מכבי חיפה 14/15: רוני לוי חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. yros1 Member

de Middenweg ו-Igi אוהבים את זה.
  2. Igi Member

גועל נפש

3. Bon Argumentum Ad Hóminem

עכשיו גם השחקנים מדליפים מחדר-ההלבשה לעיתונאים צמאי דם. מדהים כמה שזה מזכיר את מכבי ההיא.

4. alexshw Member

הקשר הסרבי הן ה - 20 איבן מרקוביץ' שעכשיו מועמד אלינו לפי האתרים, נפצע ברצועות הברך ונותח בחודש יולי ולא שיחק דקה אחת העונה. לפני זה היו לו סך הכל 11 משחקים ושער אחד בקריירת בוגרים.
    אין ספק שזה יכול להיות רכש קלאסי של ינואר במכבי חיפה.

de Middenweg ו-oranfu אוהבים את זה.
  5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגמרי נשמע פלופ קלאסי של ינואר.
    עדיף להתמקד בישראלים. רמי גרשון,דין מורי,אלירן עטר יכולים היום להיות פיתרון טוב לינואר.
    יש גם דיבור על טרייד עם הפועל ת"א על ורמוט אולי ראויוס ועוד כמה שחקנים כמו גבאי וידין. אולי אנחנו יוצאים קצת פראיירים אבל זו הזדמנות להיפטר מחוזים של שחקנים שיושבים ביציע,זה הרע במיעוטו.
    בקיץ הרכש ראשון חייב להיות שיר צדק.

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לגבי ורמוט-
    מעבר לזה שאני לא רואה את זה קורה, עדיין מתאים למועדון שלנו להקדיש את תשומת הלב לשחקן בעמדה שהכי פחות קריטית אצלנו בינואר כשאין לנו בלם, חלוץ וקשר אחורי. ואל תגידו לי שזה לא בא על חשבון משהו כי זה תמיד בא איכשהו.

oranfu ו-Igi אוהבים את זה.
  7. Bon Argumentum Ad Hóminem

כשלמאמן אין מושג מה הוא עושה ומה הוא רוצה מהקבוצה שלו - הוא פשוט קונה כוכבים דומיננטים בשביל שירימו את הקבוצה הרכה והירודה שלו.

8. alexshw Member

קשה להגיד שזה כוכב. שחקן שאחד העוזרים שלו עקב אחריו בשלהיי העונה שעברה.
    אבל בגלל הפציעה הקשה זה לא רלוונטי.
    אין לי טענות לסאלה בקשר לסגל כי שחר דפק אותו. הבעיה בחוסר מושג בטקטיקה וחוסר הכנה ליריבות

9. Bon Argumentum Ad Hóminem

דיברתי על ורמוט.

10. Igi Member

זה שבגלל המלחמה רק עד אמצע יול ובערך מתחילת ספט כמעט ולא היה ניתן להביא זרים וזה שסאלה לא בדיוק תכנן את הסגל בצורה נכונה ונלחם על שחקנים לא נכונים, בכלל לא קשור... זה שחר ש "דפק אותו". בוא נגזים עוד קצת

11. alexshw Member

המועמדים של סאלה לא פחדו להגיע לפה אולי פרט לאוניל שספק אם היה מועמד שלו. ובכלל המו"ם עם דרינצ'יץ' החל עוד בחודש מאי.

המבצע החל בתחילת יולי שזה יותר מחודשיים מאז מינוי סאלה. מלחמה זה סתם תירוץ מיני רבים של שחר

12. alexshw Member

נערך לאחרונה ב: ‏10/12/14
  13. Civil Anti Madridista

הרזומה של קאולדמיר הזה נשמע מבטיח, אבל עם הניסיון המר שיש לנו עם הזרים שנה אחרי שנה אני כבר לא יודע מה לחשוב ולצפות
    בכל אופן עצם המחשבה על מחליף למיצ'ל זה כבר טוב, אבל השאלה הבוערת יותר היא מה עם ההגנה?
    מוטב עכשיו מאשר אף פעם לא. אם למרות התוצאות שחר מאמין בו, אז שייתן לו את המושכות לעשות ניקוי אורוות כמו שצריך ולא ינחית לו שחקנים מעל הראש. מקרה אביחי ידין זה טיפה בים, אבל אחת ולתמיד הוא חייב ללמוד מזה.

14. alexshw Member

אבל זה שכונה. מאמן צריך להיות עקבי בהחלטות, מה גם שבקיץ היא התקופה לבנות קבוצה. ינואר זה כבר כיבוי שריפות בדרך כלל.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש כבר שמות לחיזוק הקבוצה, אבל מה שווה להביא את החבר'ה האלה בינואר? כמו שזה נראה עכשיו אנחנו גם ככה נבלה את רב העונה הזאת מתחת לארבעת הקבוצות הראשונות. אם שחר רוצה לצרף שחקנים שיישארו גם מעבר לעונה הזאת אז שישקיע כסף, אבל כשאני קורא שהבחור מגטבורג יהיה בקרוב שחקן חופשי אז אני כבר יודע מה שעה. לי אין שום ציפיות אמיתיות מינואר, לדעתי העונה הזאת כבר גמורה.

לגבי סאלה. כעיקרון לא הוא צריך לבחור בשחקנים אלא במנג'ר טכני שכמובן אין לנו. כמו שכרגע הדברים מתנהלים בקבוצה אני חושב שהכעס של המאמן מובן בטח אם מנסים מאחורי גבו להחתים כל מיני שחקנים.

מילה לגבי זה ששחקנים שרוצים לשנות את השיטה. בעיניי זו אופצייה, אבל ברגע שהחבר'ה יוצאים לעיתונות בעילום הם יכולים לקפוץ מצדי עד מחר עם הדרישות שלהם אפילו אם הם אולי צודקים. מבחינתי זה צעד שמתקרב לסחטנות כי לסאלה אין בעיתונות חברים. יש פה פשוט נסיון דרך התקשורת לערער עוד יותר את המצב.

נערך לאחרונה ב: ‏10/12/14
מצב נושא:
הנושא נעול.