מכבי חיפה 14/15: רוני לוי חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏6/10/05
    הודעות:
    10,785
    לייקים שהתקבלו:
    2,428
    מין:
    זכר
    טוב שגוזלן משתפשף בהפועל, לא כל אחד פורח ישר בגיל 17 כמו בניון.
    שנה הבאה אני מצפה לראות אותו משתלב בסגל,מבחינת פוטנציאל הוא יותר טוב מכול מי שיש לנו כיום בסגל.
     
  2. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,616
    לייקים שהתקבלו:
    26,864
    מין:
    זכר
    תמצית הבעיה של מכבי חיפה בשוק העברות נמצאת בכותרת
    חוזר לארץ? אם ישוחרר בחינם, חיפה תנסה לצרף את תמוז

    ואם לא ישוחרר בחינם תביאו שיכור הונגרי שלא שיחק חצי שנה? ובכלל מכבי חיפה ממשיכה להראות שכונה לא רק במגרש אלא גם בתקשורת. ככה המועדון עובד שנים, שוק אחד גדול שהכל מודלף לתקשורת.
    מביך לקרוא את זה.
     
    de Middenweg אוהב/ת את זה.
  3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,401
    לייקים שהתקבלו:
    4,949
    מין:
    זכר
    האמת שחשבתי שסטנוייביץ יפסיק עם זה אבל הבחור נותן את הפלאפון שלו לעיתונאים כדי שישאלו אותו העיקר שלא ידליפו דברים שלא אמר, פתח פייסבוק ועונה לאוהדים. שיפסיק כבר עם השטויות האלה ויחזור לאמן את הקבוצה. אם היה במקום הראשון הייתי אומר שהוא עושה בית ספר לכל הליגה, שידבר בלי סוף אבל ההיפך הוא הנכון.
     
  4. Civil Anti Madridista

    הצטרף ב:
    ‏21/11/08
    הודעות:
    7,505
    לייקים שהתקבלו:
    2,686
    ואלה השמות. סאלה דיבר לא פעם שהוא רוצה להביא חיזוק ישראלי, והשאיפה היא להביא לפחות שחקן אחד על כל עמדה.
    טל בן חיים, שיר צדק ורמי גרשון (הגנה), גילי ורמוט (קישור), עדן בן בסט, אלירן עטר, טוטו תמוז ובן שהר (התקפה)

    אני בספק אם יצליחו להביא לפחות אחד מתוך שמונת המועמדים.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏17/12/14
  5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏6/10/05
    הודעות:
    10,785
    לייקים שהתקבלו:
    2,428
    מין:
    זכר
    בהגנה אף אחד מהשמות האלה לא יגיע בינואר.
    בן חיים שחקן הרכב בצ'רלטון ואין לו שום סיבה לעזוב לא כלכלית ולא מקצועית,כנ"ל רמי גרשון,שיר צדק לא גיע כי שרצקי לא ישחרר אותו באמצע העונה שהקבוצה שלו רצה לאליפות.
    בקישור ורמוט אני מאמין שיבוא,אפ לא בינואר אז בקיץ הוא אצלנו,נמאס לו מכול מה שקורה סביבו בהפועל.
    בהתקפה,הסיכויים של עטר להגיע הכי גבוהים,כי זה יהיה בהשאלה. שחר לא ישלם למכבי את הסכום שהם דורשים על בן בסט,תמוז עושה קולות של אחד שישמיך באירופה.
     
  6. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,616
    לייקים שהתקבלו:
    26,864
    מין:
    זכר
    לא חסין: יוסי בניון ואוהד של חיפה החליפו קללות
    ברור שכל אחד יכול להכנס לעימות מול אוהד ספציפי, אבל זה רק סמל קטן לכך שברקוביץ' צדק.
    לבניון יש רק מה להפסיד מהחזרה הזו למכבי חיפה. הוא לא יזכה פה במה שלא זכה בעבר וגם במה שזכה. איצטדיון חדש ונפלא? אז הוא שיחק כבר בכל האיצטדיונים הטובים בעולם. רבאק אנפילד היה איצטדיונו הביתי במשך 3 שנים. הוא לא אמור להתרגש מסמי עופר. כסף? לא חסר כסף למי שעשה קריירה כזו. מה גם שיכול להרוויח טוב מאוד גם בתפקיד אחר.

