענק?

12. Mellow29 Kopite

אם אתה חיפאי אז הבנתי שבחוף דדו באמפי שמים מקרן ענק לאוהדים שיוכלו לצפות במשחק. אני מתאר לעצמי שלפחות מבחינת אווירה ואלכוהול לא תהיה לך בעיה שם.

13. alonje Member

אני גר בחדרה, אבל יש לי בן דוד שרוצה להרגיש אווירה. אתה בטוח שמאה אחוז שיהיו שם הרבה אנשים, מסך גדול ואלכוהול?

14. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לצערי הרב לא הצלחתי להשיג כרטיס, אהיה בדדו, אמנם האווירה לא תהיה דומה למה שיהיה ברמת גן, אבל עדיין עדיף מאשר לראות בבית.

15. Mellow29 Kopite

זה ממומן ע"י עיריית חיפה בראשות יונה יהב למען האוהדים שלא השיגו כרטיס וגרים באזור. כמו כן גם לא הוקמו במות נצחון כך שאם (חמסה, חמסה, שום בצל) מכבי חיפה תזכה בגביע השחקנים ככל הנראה יגיעו לשם כדי לחגוג עם האוהדים. אווירה ומקרן ענק בטוח יהיו, לגבי אלכוהול אין לי מידע וודאי אבל אני מתאר לעצמי שבעלי החנויות והמסעדות בחוף ירצו להרוויח כמה גרושים אז יהיה איפה להשיג לפחות בירה.