מכבי חיפה 14/15: רוני לוי חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

המנהל הוא רועי שני. אם אתם מדברים על מנהל מקצועי אז המשרה שמורה לטמבל אחר :)

2. סמואל אטו Member

עכשיו שלבן שהר יש הצעה מהפועל גם כן, יענקל׳ה יחליט שהוא לא נכנס למלחמת מו״מ ויוותר גם עליו?

3. alexshw Member

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/15
    oranfu, DRORIKO ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  4. Ice Cream חסה

גם במכבי החתימו עד עכשיו רק מאמן ושחקן. אתה רוצה מסע רכש בסגנון הפועל של כל הבא ליד?
    יש היגיון בזה, בעיקר כשתקועים עם 3 שחקנים שעולים בערך 5 מיליון שקל בעונה.

5. alexshw Member

לא אני רוצה שיפעלו הרבה יותר מוקדם ממה שצריך ומכבי תל אביב צריכה הרבה פחות שינויים

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/15
    de Middenweg ו-oranfu אוהבים את זה.
  6. Ice Cream חסה

שזה אומר?
    מה אתה היית עושה עכשיו במקום יעקב שחר ורוני לוי? מציע לשהר/דמארי/תמוז 600 אלף דולר ל-3 עונות כדי שיעדיפו את מכבי חיפה ולא למצות את האופציה באירופה?

7. alexshw Member

תמוז כן והייתי מפתה את צדק וקהת עוד במהלך העונה שעברה. ובכלל לא הייתי ממנה את רוני לוי אלא צוות זר מורחב ומביא אנשים בדמות ורטהיימר ומיכאל ניס. שוב שחר אדם אנלוגי בעולם דיגיטלי.
    הקבוצה תלויה במזל אם יפגעו בזרים שצריך להגיע. אחוזי ההצלחה של מכבי חיפה בתחום מגרדים מלמטה את ה - 30 ואף מילה על סוגיית בניון.

de Middenweg, oranfu ו-EsheD אוהבים את זה.
  8. Ice Cream חסה

לא שאלתי איזה חטאים קדמונים היית מתקן, אלא מה היית עושה עכשיו. מפטר את רוני לוי וממנה את מיכאל ניס, מחפש אחראי תחום פיזיולוגיה לכל הקבוצה וכל המחלקות, מציע לבאר שבע לקנות את צדק ולאוסטריה וינה לקנות את קהת (למה שלא יקרה להם מה שקרה לגבאי, אובחצירא, עמאשה, דגני וימפולסקי?) ונותן לבניון 10 מיליון שקל בשביל שישכח מהעונה הנוספת שלו, ומזה שהוא אמור להיות מנהל מקצועי?

ואתה באמת מוכן להחתים את טוטו תמוז על 600 אלף דולר ל-3 עונות, בזמן שהשמועות על זה שמחתימים את בורחל וקריאף לאותה תקופה מעלה לך את הלחץ מעוד קבוצת מנודים?

9. alexshw Member

מיכאל ניס לא מאמן הקבוצה, אלא כמנהל מקצועי של מחלקות הנוער.
    עכשיו נותר רק לחפש זרים ואולי להביא את ראדי אם הוא ישוחרר.
    הטענה שלי שצריכים לטרוח הרבה לפני לקראת העונה החדשה, כשהקבוצה מזמן גמרה את העונה הקודמת. אין שום מחשבה במועדון. מה שהיה הוא מה שיהיה

10. Ice Cream חסה

דווקא ראדי? יש לכם את דריניצ'יץ', ידין, עטאא ומויאל ואבוקרט שחוזרים ועדיין בקבוצה.
    וזה בדיוק מה שרוני לוי עושה עכשיו - מחפש זרים.

אם העונה הכל נשאר אותו דבר, מה אתה עושה לקראת העונה הבאה?

11. alexshw Member

בשביל רוטציה ראדי מצוין. ברור שלא כשחקן מוביל.
    לגבי השאלה שלך כבר כתבתי מה צריך לעשות והייתי מוסיף גם מינוי אדם שיהיה אחראי הבלעדי על הנושא המקצועי. זה חובה לעשות בכל תרחיש שהוא.
    שחר אינו מבין בכדורגל בכלל. לא שפעם הוא היה חכם גדול, אבל פעם לא היו לו מתחרים כמו עכשיו.

