מכבי חיפה 14/15: רוני לוי חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Civil Anti Madridista

אם הוא לא מורחק אתמול סטנוייביץ' לא הולך הביתה ורק על זה צריך להודות לו.

2. alexshw Member

חחח CIVIL, סאלה הולך אם לא היום אז עוד שבוע-שבועיים. זוכר שלפני כמה ימים דיברתי על הפיצוץ שיכול לקרות סביב רכש.
    לדעתי גם לזה יש חלק. העיתוי מחשיד מדי, כי סאלה נכשל כבר מזמן ואפילו רצה ללכת אבל לפני חודש וחצי החזיקו אותו בכוח.
    לא השתנה שום דבר מאז, פרט לכך שהגענו לזמן החלטות לגבי ינואר והעמדה של סאלה הייתה ידועה לכולם.

נערך לאחרונה ב: ‏28/12/14
  3. VAR Member

מגעיל ביותר.

Don Joan Roman ו-Igi אוהבים את זה.
  4. oranfu Member

בוקולי דוגמה ומופת לכל כדורגל בארץ, מאוד אוהב אותו. אבל זה לא צריך להגיע למצב שהוא מפרסם התנצלויות כאלה. הוא, כמו בניון, מבוגר מדי. כבר כמה עונות שהוא חלש מאוד ואני לא יכול להגיד שום דבר חיובי עליו מבחינה מקצועית תכלס.

הללי הוא אחד המנוולים הגדולים בכתבי הספורט בארץ וזאת באמת רשימה "מכובדת".

בעונה שעברה, כשהיו כאלה שקראו לפיטורי בנאדו באמצע העונה, אני אמרתי פה בפורום שאני לא רואה טעם כי בטח מי שיחליף אותו זה בלבול. אז היה עיכוב של כמה חודשים עם מאמן זר...

מכבי חיפה מתקיימת עם הערת עסק חי (מבחינה מקצועית) מאז הקדנציה של אלישע. עכשיו פשוט הגענו לחדלות פירעון.
    בגדול, אני לא חושב שזה כזה משנה מי המאמן. זה סגל של מקום 3 מקסימום והוא כזה כבר כמה שנים. כמו שלא מעט כבר רשמו פה, במשך שנים שחר מתעקש לקנות ב-X כסף 6 שחקנים בינוניים (וזאת מחמאה) על פני 3 שחקנים חזקים באותו X כסף. אבל עכשיו אנחנו גם ממנים מאמנים שהם סתמיים כאלה. רוני לוי היה כזה (אבל לפחות אחרי הצלחה גדולה בנוער), אלישע היה כזה (אבל עם ניסיון), עטר היה כזה (כל מי שלא הסתנוור מהמוניטין כשחקן ידע את זה), בנאדו היה כזה ועכשיו בלבול הוא כזה. מה בלבול עשה בקריירה שלו (חוץ מעונה אחת דיי טובה בסכנין) לקבל לידיו את המועדון המפואר הזה??
    זה פשוט לא יאומן מה נהיה מאיתנו.
    האמת היא שאני מעדיף את בלבול על רוני לוי וגיא לוזון, אבל זה בדיחה שהשמות האלה בכלל מוזכרים.
    התקווה היחידה שלי מהמשך העונה היא שיימאס לגמרי לבניון והוא יפרוש בסוף העונה.

5. Civil Anti Madridista

לבלבול מבחינתו אין מה להפסיד. מכבי חיפה על הקרשים, יותר נמוך מזה כבר אי אפשר לרדת אבל הנקודה היא ששוב מדובר בפתרון זמני ולא יעיל. כל מאמן שהיה מגיע עכשיו היה מקבל גל של ביקורות ובצדק מוחלט, שחר הביא את זה על עצמו ומסרב לשנות מדיניות.

6. yros1 Member

מכבי חיפה על הקרשים ובמצב שאין לה מה להפסיד מלקחת את בלבול
    מרקו בלבול על הקרשים ובמצב שאין לו מה להפסיד מלקחת את מכבי חיפה
    שידוך.

