מכבי חיפה 14/15: רוני לוי חוזר

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by שי, Oct 21, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Butragueño מנהלים

לא אשכח לו את השער מול ליברפול. */aaa025
    וזהו.

Bluekipper likes this.
  2. alexshw Member

מכבי חיפה: בלוג הקיץ על אחת העמדות הבעיתיות של מכבי חיפה - וואלה! ספורט

איך אפשר לסגור דברים מהר אם הקבוצה מנוהלת על ידי בן אדם זקן.
    מי אמר שמכבי חיפה רוצה להתחרות במכבי ת"א? שחר כבר אמר מיחיון פעם שהוא לא מתחרה.
    מכבי חיפה פועלת עד כה בקיץ הזה בדיוק כמו בשנים הקודמות.
    אם רוני לוי לא יעשה איזה קסם מיוחד אני לא בטוח שהוא מסיים פה עונה.
    סילבס חכה לטלפון בסיבות דצמבר או ינואר

de Middenweg likes this.
  3. Turgi Guest

אלכס מבחינתך כל האליפויות של שחר היו בליגה לא תחרותית?

4. קשר שמאלי Member

מכבי פתח תקוה פנתה לעאיד חבשי במטרה שיבחן אפשרות לשחק אצלה בעונה הבאה. בפתח תקוה רוצים ששני שחקני הנבחרת הצעירה, חבשי ועומר דנינו, ישתפו פעולה יחד במרכז ההגנה. בינתיים, חיפה לא משחררת את חבשי ולא ברור האם עסקת אברהם פאס, שתקועה כרגע, תצא לפועל. "נחכה לראות את מי משחררים ממכבי חיפה, ואז נקבל החלטות", אמרו במועדון. גם עדי קוסטנטינוס ייצא בהשאלה ומועמדותו נשקלת.

(וואלה)

Last edited: Jun 24, 2015
  5. Drama Guest

בתור השאלה או מכבי חיפה מוכרים אותו ?

6. קשר שמאלי Member

7. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסיכוי היחדי שצא משהו טוב מהעונה הזאת,זה רק אם נפגע בול בכול הזרים שנביא,כי כרגע מבחינת החיזוק השיראלי,אנחנו לא רק מתקדמים אנחנו הולכים אחורה.

de Middenweg likes this.
  8. alexshw Member

לא טענתי זאת, אבל הניהול שלו התאים רק לתקופת הקרטל מה שכבר לא יחזור.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלכס, שמור את ההודעה הזאת. יהיה גדול אם התחזית שלך תתגשם. לי מאד ברור, כל עוד שחר נשאר הבוס של הקבוצה אנחנו לא נתקרב לזכייה נוספת באליפות. יעקב שחר החליט פשוט להרוס את כל מה שבנה. אני באמת מחכה לראות מה יקרה אם שוב נגמור סיבוב ראשון מבלי להיות באזור של מכבי ת"א. האם אי פעם נראה כרזות גדולות כנגד שחר ובניון?

משהו אחר. קראתי עכשיו שמאד מרוצים מדרינצ'יץ באימונים. אני אומר, אחלה כי אולי גם בניון מצטיין שם...מה שהכי חשוב, איך יתפקד הקשר במשחקים רשמיים. בעיניי אין יותר חשוב מזה.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

״יש חודש עד למחנה האימונים ולכן אין לחץ להחתים שחקנים״.

אני לא יודע אם במכבי חיפה מאמינים לעצמם כשהם מתרצים את הרכש הדל עד כה.

de Middenweg likes this.
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לשחר והחברים שלו כבר אין מושג מה זה לנהל קבוצת צמרת. להקדים קבוצות אחרות ולהחתים שחקנים זה לא בדיוק באג'נדה שלהם הרי בשביל זה צריך גם סקאוטינג. זה לדעתי דבר שאין לקבוצה כי שחר כבר מחליט לבד איזה שחקנים הוא רוצה. סביר להניח שחבריו כבר ממליצים לו להחתים שחקנים מבלי שבכלל בודקים אותם אם הם ראויים ללבוש את החולצה שלנו. היינו פעם הקבוצה 'הכי אירופאית' בארץ. אחח, היו זמנים...
    (אם אני טועה בניתוח שלי על ניהול הקבוצה אז אנא תקנו אותי)

12. Civil Anti Madridista

נכון, יש לנו עוד ים זמן עד ינואר.

de Middenweg likes this.
  13. Raulito Madridista

גוסטבו בוקולי הודיע רשמית על פרישה מכדורגל בגיל 37. זה ריחף באוויר לאחרונה וכעת קיבל חותמת רשמית. אחת הסיבות לפרישה היא פציעה בשריר הירך האחורי. באמתחתו של הקשר הברזילאי(שיחק בעבר גם בברשייה ובברזיל) שהגיע לישראל ב-2001 והצטרף למכבי חיפה בקיץ 2004(אחרי עונה אדירה בעולה החדשה אחרי נצרת עם 12 שערים ו-7 בישולים) כשהיא גוברת על מכבי ת"א - 4 אליפויות ב-11 שנים וגם השתתפות בשלב הבתים בליגת האלופות ועונה אירופית מוצלחת ב-2006/07 במהלכה כבש במוקדמות ליגת האלופות נגד ליברפול וגם שער נהדר נגד אוקזר בבלומפילד. בוקולי היה אחד השחקנים הטובים בארץ בשנתיים הראשונות בירוק. בעונת 2004/05 כבש 10 שערים ובישל עוד 7(בליגה) ובעונה אחר-כך אפילו שידרג את המספרים עם 12 שערים ו-10 בישולים ותואר שחקן העונה. בוקולי רשם 434 משחקים בירוק בהם כבש 43 שערים. הנשיא יעקב שחר אמר:"בוקולי הוא דוגמא למסירות ונתינה, בגלל שחקני נשמה כאלה האוהדים באים למגרשים". המאמן רוני לוי:"היה לי הכבוד לאמן אותו ולזכות איתו יחד באליפויות". הקפטן בניון ששיתף איתו פעולה רק עונה אחת - "בוקולי הוא דוגמא לכל ילד שחולם לשחק כדורגל". בוקולי שתמיד אמר עד כמה הוא אוהב את ישראל, קיבל ב-2013 אזרחות. מכבי חיפה נפרדה - "תודה לך 7 לב ירוק".

שחקן נשמה אמיתי, לא פשוט להחזיק זמן רב כל-כך במועדון תובעני כמו מכבי חיפה. בשנים הראשונות גם הראה כדורגל גדול והיה קשה מאוד לעצור אותו. היה כובש שערים ומבשל, שחקן שכל אוהד רצה שישחק בקבוצה שלו גם בגלל ההומור, החיוך והעברית החלשה. יבואו כל מיני 'חכמים בשמש' ויגידו שהפרישה הגיעה באיחור של שנתיים-שלוש, אולי. אבל במועדון בריא יותר גם בוקולי היה נראה יותר טוב, ואני בטוח שיש לכל אחד הרבה זכרונות.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

"לא פשוט להחזיק זמן רב במועדון תובעני כמו מכבי חיפה״.... בין היציאות החזקות שהיו כאן.

15. alexshw Member

הוא כבר לא תובעני ולכן בוקולי שיחק בו 11 שנים

EO11 and de Middenweg like this.
Thread Status:
Not open for further replies.