מכבי חיפה 14/15: רוני לוי חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/p526x296/15855_10202444800161093_6873608006265494580_n.Xxx?oh=08c3cb793fdd192cc6debc9990310415&oe=5548F2CA

Ataa Jaber
    אני מודה לכולם על התמיכה, אוהב את מכבי חיפה. הולך כדי לחזור לכאן טוב יותר.

בהצלחה ילד!

oranfu ו-Civil אוהבים את זה.
  2. oranfu Member

נקודת האור היחידה בעונה המחורבנת הזאת (בנוסף לסטויקוביץ'), הקשר הכי טוב שלנו, והמטומטם הזה נותן אותו תמורת בלם בן 200.

בחיים לא הרגשתי ככה, אבל אני ממש מרגיש שנאה כלפי מי שמנהלים אותנו. ממש לא סבלתי את רוני לוי, אבל בלבול הזה הוא כזה אידיוט וגם בלי טיפת קמצוץ של קרדיט (בניגוד לרוני לוי שלפחות הביא אליפויות).

מאמן אפס, טיפש, עלוב, בעל פטיש לקשישים, חסר מושג. המאמן הכי גרוע שדרך במועדון לפחות ב25 שנים האחרונות. אני לגמרי מאמין שהוא מסוגל להוריד אותנו ליגה ועם זאת, בחיי שלא יכאב לי אם עכו ייתנו לנו 5-0 בשבת. מקווה גם שחבשי ועטא ישחקו נגדינו אם במקרה נהיה באותו פלייאוף ויאנסו לנו את הצורה (ביחד עם גאדיר וריאן). לבלבול (ושחר שמאפשר לו את הפעולות המפגרות האלה) לגמרי מגיע לרדת ליגה.

גועל נפש.

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

פוסט שהעלה דובר הקבוצה:
    "
    רבים עוסקים, שואלים ורוצים לדעת מדוע הושאל גאבר עטטא. התשובה.
    אני מבין את הכאב של הקהל. אני לא שופט אף אחד. הסיבות שהביאו לטרייד הן אלו, שכל אחד יחליט טוב או לא. זה כדורגל כל דעה מקובלת.

ראשית עובדה אחת, הם הושאלו ל4 חודשים כמו גם פאס.
    הסיבות:
    1.מצב הקבוצה ,דורש שחקנים וותיקים ומנוסים.
    2.הרצון שחבשי וגאבר יזכו לדקות משחק.
    3.הבטחה של ראשי סכנין שהם יקבלו הרבה דקות משחק
    4.העובדה כי יש לנו רק 3 בלמים ו5 קשרים דפנסיביים.

ליוויתי את יענקלה כל היום , לא היה לו קל לשחרר גם ל4 חודשים את גאבר וחבשי.
    ההחלטה בסופו של דבר נפלה לאחר שמאמן בני סכנין, אלי כהן צלצל ליענקלה והבטיח לתת דקות משחק רבות לגאבר. גאבר יחזור אלינו טוב יותר ובעוד פחות מארבעה חודשים.

סוגיית ורמוט.
    ורמוט הוצע לנו , עלות העסקתו בשלוש וחצי השנים הקרובות כולל דמי העברה מסתכמת ב20 מיליון שקלים. העדפנו להביא את אלירן עטר ואיתי שכטר.

כעת תגיבו , תבקרו , מה שנראה לכם רק בכבוד."

4. oranfu Member

ברור שכל מי שבמועדון לא רצה ולא מסכים עם המהלך הזה, אז למה לעזאזל נותנים לאידיוט הזה לעשות את זה? כולה מאמן זמני, שכולם כבר הבינו (איך יש מישהו שזה לא היה ברור לו מראש איך??) שאין לו שום מושג אבל נותנים לו לעשות מה שבא לו.

5. Civil Anti Madridista

אי אפשר היה להכליל את בלבול בטרייד הזה? גם בלי המאמן הזה על הקווים נגיע לאותו מקום.

6. oranfu Member

נגיע למקום טוב יותר, הוא רק מחבל.

7. Turgi Guest

לפי מה שאני מבין שחר ישלם שליש מהשכר של אבוחצירא ועמאשה ישאר ויקבל את מלוא השכר

8. alexshw Member

עמאשה עלוקה הכי גדולה שאני מכיר - כדורגל כבר כלל לא מעניין אותו, אפילו רק כשחצי שנה נותרה בחוזה הוא רב על חצי שקל

9. oranfu Member

לא עלוקה כמו עזריאל.

10. Turgi Guest

לא יודע אם זה חצי שקל ולא יודע אם לא היית נוהג כמוהו.
    רוצה ךראות אחד פה שהיה מוותר למעביד שלו על כסף שמגיע לו.

11. Civil Anti Madridista

זה מעבר לכסף, עמאשה פיתח אובססיה למכבי חיפה.

12. oranfu Member

עמאשה חולם על לשחק בחיפה ולא מוכן לעבור. זה שהעונה נתנו לו עוד הזדמנות כנראה גורם לו לחשוב שאם יתעקש אז ימשיך לקבל הזדמנויות.

עזריאל ממזמן כבר לא מתעסק בכדורגל, אולי בשכונה, העיקר לא לעבור לקבוצה אחרת תמורת משכורת נמוכה יותר.

13. Turgi Guest

רגע עצרו הכל!
    גם חן עזריאלי עוד מקבל משכורת ממכבי חיפה?

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  14. wings Member

רק אתמול כתבתי שאני לא מאמין שורמוט יעבור והנה היום... וואו.
    פספוס ענק של שחר. אבל אחרי הפועל ת"א עדיף לורמוט לבוא לקבוצה מצליחה ולא לקבוצת תחתית עם עתיד לא ברור. יש יגידו ששחר שיחק אותה עם ההחתמות של שכטר ועטר ונקבל תשובה לכך בסוף העונה. כרגע המהלך של מכבי ת"א נראה יותר מבטיח - הם ראו את ורמוט לאורך זמן ורצו אותו מאוד וחיכו והתעקשו עד שהעסקה יצאה לפועל. להבדיל, אני מניח שאף אחד במכבי חיפה לא טרח לעקוב אחרי עטר או שכטר בתקופה שלהם בחו"ל והם הוחתמו על סמך מה שהם עשו בליגה לפני המעבר בעקבות לחץ עצום שיש על שחר אחרי הבזיונות האחרונים. מהלכים כאלה זה לפעמים הימור (ע"ע תמיר כהן).

בדיוק עכשיו קראתי ראיון עם שחר ואני לגמרי לא מסכים עם מה שהוא אומר בנושא ורמוט. הציעו לך את ורמוט חמש פעמים ולא חטפת אותו בגלל העלויות שלו?? הוצאת בשנים האחרונות מליוני דולרים על שחקנים שנתנו גול אחד ואח"כ הפכו למנודים ונתקעת עם המשכורות שלהם ואתה מתלונן על העלויות של ורמוט?
    על אבחוצירא הוא אומר שהוא עלה יותר מדי ולא תרם מקצועית. משהו עקב אחריו לפני שזרקו עליו כל כך הרבה כסף? לא צריך להבין יותר מדי בכדורגל כדי לראות שמדובר בחלוץ איטי ומיותר.

15. VAR Member

שום אובססיה, הוא אוהד של הקבוצה מילדות, הוא לא הסתיר את זה בשום שלב.

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.