12. סמואל אטו Member

החכמה היא לא להתחיל עכשיו, אלא הרבה לפני ופה אלכס צודק.
    אם יענקל׳ה היה רוצה הוא היה סוגר עסקאות על צדק, קהת, קאיודה וכו׳ מזמן, אבל הוא לא רצה וזאת הבעיה.

de Middenweg ו-oranfu אוהבים את זה.
  13. Raulito Madridista

לכל החכמים ששאלו איך הסגל של מכבי חיפה טוב יותר מהעונה שעברה:
    אלירן עטר(+ גדול), הקשר המרכזי החדש שהגיע(נשמע טוב), אביחי ידין(היה בקבוצת המונודים), קובי מויאל(חוזר מפציעה), איתי שכטר(עדין בחילוף על פני כל מיני יצורים אחרים) וגם בן-שהר
    וברצינות: התכוונתי ביחס לסגל שפתח את העונה שעברה. אלירן עטר הוא פלוס עצום, וכמובו

לגבי בן-שהר: כמה מדברים עליו בפורום, וואו. אם הפועל באמת רצינית כלפיו היא רק עושה טוב למכבי חיפה שלא צריכה עוד שחקן כושל. לבן יש יותר מועדונים מאשר גולים באירופה. יש לו יציאה אדירה מהמקום אבל זהו, שום ערך מוסף שהוא יכול לתת. אז הוא נראה יותר טוב משכטר בזמן האחרון, So what. טוטו תמוז עדיף על בן ללא ספק, הוא יודע לשחק עם הגב אל השער למשל, יש לו נוכחות, הוא בדרך-כלל פותח טוב בקבוצות החדשות כפי שהיה בבית"ר וגם בהפועל(החלוץ הראשון של הפועל שהיה מלך שערי הליגה) ועוד ועוד. במקום להתאמץ, מכבי חיפה מחפשת את 'הדרך הקלה'. הייתי אומר את 'המוכר' אבל כנראה שהם לא יודעים מה באמת בן-שהר שווה.

אנחנו לא יודעים מה התוכניות של המאמן החדש של מכבי, אבל אין לראדי שום סיבה להגיע מרוטצייה לרוטצייה. מכבי צפויה לעונה ארוכה הפעם. אני מאמין למשל שאייבינדר למשל ישוחרר.

השוק הישראלי במצב לא טוב וזה בסדר להמר על שחקן זר, אבל כמעט לא שומעים על שחקנים זרים בהקשר מכבי חיפה בניגוד למה שהולך בבית"ר למשל או בהפועל ת"א.

אגב: רוב הדברים שאתה(אלכס), אומר הם מאוד נכונים, אבל יש עונות שלמועדון לא הולך. אולי עונה אחת בתחתית, לאכול באמת חרא כמו הפועל בעונה שעברה או מכבי לפני כמה שנים, יודע מה, שאל גם את אוהדי בית"ר על פלייאוף תחתון - יגרמו לך להעריך. הפורום קיים עוד מ-2002 ואם היית מגיב שבוע אחרי שבוע גם אז אני בטוח שגם אז היו לך תלונות על שחר, גם כשהקבוצה צירפה את רוסו מבית"ר, החזיקה בסגל מפלצתי שהספסל שלה היה יותר טוב מההרכב של כל קבוצה אחרת חוץ מהפועל ת"א.

Ice Cream אוהב/ת את זה.
  14. עידן444 Member

קהת העדיף ללכת לחו״ל.
    כנ״ל קאיודה.
    את שיר צדק לפי הדיווחים הם לא רצו. אם היו רק רומזים לשיר צדק שרוצים אותו הוא גם היה מחכה למכבי חיפה אם צריך ולא חותם בב״ש.
    במצב הנוכחי הייתי מתרכז אך ורק במציאת זרים לא כי אני בטוח שאפשר להביא את צ׳אבי וואו פרסי אלא כי אין בשוק המקומי כלום! חבל על הכסף. אין אף שחקן ישראלי, כולל טוטו תמוז שהוא מניה יותר בטוחה מגאדיר, אין בשוק ישראלים שעדיפים בקישור על מה שהיה להם העונה, ומסתכל ימינה ושמאלה ולא רואה אופציות לחיזוק ההגנה בהשוואה להגנה שהיתה לא רעה גם העונה. יש למכבי חיפה שוער שהוא חצי קבוצה. לא הייתי מביא את קריאף. אולי בודק אפשרות להביא את אלי דסה וזהו. חבל על הכסף.
    אלכס, אני באמת שמח שבשביל לשחק עם שחקני בית אתם לא צריכים את שחר. כמה עבר? שבוע? שבועיים? בינתיים לא ראיתי שמצאת מישהו עם צ׳ק שמן של 250 מיליון ש״ח.

15. Ice Cream חסה

יוסי בניון?

מצב נושא:
הנושא נעול.