מכבי חיפה 14/15: רוני לוי חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Civil Anti Madridista

עזרא לא יכול לסחוב את הקבוצה הזו לבד על הגב, ואם היו לצידו חלוצים ולא ניצבים אין לי ספק שהוא היה בראש טבלת המבשלים.
    מעבר לזה הוא צריך גם מאמן שידע לרסן אותו, כי הדריבלים להצלה המולדת במרבית המקרים לא תורמים לנו דבר.

2. oranfu Member

נכון. מצד שני, אין לנו אף שחקן שדוחף קדימה ומנסה לייצר משהו ואין תנועה בלי כדור, אז עזרא מנסה, פשוט אין למי למסור.
    אגב, גם אם אבוחצירא\עמאשה היו פנויים, אני אישית הייתי מעדיף שינסה דריבל על 4 שחקנים ולא ימסור להם. יותר סיכויים שיוביל למשהו טוב מבחינתנו.

3. alexshw Member

גיבוי וכישוף
    ynet שכטר: "אי אפשר לעשות שינוי ב-3 אימונים" - ספורט

ד"א ממה שמספרים מתוך המועדון בלבול הוא צנון שגורם לאווירה עכורה בקבוצה.
    הוא המאמן הקלאסי ששחקנים יתחילו במרד נגדו. אין נפש חיה במועדון שמעריכה אותו. מינוי איום ונורא של שחר שנעשה בשלוף גמור בלי שום מחשבה.

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין עד כמה בניון היה מעורב במינוי של בלבול.
    הרי כל החונטה שמנהלת את מכבי חיפה מתחילה בשחר ועוברת דרך פיני זהבי, גרנט, נימני ובניון. ידוע גם שבלבול מקורב מאוד לגרנט(מה שגורם לשלמה שרף לקטול אותו כאילו היה אויב האומה), השאלה היא האם בניון היה אחד מהממליצים או ששחר קיבל את האישור שלו למינוי. הזוי שזה עולה על הפרק בכלל אבל במכבי חיפה הנוכחית זה הגיוני מאוד.

5. alexshw Member

יכול להיות. מכבי חיפה הוא מועדון חברים בו החלטות על מאמנים ושחקנים מתקבלים לא משיקולים הנכונים.
    ספציפית בנוגע לבלבול ממה שהיה כתוב בתקשורת נראה שההחלטה התקלבה מהר מאוד ובלי שום מחשבה. סתם היה מאמן פנוי ושחקן עבר. רק על סמך זה הוא מונה. לא שמעתי המלצות טובות על בלבול משום מקום עבודה קודם שלו.

לגבי סאלה, אז היה מועמד נוסף ז'ורז'י קושטה, בלם עבר של נבחרת פורטוגל, פורטו וצ'רלטון שהייתה עוד בפרמייר ליג. לקושטה היה ניסיון לא רע בליגה הפורטוגלית וקפריסאית(שהיא כידוע די מזכירה את שלנו לפחות במנטליות). סאלה הרשים את שחר בכך שאמר אמת לגבי הסכום שקיבל במקום העבודה הקודם. יעני הוא "אמין", כנראה זה כל הבדיקה שנעשתה, כאשר ידוע שאצל מאמנים ממערב אירופה יש יותר סיכוי לצליח.
    חושב שבדיקה מעמיקה יותר הייתה מגלה שלסאלה אין את האופי הדרוש כדי להבריא מועדון במשבר גדול, אלא להיפך רק לעשות בלגן.

אז מסתבר שלרוני לוי סעיף יציאה למכבי חיפה בחוזה

נערך לאחרונה ב: ‏8/2/15
  6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

סאלה הוזכר כמועמד להחליף את אלישע בזמנו, למרות שאם תשאלו כמה זייני שכל בתשקורת,
    במינוי שלו למעשה חיקינו את מכבי ת"א, כי הרי מכבי ת"א היא הראשונה שמאמן אותה מאמן זר...

oranfu ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  7. oFiRzZz Member

כן ראיתי את זה הרגע ..
    אם רוני לוי מגיע זה עוד טעות מפגרת של שחר .
    יכל להביא אותו במקום בלבול (לוי עוד לא היה בנתניה אז) כדי שיעבוד על העונה הבאה מעכשיו .
    לא יודע מה היה קו המחשבה של שחר ...

8. Civil Anti Madridista

בהנחה וזהות המאמן ישראלי, אני מניח שהמינוי יהיה רוני לוי או רב"ש. קשה לי להאמין ששחר יאכל עוד לקרדה משירצקי ויביא את בכר.

9. oranfu Member

הטמטום הגדול אם רוני לוי יאמן אותנו בעונה הבאה היא שרוני לוי יאמן אותנו, לא שיכולנו למנות אותו כבר לפני חודשיים.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

זו באמת בעיה שפיגורה בעלת קבלות שעושה בדקות אלה בית ספר לקבוצה הטובה במדינה יהיה המאמן שלכם. תמנו את קורצקי, נשמע הרבה יותר טוב.

11. oranfu Member

ראיתי אותו מקרוב 5 שנים. להעמיד קבוצות מבחינה טקטית הוא יודע, אבל הכדורגל שלו זוועה, הוא מסתכסך עם כל מה שזז וכשאין לו את הסגל הכי חזק ספק מה הוא באמת מסוגל לעשות. הוא היה כישלון (או לכל הפחות "לא הצלחה") בכל מועדון אחר שהיה בו.

זה שהוא יותר טוב מקורצקי או בלבול או לירן חולצה אפורה (יש מצב הוא פחות גרוע מבלבול) עדיין לא אומר שצריך למנות אותו.

12. alexshw Member

בגלל ששחר לא מסוגל לבחור מאמן זר מתאים ביחד עם הצוות ולא ליצור סביבת עבודה, אז אנחנו מוגבלים לשוק המקומי שחלש, אז רוני לוי מועמד בכיר להגיע

13. oranfu Member

שלא יובן לא נכון, אני מעריך שרוני הוא מועמד (הכי) בכיר.

14. סמואל אטו Member

אני בטוח שגם אם תעשה רשימה רחבה של מאמנים זרים שיהיו מוכנים להגיע רוני לוי יהיה טוב יותר מרובם.

EO11 אוהב/ת את זה.
  15. alexshw Member

מה זה רשימה רחבה. לא ברור לי. אני רק יודע שלהגביל את עצמך לשוק מאמנים ישראלי חלש זה לפגוע בעתיד המועדון.
    זה ששחר למעשהו הוא לוזון בתחפושת זה הבעיה האמיתית

מצב נושא:
הנושא נעול.