מכבי חיפה 14/15: רוני לוי חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Bon Argumentum Ad Hóminem

כמו שאמרתי - דביל. במקום לקחת את הביקורת הבונה ולנסות לראות איפה הוא טעה, הוא בוחר להיעלב כמו ילד קטן.
    בגלל זה הוא לא זז לשום-מקום - ראש בקיר. ככה במשחק שלו, ככה בקריירה שלו.

2. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

עוד חותמת על היותו טמבל.

3. alexshw Member

יש הבדל בין חוכמה מחוץ למגרש וחוכמה בתוכו אבל כנראה לא אצל כולם

4. קרלס פויול5 Member

מטומטם אפילו ביחס לכדורגלן, לחשוב ברצינות למכור בקיץ.
    עלה לי על העצבים עם ההחטאה הזו בסוף, לגמרי שבר את גב הגמל.

5. oranfu Member

למכור?? אנשים פה לא מחוברים למציאות בחיי. טיפש לא טיפש, השחקן הכי טוב בהתקפה שלנו מאז שרפאלוב ווחמד עזבו בלי שום ספק בכלל.

אז עזרא לא מסר אתמול, לא טוב. מצד שני, כל המצב הזה הגיע מזה שלקח כדור בחצי, דהר איתו ועבר שני שחקנים כל זה בזמן שהקשר ההתקפי הנוסף (בניון) עומד איפשהו על החצי ומנהיג.

אם עמאשה היה במצב הזה היה מבקיע? כנראה דמיינתי אותו מחמיץ 3!!! פעמים לבד לגמרי באחד על אחד מול השוער בסיבוב הראשון העונה נגד אותה הפועל ת"א. פח מארץ הפחים זה עמאשה, גם כחלוץ 6 ברוטציה אין לו מקום.
    כמו בוקולי הוא לא יתלונן? וואלה, גם אני לא אתלונן אם ישלמו לי 150K דולר לעונה על מנת להיות נער מים במכבי חיפה, גם אם לא יתנו לי לשחק אף פעם. פייר? התרומה שלי תהיה דומה.

אני מסכים שעטר וקמארה נראים טוב ואלה נקודות אור (ביחד עם שכטר) בכל הנוגע להעברות, אבל איזה עלובים אנחנו נראים...
    הפועל, ששבוע אחרי שבוע נראית כמו אני לא אגיד מה, היו הרבה יותר טובים מאיתנו. מדהים כמה בלבול גרוע.

נערך לאחרונה ב: ‏24/2/15
    Civil, שי ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  6. קרלס פויול5 Member

פעם אחת?
    שלוש שנים הוא עושה את השטויות האלה, אפילו רפאלוב השכונתי כבר פרץ בגיל הזה.
    זה שיש הרבה שחקנים שצריכים ללכת יחד איתו ולפניו לא אומר שהוא תורם מספיק לקבוצה.
    נמאס לי משחקנים כישרוניים עם מוח של חרגול(והחרגול נעלב), תן לי שחקן עם דריבל פחות טוב, שלא יודע לעשות מסירת ראבונה ופחות מהיר אבל עם הבנת משחק ומוח ואני לוקח אותו בשתי ידיים.
    נמאס לי מעזרא ונמאס לי מראיו, מבחינתי הם צריכים להצטרף לזקנים ולנגרים וללכת למצוא בית חדש בקיץ.

EsheD אוהב/ת את זה.
  7. oranfu Member

בשורה התחתונה עזרא מספק מספרים. כמה שחקנים יותר טובים ממנו יש בליגה? בודדים.
    רפאלוב שיחק בקבוצה טובה יותר משמעותית ועם שחקנים טובים יותר וגם הוא "פרץ" רק ברגע שקטן זז הצידה והוא קיבל את המושכות.
    לא שעזרא צריך לקבל את המושכות, אבל הוא צריך מאמן לא מטומטם שירכיב הרכב נורמלי וגם ילמד אותו כדורגל. את כל זה לא היה לו מאז שהגיע אלינו.
    ושוב, למרות כל זה, הוא השחקן התקפה הכי טוב שלנו.
    תן לי עוד 2 כמוהו במקום שחקנים אינטליגנטיים שלא יכולים לזוז (כמה שחקנים אינטליגנטיים בכלל יש בכדורגל שלנו?).

