מכבי חיפה 2010/2011: אלופת המדינה בפעם ה-12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏9/7/10.

1. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

http://es.wikipedia.org/wiki/Ignacio_Canuto

ההופעה האחרונה שלו הייתה במשחק ידידות כהכנה למונדיאל מול ג'מייקה ב10/2 קאנוטו נכנס בדקה ה91 וכבש את שער הניצחון לאחר שתי דקות .

2. שגיא Guest

סתם כדי שלא ירד לטמיון.

3. Igi Member

קשר צעיר בן 18 בשם אלכס זהבי הצטרף להתאמן במועדון וצפוי להיות מוחתם ללא מבחנים(דוד שלו זה כמובן פיני זהבי). זהו שחקן ישראלי צעיר שנדד בין קבוצות הנוער השונות של ספורטינג,ארסנל וברצלונה ולא מצא את מקומו. אולי במחלקת הנוער שלנו הוא כן יצליח להרשים. הזכרתי אותו כי השם שלו זכור לי כוונדרקיד מהמנג'ר האחרון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏17/7/10
  4. קרלס פויול5 Member

אלכסנדר זהבי, אני זוכר ששחם( כן , כן אותו אחד שהיה בפורום) סיפר לי עליו לפני כמה שנים, מדובר לפי מה ששמעתי באחד הכישרונות הגדולים שנבחן בלא מעט מועדונים גדולים(כמו ברצלונה או ארסנל כמו שיגי ציין) ואף שיחק במועדון די גדול(ספורטינג, שאגב מעניין אם סילבה מכיר אותו), אבל כשל בהצלחה במועדונים הללו אז עכשיו חזר לבסיס(מבחינתו) ועבר אלינו, הוא כנראה בא בעיקר לשחק בנוער ולהעבות את הסגל כדי שמקרה ה15.5 לא יחזור על עצמו, וכמובן שהוא יוכל לתרום עוד כמה שנים גם מבחינה איכותית וגם מבחינה כספית.

5. wings Member

תודה על הסיקור של מינסק שגיא. בהחלט צריכים לעבור אותם, אבל תצפו לקבוצה הרבה יותר טובה מאקטובה.
    לגבי אלכסנדר הזה, אי אפשר לדעת עליו שום דבר וזה לא משנה בכלל איפה הוא שיחק. מן הסתם פיני זהבי
    סידר לו את כל הקבוצות ועכשיו גם אותנו.

6. קרלס פויול5 Member

בשביל להיבחן בברצלונה או בארסנל צריך קצת יותר מפיני זהבי.

7. wings Member

בשביל להיבחן לא ממש. בשביל לשחק כן. ומזה השיר הדבילי בחתימה? טוב נו, זה
    עדיף על המגילת אסתר...

8. קרלס פויול5 Member

לא הבנתי מה זה קשור אבל בסדר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx . אבל בכל זאת הוא לא היה רחוק גם מלחתום בברצלונה, וגם רצו שהוא ישחק בנבחרת פורטוגל, ככה שאני מאמין שמחזירים ממנו שם שחקן טוב.

9. Don Joan Roman Member

כן רצו שהוא ישחק בנבחרת פורטוגל והוא סירב, בחייך אל תעשה צחוק.

10. שגיא Guest

מוזר לא כל הסיפור הזה עם אלכס זהבי. אף פעם לא שמענו עליו בנשימה אחת עם שחקנים כמו גיא אסולין או נס זמיר שמשחקים בספרד. אני מאמין שהוא הגיע לשלב שהוא עבר את גיל הנוער ולכן בקבוצות הבוגרות כנראה לא מעוניינים בשירותיו והוא מחפש דרך חזרה לישראל. כך או כך, הוא משחק בעיקר בקישור שם יש לנו עומס די גדול.

לא אופתע אם יחתימו אותו וישאילו אותו.

11. eran levy Member

קראתי אתמול שתי כתבות שהשאלה העיקרית בהן היא משהו כמו "מכבי חיפה לאן?". אם כדורגל היה רק קישור חיפה היתה אלופה כי באמת, כמו שנכתב באחת מהכתבות, זה קישור לאליפות. אבל סיפור בנאדו נשמע עכשיו קצת אחרת, בעיקר אם מסתכלים על ההיבט הפיננסי. בנאדו, יחסית לבלמים ותיקים, זול יותר, ואחרי שקוראים על הרכש החדש והמתוכנן פתאום נראה שאפשר למצוא מקום לבנאדו בסגל הקיים אפילו בהרכב הראשון. בנאדו זה לא עטר או תקווה, אבל גם הסגל של חיפה לא רומז על איזושהי יציבות רב שנתית אלא יותר כמו שמיכת טלאים שתשרת את הזרים שמגיעים ותגרום למלחמה אין סופית על מקום בהרכב למקומיים, ופתאום דווקא המקום של בנאדו נראה מובטח יותר בהרכב מאשר זה של גולסה, כיאל ואפילו מיימון.

12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

וזה מה שמדאיג אותי יותר מכל.

13. Igi Member

מקומו מובטח כמחליף אולי.

14. שגיא Guest

אני לא יודע למה כולם חושבים שמקומו של בנאדו בהרכב מובטח. מהרגע שהגיע היה ברור שהוא מגיע על תקן בלם מחליף. זה לא אומר שאין לו זכות להיות בהרכב, זה רק אומר שאף אחד לא הבטיח לו שהוא מגיע על תקן של שחקן פותח. אחרי שגם טישיירה וגם קינן עזבו, אלישע לוי הבין שהוא לא יוכל לבנות הגנה שמורכבת רק מזרים ולכן ברוב המשחקים שי מיימון שיחק את רוב הדקות, וכמו שזה נראה, לי לפחות, בשלב הראשון מיימון יהיה זה שיפתח במקום בנאדו. ושוב, זה לא אומר שלשי מיימון מובטח המקום בהרכב, אבל העובדה שבנאדו מחכה על הספסל אולי תרגום לו לשחק יותר טוב.

בלי קשר, במשחקי הליגה מול התקפיות לא מאיימות בנאדו יכול בכיף לשחק ובכך להוריד אולי קצת עומס מהשאר.

15. eran levy Member

כמחליף כמובן, אבל על פי האירועים האחרונים וחוסר הידיעה שלא מאפיין בד"כ את חיפה בשלבים כאלו, זו לא תהיה הפתעה גדולה אם הוא יפתח, גם אם על פניו לא זו היתה כוונת המשורר.
    לאף אחד אין זכות על המקום בהרכב (חוץ, אולי, מקטן) אבל תוכניות משתנות,ומה שהיה נכון לפני כמה שבועות בנוגע לסטטוס של בנאדו כבר לא ברור כל כך.