    הוא הכניס ראש בריא למיטה מאוד חולה. קבוצה שנשאר ממנה רק השם ומנוהלת גרוע. יש פער אדיר בין ציפיות האוהדים לרצון הבעלים.
    וכמובן שהגיע עוד חסר מושג שבנה סביבו את הסגל וקשר בבניון את גורלו.
    מילא אם היה מגיע לסגל חזק בשביל להכנס כמחליף ולתת אקסטרה.
    גם אם אנשים מבינים שהוא לא בניון של תחילת המילניום עדיין בגלל הקריירה שלו אוטומטית יראו בו מושיע מהמצב שלנו, אפילו בתת מודע.
    מה שלא הוגן לעשות לבניון.

    בשורה התחתונה למה בניון צריך את כל זה לא ברור. הפעם הראשונה שהוא טועה בניהול הקריירה.
    בכללי היה צריך לפרוש ב - 2013.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏21/12/14
    oranfu ו-itzik.miro אוהבים את זה.
  7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,401
    לייקים שהתקבלו:
    4,949
    מין:
    זכר
    בנוגע לסטנוייביץ- בהתחשב בעובדה שאנחנו כבר מחזור 13 ועדיין לא ראיתי משחק אחד שהיה אפשר לראות שהקבוצה יודעת מה היא עושה, אני מתחיל לאבד אמונה שגם אם יבקש ויקבל את השחקנים שיירצה, הוא יידע להציב אותם במקומות הנכונים. ינואר יהיה המבחן של שחר אם הוא מרוצה ומתכנן להשאיר את המועדון הזה כקבוצת אמצע טבלה לגיטימית עם שאיפות למקומות 4-5 או שהוא רוצה להמשיך עם הבינוניות. לי אישית אין שום תקווה שבינואר באמת המועדון ייתחזק כראוי.
    מה שבטוח, מתישהו לאוהדים יימאס מהמצב של המועדון הזה שלדעתי גם ללא הקהל היה היום לא רחוק מהקבוצות שנאבקות בתחתית.
     
    oranfu אוהב/ת את זה.
  8. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,616
    לייקים שהתקבלו:
    26,864
    מין:
    זכר
    באמת יש דבר שמסקרן אותי בינואר. מצד אחד שחר ממשיך להוכיח שלא שינה את דרכי פעולתו ובדרך הזה לא צפוי רכש משמעותי בינואר שישנה סדרי עולם במכבי חיפה, מצד שני כל הסימנים מראים שסאלה מאוד בונה על חיזוק בינואר של ישראלים בולטים ואולי גם זר זה או אחר. ברמה של אולי רק בגלל זה הוא נשאר. גם בתקשורת הוא הביע את הרצון הזה וגם בשיחות שהוא מקיים בעמוד הפייס שלו עם אוהדים.
    לא נראה לי שהוא באמת מכיר את שחר. מסקרן לראות אם יקרה פיצוץ גדול או ששחר יהפוך את עורו?
    אם הייתי צריך להמר, אז הייתי מהמר על פיצוץ.
    זה גם מה שקרה לו בינואר 2012 בפרטיזן ושם עוד הקבוצה הייתה כבר עם אליפות בכיס.
     
  9. wings Member

    הצטרף ב:
    ‏4/11/09
    הודעות:
    3,306
    לייקים שהתקבלו:
    779
    יפה שכולם יועצים של בניון, לא עניין של אף אחד מתי הוא יפרוש. החלטה שלו והוא אמר שהוא רוצה להמשיך לשחק כדורגל. לא רואה שום בעיה בזה שהוא החליט לסיים את הקריירה בליגת העל. אפשר לבוא בטענות רק למי שהחתים אותו אבל זה לא רלוונטי (ולי אישית אין שום טענות). אז הוא רב עם אוהד, ביג דיל. יש אלפי אוהדים שמעודדים אותו בכל משחק.

    ובקשר ל"החמצה" שלו היום. ב- YNET כתבו שזו החמצה ביזארית ומוזרה. אנשים נפלו על השכל? בסה"כ לקח את ההחלטה הנכונה וזה למסור רוחב במצב של שניים על אחד. פשוט יצאה לו מסירה רעה, קורה. כמו שמחמיצים מול שער ריק לפעמים (משהו כאן זוכר את ההחמצה של יוסי במשחק העונה מול הפועל ת"א אחרי שאבאנוב שם אותו מול שער ריק במצב דומה? אין לי מושג למה אני זוכר את זה...). זו לא החמצה ולהגיד שהוא היה צריך לבעוט זה לטיפשים בדיעבד. עשה את המהלך הנכון שכמעט תמיד היה מתסיים בגול.
     
    Civil ו-Igi אוהבים את זה.
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,614
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    ראיתי עכשיו את התקציר והרשו לי לומר עוד שני דברים. ראשון, השער של סכנין הובקע באמת בנבדל מינימלי, אבל אני לחלוטין שלם עם ההחלטה. רק בהילוך חוזר מהצד רואים בבירור שהכובש עומד חצי גוף בנבדל. לי אישית יותר מפריע ההרחקה השלומיאלית שהובילה למהלך כיבוש השער. בסה"כ נאיביות ממדרגה ראשונה.