נערך לאחרונה ב: ‏24/2/15
    שי אוהב/ת את זה.
  8. wings Member

תקרא שוב, לא כתבתי שעמאשה היה שם גול, כתבתי שזה היה מסתיים בגול של עטר. מה שהתכוונתי להגיד זה שעמאשה היה מוסר כי הוא בד"כ מוסר במצבים כאלה.

זה שעזרא רץ חצי מגרש לפני שהחטיא לא ממש מעניין. מה שמעניין זה שההתקפה לא נגמרה בגול וזה בגללו. מן הסתם אף אחד לא הולך לשחרר אותו בקרוב והוא שחקן חשוב בהרכב. רוב השחקנים שלנו היו חולמים למהירות וניידות כמו שלו, אבל על האנוכיות האוהדים נותנים לו בראש ובצדק. זה לא שכועסים עליו שהוא החטיא או מסר לא מדויק (ומסירות מדויקות זה לא הצד החזק שלו). ששחקן חושב רק על עצמו זה מרתיח וחבל שהוא לא מבין את זה ומשחרר הודעות מטומטמות.

9. oranfu Member

ההתקפה לא נגמרה בגול באשמתו. מצד שני, אם לא הוא בכלל לא היתה התקפה.

אולי אם יהיה מאמן שייתן לו ביטחון ולא ייתן לו הרגשה שהוא לא מחזיק ממנו, הוא לא ירגיש צורך להוכיח את עצמו וללכת לבד. אבל האפס בלבול חייב את בניון בהרכב כשכמובן שגם שכטר ועטר יפתחו, אז ברור שעזרא כבר לא שחקן הרכב.

חבל ששחרר הודעה לא חכמה. חבל גם שהמאמן והאוהדים שלנו טיפשים ומאשימים אותו בזה שלא ניצחנו.

10. wings Member

איך עזרא לא שחקן הרכב? אתמול שכטר היה אמור לפתוח במקום ראיוס, לא במקום עזרא.

11. oranfu Member

אתמול ספציפית אולי הוא היה פותח. באופן כללי לדעתי הוא רחוק מלהיות שחקן הרכב בטוח. כבר ראינו את בלבול מספסל אותו.

שורה תחתונה - אולי עזרא צריך להבין את זה לבד, אבל לא היה לו מאמן כבר שנים (אולי בכלל). הוא משחק נטו על אינסטינקטים.
    גם אם קבלת ההחלטות שלו תמשיך להיות לא טובה, עדיין הוא מהשחקנים הטובים בליגה.

הוא גם, אגב, צריך להתרגל לזה שיש לנו שחקנים ששווה למסור להם. עם השחקנים שהיו לנו בהתקפה עד עכשיו עדיף באמת שלא ימסור.

12. kufsa Member

שחקן מוביל קשה לי להאמין שהוא יכול להיות, אבל עם הכוונה נכונה של מאמן על הקווים ולא ליצן, אני מאמין שהוא יכול לממש הרבה יותר ולהיות שחקן שכיף לראות על המגרש. אני תמיד אהבתי לראות אותו בתור שחקן ומאמין שהוא יכול וצריך להותיר חותם בקבוצה כמו מכבי חיפה בעתיד עם מאמן נורמלי.

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. קרלס פויול5 Member

מאמן צריך לתת לו תחושה שהוא מאמין בו?
    עד תקופת המשחקים הממש שחורה שלו לפני חודשיים הוא היה מולחם להרכב ע"י 3 מאמנים שעברו פה.
    תעשה לי טובה, ביטחון זה ממש לא הבעיה פה.

14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנשים אולי מסתנוורים מהכישרון ומהירות של עזרא,אבל הוא לא שחקן של תאכלס,ובשורה התחתונה זה מה שקובע.
    לא יודע מתי למסור,משחק עם הראש בקיר,ובעיקר נראה שלא התקדם מילימטר מאז שהגיע אלינו.
    הוא בולט ביחס לשחקנים הבינוניים שיש לנו בסגל,אבל זה לא אומר שהוא מספיק טוב. אחרי ההגעה של עטר,שמעדיף לשחק באגף שמאל.. בקיץ אין מנוס, למכור !

15. קשר שמאלי Member

יש לו העונה בליגה 6 שערים ו-8 בישולים
    כמה שערים ובישולים יש לורמוט ולבן חיים המהוללים?

נערך לאחרונה ב: ‏25/2/15
    oranfu ו-שי אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.