מכבי חיפה 14/15: רוני לוי חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. קשר שמאלי Member

2 השערים הנהדרים שיניב בריק הבקיע נגד קרית גת
    0:35 ו 2:00

2. alexshw Member

אביחי ידין: כך חזר הקשר מ"קבוצת המנודים" להרכב מכבי חיפה - וואלה! ספורט
    בקיצור המסקנה שלי שהוא נודה על סמך רכילות. ככה עובדת מכבי חיפה בהיעדר סמכות מקצועית רצינית(ולא שחר הוא לא כזה, למרות מה שהוא חושב) משך זמן רב. לא אתפלא אם הוא פשוט לא בא טוב לעין לקייסי או אנטמן או מישהו אחר מהמאפיה החיפאית.
    ככה גם מתקבלות הרבה החלטות חשובות אחרות במועדון. על סמך כלום. שום סיבה מקצועית.

ראיתי את טווטחה זורק זין באמת וגם ראיוס וכשהם כשירים ב - 100%, אבל אותם אף אחד לא נידה. שחר אפילו התעמת עם הקהל עבור טווטחה, למרות שהפוץ הזה הוא מגן מזעזע והתנהג כמו חרא.

3. oranfu Member

ראיתי את ידין זורק זין לא פחות מכל שחקן זורק זין אחר. יכול לעשות כתבות מפרגנות שמציגות רק את הצד שלו כמה שבא לו זה לא עובד עליי. ההתנהלות של המועדון אולי גם היתה לא טובה\חכמה, אבל זה לא "רכילות".

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

התנהלות של המועדון?
    עמאשה היום בסגל.. אין לי אפילו מאיפה להתחיל לתאר מה אני חושב על ההתנהלות של המועדון הזה. עם ידין, בלי ידין, כבר שום דבר לא יפתיע אותי..

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. קרלס פויול5 Member

עמאשה עדיף על תורג'מן בלי ספק בכלל, למרות שבמקרה הזה הוא בסגל רק בגלל צהובים של תורג'י, מקווה שזה ישמר גם עד לסוף העונה(ואז ששניהם יראו את הדלת החוצה יחד עם הליצן השלישי שיחזור מהשאלה עם אליפות אינשאללה).

חייל שוקולד אוהב/ת את זה.
  6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מה זה משנה למה הוא בסגל? ההתנהלות של מכבי חיפה מבישה ואפשר להגיד גם מבזה. אביחי ידין במנודים, מנהל מלחמת חורמה במועדון, פתאום הוא בסגל שוב. על וויאם עמאשה לא בונים מקצועית והוא לא בסגל במשחקים האחרונים, ופתאום הוא כן נכלל. זה נראה לך רציני?

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. alexshw Member

עמאשה לא נודה מהסגל. זה לא שמיצ'ל בתוכניות לעונה הבאה, אבל גם הוא משותף במשחקים.

ידין בהחלט מקרה מייצג להתנהלות.

8. קרלס פויול5 Member

אם הוא כבר מתעקש להישאר פה וכבר המועדון הודיע שקבוצת מנודים חדשה לא תהיה כאן(לומדים לקחים סוף סוף), אז מה זה משנה, שכר הוא יקבל כך או כך.
    הסיפור עם ידין אכן היה הזוי, מקווה שהמועדון לא יעשה שוב שטויות כאלה.

9. alexshw Member

לדעתי עטר כבר הגיע למנה של אבוחצירא בליגה בשנה וחצי שלו בחיפה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  10. oranfu Member

עמאשה לא יותר טוב מאף חלוץ שיש לנו בנוער.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  11. קשר שמאלי Member

חדשות מושאלים

יניב בריק הבקיע היום שוב בבעיטה מדוייקת לפינה מחוץ לרחבה
    קבוצתו נצרת עילית הפסידה 4-1 לעפולה, הוא איזן ל1-1 בדקה ה -45. יוסיפוביץ' הבקיע את השער הרביעי של עפולה והרביעי שלו העונה בליגה

נערך לאחרונה ב: ‏24/2/15
    oranfu אוהב/ת את זה.
  12. alexshw Member

זה בכלל היה דרבי קבוצות בת של מכבי חיפה ולא רק בגלל מושאלים.
    למשל כובש השער הראשון של עפולה שלומי חנוכה שיחק בנוער עם בן בסט, חמד ורפאלוב

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. wings Member

עמאשה לדעתי דווקא חלוץ שיכול לתרום לנו בסגל כחלוץ רביעי נגיד. הוא אמנם לא החלוץ של פעם ועדיין מחמיצן, אבל שים אותו במצב של עזרא בדקה ה- 92 אתמול וזה נגמר בשער (של עטר). ובגילו הוא יהיה כמו בוקולי שאף פעם לא מתלונן לא משנה אם הוא פותח או לא. אני גם לא מבין מה משומר עושה מחוץ לסגל כשהמגן שלנו זה גבאי.

המשחק הזה הותיר אותי קצת מבולבל. מצד אחד שיחקנו פח מול קבוצה חלשה. זה לא נראה טוב וברור לי שעם מאמן אחר זה יכול להראות הרבה יותר טוב. הרבה שחקנים שאין להם מה לחפש בהרכב לדעתי כמו ראיוס, גבאי, ידין, בניון (שאני דווקא מחבב כי הוא מכניס קבוצתיות בחבורה של דריבליסטים). ובהתקפה עדיין יש הרבה בלאגן ושחקן כמו עזרא שיש לו יופי של מהירות וכושר גופני והוא שורף שטחים, אבל נכשל במסירות פשוטות וכשהוא מגיע לאיזור הרחבה הוא נכנס לאיזו בועה משלו שהוא השחקן היחיד על המגרש. מבחינתי המהלך הזה בסיום הרס את כל המשחק הטוב שהיה לו. איזה אושר הוא יכל להעניק לאוהדים שלו אבל במקום זה כרגיל כל מה שעניין אותו זה איך הוא שם את הגול ולא הקבוצה. שמשהו ישים לו בלופ קליפים של פרנק ריברי כדי שהוא יבין שחוץ מלחתוך ימינה ולבעוט יש עוד אופציות. גם רובן לפעמים חולה במחלת חן עזרא אבל במקרה שלו מדובר בבועט קטלני אז עוד אפשר להבין. לעזרא בד"כ אין מספיק עוצמה בבעיטה והוא גם לא מדויק.

האופטמיות מגיעה מכך שסוף סוף רואים שחקני רכש ששווים משהו כמו קאמרה וגם עטר (שמספק בינתיים את הסחורה) וגם שכטר בתקווה. אני מבין שגם לפאס היה משחק טוב אבל אחריו פחות עקבתי. צריך רק מאמן שיכניס קצת קבוצתיות בחבר'ה האלה ובקיץ להשקיע בשלשה שחקנים בעמדות של ראיוס, בניון, וידין. אבל זו אופמיות מאוד זהירה כי היום למרות ששיחקנו מול אחת ההגנות הכי גרועות שיצא לי לראות כבר הרבה זמן, עדיין לא השכלנו להגיע ליותר מדי מצבים.

נערך לאחרונה ב: ‏24/2/15
  14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

חן עזרא מגיב באינסטגרם לביקורת עליו - ״אני שם פס על כל הקנאים והאינטרסנטים״. בגלל זה, יא מטומטם, אתה בגיל 26 ועדיין נחשב פוטנציאל.

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

על הקנאים והאינטרסנטים הוא שם פס אבל לתת פס לעטר מול שער ריק בדקה 92 זה יותר מדי בשבילו.

אלעד ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.