    שני, לדעתי בניון טעה פה שבכלל לא בעט לשער. לא ממש מבין את הקטע הזה. השחקן שאמור היה לקבל את הכדור לא ממש היה בטווח הראייה של הקפטן. בסופו של דבר לפי התקציר בקושי בעטנו לשער דבר שבעיניי גם עניין חמור. לא צריך לצלוב עכשיו את בניון או השופט. המשחק הזה מאפיין פשוט את העונה שלנו. חוסר מחץ בהתקפה והפקרות בהגנה. אין פה שום חדש מתחת לשמש.
     
  11. Civil Anti Madridista

    הצטרף ב:
    ‏21/11/08
    הודעות:
    7,505
    לייקים שהתקבלו:
    2,686
    פעולה קלאסית של אוראל דגני, 0 מחשבה 0 יכולת 0 של בלם.
     
  12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,614
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    זה היה דגני? וואו, איזו הפתעה...בעיניי זו גם אחת הבעיות של סטנוייביץ. למה דגני באנקר בהרכב?
     
  13. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,616
    לייקים שהתקבלו:
    26,864
    מין:
    זכר
    הבעיה של סאלה רחבה הרבה יותר. היעדר כל משחק הגנה רציני, היעדר משמעת טקטית. מפה הדברים מתחילים.
    בסגל הזה ניתן לשחק טוב ומסודר יותר ובמערך אחר. סאלה לא עבד על שום דבר כמעט שמאמן צריך לעבוד בהכנה לעונה ובמהלך העונה.
    מאמנים שהצליחו פה אלה שהתחילו משיפור משחק ההגנה. וזה לא משנה אם הם באמת כאלה גדולים או לא כאלה גדולים.
    מאמנים שלא עבדו על זה מספיק, נכשלו למעשה, גם אם אפילו אצלם הקבוצה הציגה משחק אטרקטיבי.
     
  14. VAR Member

    הצטרף ב:
    ‏4/12/11
    הודעות:
    15,292
    לייקים שהתקבלו:
    7,214
    כי לבלמים האחרים בקבוצה קוראים דקל קינן ואדין צ'וצ'אליץ'.
    ודגני למרות שאני לא תופס ממנו בלם טוב היה מצוין אתמול עד ההרחקה הזאת.
     
    oranfu אוהב/ת את זה.
  15. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    37,890
    לייקים שהתקבלו:
    20,967
    דגני בלם ברמה גבוהה מאוד יחסית לליגה שלנו, רוב הזמן. הוא באמת טוב מאוד, אבל תמיד הוא יעשה איזה שטות.
    אני גם חושב שהוא היה טוב מאוד אתמול וההרחקה היתה לא טובה אבל מכאן ועד לספוג המרחק עוד גדול.
    הוא הבלם הכי פחות גרוע שלנו ולדעתי אין יותר מדי ספק בקשר לזה (זה אומר יותר על הבלמים האחרים).

    זאת ועוד איך היתה החמצה של בניון. לא צריך לתלות אותו על זה (אחרת עמאשה ואבוחצירא כבר מזמן מזמן היו נתלים שוב ושוב ושוב) אבל בהחלט ניתן לצפות ליותר.

    אני מאלה שכבר כמה עונות מתלונן על איכות הסגל (המחסור בחלוץ מוציא אותי מדעתי כבר שנים) אבל גם עם הסגל הזה (שהוא בינוני לדעתי) סטאנוייביץ' מצליח להוציא שלם שקטן מסך חלקיו. מילא אם לא היה יודע לארגן הגנה ולתת איזה תוכנית משחק, אבל גם בדבר הכי בסיסי שזה בחירת הרכבים הוא כושל כמעט כל שבוע. יש לנו איזה אוהד שלא ברור לו שעטא חייב לפתוח לפני מיצ'ל ובוקולי? לא הגיע הזמן כבר לפתוח עם ראיוס מאחורי החלוץ? להוציא את עזרא כשמשחקים על מתפרצות ולהשאיר את בניון שתופס את הצד מדקה 20? אלה דברים בסיסיים מאוד שלא צריכים להיות מאמנים טובים בכלל על מנת לבצע אותם.
    אז שחקנים מובילים בינואר יעזרו (באמת שהגיע הזמן שנחתים שחקן בכיר ולא "לשעבר") אבל זה יהיה כמו כוסות רוח למת.
     
מצב נושא:
הנושא נעול.