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שמרקו בלבול על הקרשים, בעונה שעברה הוא לקח את סכנין לפלייאוף עליון ובקיץ בסיטואציה מסוימת יכל להתמנות למאמן הפועל ת"א או בית"ר. בליגה שלנו בשנים האחרונות כבר אין קשר בין הצלחות המאמן לתפקידים שהוא מקבל, מספיק שיש לך כמה חברים בתקשורת, אתה יס מן, מקורב לצלחת, זול, עדיף צעיר ולפעמים גם הכל ביחד כדי שתקבל קבוצה בליגת העל. ככה קיבלנו ליגה של עידן בר-און, חיים סילבס, אלון חרזי, אסי דומב ומני קורצקי. מועדונים מעדיפים בקיץ למנות גימיקים ובאמצע העונה שהמצב חרבנה מתאמצים להביא מישהו שעוד מבין קצת במקצוע במקום שזה יהיה הפוך.

8. Civil Anti Madridista

מסתמן שהחזרה של איתי שכטר לארץ היא רק עניין של זמן, והשאלה היחידה שנשארה היא מי תהיה זו שתצליח לשים עליו את היד.
    הוא אומנם חזר מסוונסי להפועל גמור, אבל גם בעיניים עצומות ובנעליים קשורות הוא עולה על כל אחד מהחלוצים שיש לנו בסגל כרגע
    ובנוסף לכך מתפרסמים הדיווחים שהעלויות שלו לא בשמיים ככה שאסור לנו להירדם בשמירה הפעם.

9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מפחיד אותי שמשכטר נשאר רק השם..
    הוא לא משחק בצורה סדירה כבר 3 שנים.

10. Igi Member

מהתקשורת עולה שבנוסף לשמות הרגילים, בלבול רוצה גם את ראדי במידה וישוחרר ורוצה לצרף סקאוט. שתי הידיעות האלה כמובן מעודדות, אבל אני מניח שרק הסקאוט ייצא לפועל, מה שכמובן מבורך

11. Love Is Red Member

בפעם אחרונה שהיה לכם סקאוט (אלון חרזי...) הבאתם שחקנים אפילו גרועים יותר ממה שיש לכם היום (מבחינת זרים כמובן).
    סקאוט זה לא בהכרח דבר מבורח.
    אגב לדעתי מרקו בלבול הוא מאמן מאוד אנדרייטד, הוא אומנם לא זכה בתארים ואותנו לא הצליח לעלות ליגה אבל יש לו אכויות לדעתי שיכולות להביא אותו רחוק אם הוא רק יחזיק מעמד במקום אחד זמן רב ולא יעזוב בגלל חוסר כריזמה אחריי שנה אחת או אחריי שנה וחצי...

12. alexshw Member

ראית פעם סקאוט שלא מספק דו"חות על עבודתו? זה היה תפירת ג'וב קלאסית. כיאה למועדון חברים של שחר

13. yros1 Member

אה וואלה צודק היו 3 קבוצות שרבו על המאמן מרקו בלבול אחרי הישגו המדהים מקום 6 בליגה עם שורה של כשלונות צורבים לפני כן.
    הוא נחשב מאמן טוב רק אם שמים את עידן בר און, אלון מזרחי ואסי דומב לידו כהשוואות.

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

הסקאוט שבלבול רוצה לצרף הוא חבר שלו. אם אפשר לסדר ג'וב במועדון החברים מכבי חיפה אז למה לא?
    והידיעה לגבי ראדי?
    אם ישחררו אותו בחינם, הוא לא ידרוש הרבה, ימצוץ לשחר ובלבול, מכבי תחליט שהיא משחררת אותו דווקא אלינו, כן. הוא יגיע.
    ואני רק אגיד שעטר כבר קיבל הצעות רשמיות מבאר שבע ובית"ר. כמו שחשבתי. בלבול זה מאמן קלאסי לבובת שחר ולגישת ה : "אני מאמין בסגל הקיים".

oranfu ו-alexshw אוהבים את זה.
  15. alexshw Member

זה כולם מקורבים של אברם. זה מהחבורה שלו.

מצב נושא:
הנושא נעול.