מכבי חיפה 14/15: רוני לוי חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. סמואל אטו Member

הפואנטה היא שגם אם שחר לא יגביל את עצמו לשוק הישראלי בלבד, רוני לוי עדיין יהיה עדיף על רוב המאמנים שהוא יוכל להביא( זרים או מקומיים).

2. alexshw Member

בוא נגיד ניצחון על צסק"א מוסקבה היה הניצחון המשמעותי האחרון בקריירה שלו וזה אומר משהו.
    כמה פעמים מאז שעזב את מכבי חיפה הוא גם התחיל וגם סיים את העונה באותו מקום?
    כן ברור כי יחסית לפחי זבל כמו בלבול, יוסי מזרחי, עטר ועוד הוא נחשב למאמן טוב.
    לכן גם במכבי ת"א לא נוגעים במאמנים ישראלים גם עם מקל.
    אני רואה כמה מועדונים בעולם שכמו מכבי חיפה לא בנויים למאמנים זרים או חוששים לקחת מאמנים זרים והם תקועים כבר שנים - למשל ספרטק מוסקבה ודינמו קייב.
    במכבי חיפה רוני לוי בהחלט יכול להועיל עם יכולות התלייה שלו כי הגיע זמן לפזר את מועדון החברים.
    ובין המאמנים הישראלים הוא בהחלט מכיר את המועדון הכי טוב מכולם, כי הוא עבד בו 16 שנים, אם להחשיב גם את קריירת המשחק

נערך לאחרונה ב: ‏9/2/15
  3. oranfu Member

רוני לוי שנכשל בבית"ר? במכבי פ"ת? בשנתיים האחרונות בחיפה?

או שארבעה משחקים לא רעים בנתניה הם בעלי משקל גדול יותר?

4. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

בואו נגיד ככה - יותר גרוע מזה לא יכול להיות.
    אולי באמת מאמן שמכיר את המערכת, מאמן שכבר התנסה במערכת לחוצה כמו של מכבי חיפה (ולקח תארים עם הקבוצה) כן יעשה טוב לקבוצה (ולליגה :)).
    ניקוי אורוות חייב להיות בקבוצה ויהי מה, השאלה היא איך רוני לוי או כל מאמן שיגיע יתמודד עם מנהל מקצועי בדמותו של יוסי בניון.

5. alexshw Member

עוד פעם שחר בא עם ססמאות לאימון. יש לו כבר שנים מאמני פח והוא מבלבל את המוח עם פניות לשחקנים.

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

במה הוא נכשל איתנו? הבן אדם קיבל קבוצה מפורקת מבחינה מנטלית ומקצועית ובנה הגנת ברזל שסייעה לנו להישאר בליגה, כל זה כשההתקפה מורכבת משלומי אזולאי, איציק כהן ואצילי הבוסר תודות לטביב. לוי הוא ההפך מכישלון בבית״ר לדעתי.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  7. Bon Argumentum Ad Hóminem

הדרך חשיבה של שחר די מעוותת במובן מסוים. הוא מגיע לחדר ההלבשה במטרה להחדיר מוטיבציה לשחקנים ובפעולה הזאת הוא למעשה יוצא מנקודת הנחה שהשחקנים עושים "דווקא", שהם לא רוצים להצליח, לא רוצים להתקדם הלאה בקריירה שלהם. זילזול מוחלט באינטילגנציה שלהם ואני בטוח שגם הם קולטים את זה. לא עבדה לו השיטה עם עטר ובנאדו, אבל הוא בשלו. רק מוכיח כמה הוא חסר-רעיונות לחלוטין.

