מכבי חיפה 2010/2011: אלופת המדינה בפעם ה-12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏9/7/10.

1. שגיא Guest

ערן, מרגע שבנאדו הגיע הסטטוס שלו היה כשחקן גיבוי. כשחקן גיבוי, סביר להניח שתשחק ואפילו תפתח בהרכב, אבל לא באופן קבוע. זה לא כמו להביא למשל בלם זר כשאתה יודע שהוא יהיה הבלם הפותח שלך, גם אם במשחקים הראשונים יקח לו קצת זמן להיכנס לעניינים.

אני חושב שכשחקן סגל, כבלם שלישי לצורך העניין, בנאדו יכול לעשות את העבודה.

לצורך העניין, אם בעונה החולפת מי ששימש כבלם שלישי בקבוצה הוא שי מיימון, והוא שותף ב13 משחקי ליגה, זה הנתון הזה יהיה לגיטימי גם לגבי בנאדו, להיות משותף ב10-15 משחקי ליגה.

2. eran levy Member

בהחלט מקובלים עלי הדברים שלך. אבל אני חושב שזה יהיה המינימום.

3. BEJERANO Member

גם השנה כמו בשנה שעברה חיפה מועמדת לאליפות , השאלה אם יהיה למכבי או הפועל מה להגיד בעניין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

4. Raulito Madridista

אבי גרייניק בטור על מכבי חיפה לקראת העונה הקרובה - ימים של שקט

http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/6/Black354X281/178906.Xxx

מכבי והפועל ת"א מפחידות, ומה עם חיפה? האוהד אבי גרייניק בטוח שהיא התחזקה, חושש מהאלימות נגד בנאדו ומציע: קטן לספסל. יש גם מסר ליריבות: אל תצאו בתופים ובמחולות. זה עוד ייגמר עם אליפות

קודם כל אני רוצה לשבח את גרייניק שכתב טור לעניין. טור כזה עדיף על עשרה טורים של ONE שנכתבים בהפרש של יומיים. גרייניק הוכיח כי הוא מבין בכדורגל(לרוב סלבריטאים מחבבים קבוצות אך נראה שגרייניק עוקב אחרי מכבי חיפה באופן הדוק) ומתנסח מצויין.

בנוגע לתוכן - לטעמי הטור מעט אופטימי מידי, למרות שאני מסכים במאה אחוז שלחיפה יש סגל איכותי עם קישור מפחיד. קשה לראות גם את גאדיר, גם את ורד וגם את גולסה פורצים, מישהו מהם סביר להניח שיישאר מאחור. אני גם לא הייתי בונה על זה שגולסה יתברר כסקורר. ציפיתי שהוא יגיד ששיחרורו של ארבייטמן הוא בסדר כי ברור שלו היה נשאר הוא לא היה מצליח לשחזר את הרזומה המרשים מאשתקד. דבר אחד שאני לא מסכים איתו זו ההתלהבות מטוטו תמוז. הוא כן יבקיע מספר דו-ספרתי אבל נגד הגדולות אין לו שום ערך מוסף להעניק לקבומה. לגבי יניב קטן - ברור שהוא צריך לשחק פחות בעונה הבאה, הוא לא יכול לעמוד בעומס של 50 משחקים. אבל מעבר מבאנקר לכל דבר ועניין בהרכב וכזה שמסיים כמעט תמיד 90 דקות, לבין 'השחקן ה-12' - נראה לי מוגזם מידיי. קטן הרוויח את המקום שלו בהרכב בצדק והוא עדיין יכול למשוך ברמה הגבוהה. במשחקים פחות חשובים צריך לוותר עליו ולתת לו יותר מנוחה בגלל הפציעות החוזרות בגב(יש לזה פתרון בכלל או שקטן יתנהל כך עד סוף הקריירה?).

5. Igi Member

בהחלט טור לעניין, אולי להוציא את השטויות לגבי אלון חרזי...

6. קרלס פויול5 Member

מי אמר שהוא סירב?

7. Green Lantern Member

אבי גרייניק ידוע בתור אוהד שרוף של מכבי חיפה,הוא חיפאי ומתראיין לא פעם בתוכניות הרדיו לגבי הקבוצה וכותב טורים פה ושם באתרי אוהדים.

מסכים עם מרבית הטור למעט הקטע על בנאדו,יש פה מעין סילוף של העובדות וניסיון לעשות דה-לגיטמציה למעבר של בנאדו והתנשאות מסוימת.

ראוליטו אולי לתמוז אין ערך מוסף נגד הגדולות,אבל איזה ערך כזה יש לארבייטמן?למעשה אני לא חושב ששלומי נתן משחק ענק אי פעם כמו זה שתמוז נתן בקריה ב2007.

8. riquelme1 Member

תגיד אלישע לוי רציני שהוא בונה על אריק בנאדו? עם כל הכבוד, השחקן הזה כבר סוס מת, גם בבייתר הוא היה כזה.

העזיבה של ארביטמן תפגע רבות בקבוצה, חיפה התחלשה מאוד.

9. Green Lantern Member

בנאדו מיועד להיות בלם מחליף..משהו בסיגנון של באדיר בהפועל.

10. Igi Member

קודם כל הלוואי והיו לנו עוד מאמנים "לא רציניים" שהיו בונים על שחקנים כמו בנאדו על תקן בלם מחליף. דבר שני, אומרים נחלשה ואם אתה חושב שחיפה "נחלשה מאד" מעזיבה של ארבייטמן תמורת מיליון יורו אני בטוח שתופתע ממנה השנה.

נערך לאחרונה ב: ‏18/7/10
  11. Hapoel B"s Member

אלישע לוי ימשיך גם העונה עם חלוץ אחד?

אם כן למה להביא את טוטו תמוז?זה או דבאלשווילי או תמוז יפתחו,כאשר חמד יהיה כינור שלישי.עדיף להשאיר את דבאלשוולי כחלוץ פותח,חמד מחליף(הוכיח את עצמו לטעמי בליגת העל),ולהביא עוד חלוץ או לעלות מהנוער.

מבין את אלישע,עם קישור כמו שלו גם אני הייתי פותח עם חלוץ אחד.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אם לא יגיע מחליף לארבייטמן אז כן, חיפה נחלשה העונה מבחינה התקפית.
    אם אתה מוותר על החלוץ שכבש קרוב לחצי מכמות השערים שכבשת בעונה, ולא מביא אף חלוץ אחר בנימוק ש"יש לנו מחליפים הולמים", אז כן יש בעיה. אם אכן תמוז יגיע, אני בספק אם הוא ברמה של ארבייטמן אבל הוא בטוח יכול לתת לו פייט.

13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אם האלטרנטיבה היא או תמוז או גולן, אז אין לי ספק שאנחנו צריכים ללכת על "הבלגי". עצוב שמועדון בסדר גודל של מכבי חיפה, מחזר/חיזר אחרי שחקן כבד ומחמיצן כרוני כגון טוטו תמוז, מאוד עצוב.

14. WellNeverDie Member

מצד שני, שחר מביא את עידן ורד לקישור וככל הנראה את טוטו מבית"ר. אני לא תפסתי מאביטמן חלוץ-על, אבל הוא נתן את הסחורה במימדים של הליגה שלנו, ועכשיו יש את דבאשווילי וחמד. לא משהוץץץ

15. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

מישהו יודע מתי מתחילים במכירה של הכרטיסים למשחק מול דינמו מינסק ?