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעונה שעברה הוא איכזב אותי עם כוכבית(טביב).
    היה לו סגל של פלייאוף עליון לאחר החיזוקים בינואר(קיבל 6 שחקנים להרכב) והוא סיים בפלייאוף תחתון עם כדורגל מהעלובים ביותר שראיתי מקבוצת כדורגל כלשהי, בטח מבית"ר. לדעתי עם החיזוק שהגיע גם אמסלם היה נשאר עם בית"ר בליגה ומרוני לוי ציפיתי שיגיע לפלייאוף העליון(סכנין הייתה שם..) או לפחות ישחק כדורגל שאפשר לראות. אגב, אצילי ואיציק כהן שהזכרת בקושי שיחקו אצלו, אצילי רוב הזמן היה ביציע ואיציק בדרך כלל עלה כמחליף, הקרדיט לתמרור שלומי אזולאי היה מוגזם בהחלט.
    בקדנציה הראשונה שלו בבית"ר הוא בהחלט היה טוב מאוד, מזכיר מאוד את מה שהוא עושה כיום בנתניה.

באופן כללי אני מעריך מאוד את רוני לוי, לא מאמן ישראלי קלאסי, כמובן שיש לו מגרעות כמו לכל מאמן אבל ביחס לערימת הרפש עם תעודות הפרו שמסתובבת במדינה הוא בהחלט מהיחידים שאפשר להגדיר כ"שונים", מאמן שאשכרה עושה עוד דברים חוץ מלקבוע את ה-11 שיפתחו בשבת(אהמ אלישע).

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. סמואל אטו Member

אתה לוקח פה נתונים שהם חסרי משמעות לחלוטין.
    רוני לוי מאמן מצויין. לא רק ברמה הישראלית, אפילו ברמה אירופאית.
    ״מאמן״, ביום-יום, לא ברזומה בויקיפדיה.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כדורגל זה לא מנג׳ר, איכות הסגל על הנייר היא לא באמת האיכות שלו. העבודה של לוי מבחינה טקטית הייתה רבה, אלי כהן רק הזיק בזמן שהיה כאן, וגם השחקנים שקיבל היו חלודים או בינוניים, למעט וילה ודושאן מאטוביץ׳. הפערים בין איכות ההתקפה לאיכות ההגנה הכריחו או גרמו, איזו מילה שתרצה, להישען על היתרון המובהק שלנו ולכן ראינו כדורגל הגנתי ומשעמם. בזמן שרוב אוהדי בית״ר, בציפיות מוגזמות לדעתי, ציפו לפלייאוף עליון, אני שמחתי שנשארנו בליגה בסופו של דבר. בהתחלה גם אני הייתי באשליה של הסגל, אבל הבנתי עם הזמן שהזמן קצר והמלאכה מרובה מדי.

רוני לוי נשען על אזולאי כי איציק כהן היה בוסר והוא העדיף מישהו עם יותר ניסיון, מה גם שכולנו החזקנו מאזולאי עד שהגיע לבית״ר וחשף את הבלוף שבו. אצילי עוד יודה רבות לרוני לוי על מה שהוא עשה איתו.

11. alexshw Member

אם הוא כזה עילוי למה הוא לא עבד בשום מקום רציני לאורך זמן מאז 2008?

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

במקרה שלנו אני יכול להגיד לך שבקדנציה הראשונה זה הוא שברח לבוקרשט, אם זה תלוי בקורנפיין רוני לוי נשאר בכל מצב. בקדנציה השנייה זה נטו בגלל ההעדפה של טביב ליס מן.

13. alexshw Member

בית"ר אינה נמצאת בקטגוריה של מקום מסודר ורציני יחסית. פעמיים הגיע לשם כי ישב בחוץ ללא עבודה.היה נואש לעבוד

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ותשובה לעניין יש לך?

15. סמואל אטו Member

איפה אתה רוצה שהוא יעבוד?
    אתה מכיר הרבה מועדונים שמעסיקים מאמנים ישראלים ו/או שמעסיקים מאמנים לאורך זמן? שמעסיקים מאמנים משיקולים מקצועיים?

הנתונים שעליהם אתה מתבסס מספרים את הסיפור באופן חלקי ולא נכון.

מצב נושא:
הנושא נעול.