מכבי חיפה 14/15: רוני לוי חוזר

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by שי, Oct 21, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. alexshw Member

האופציה על ארסו מסתיימת היום. לא מבין למה לשבור את הראש עם סכנין על פאס.
    יש פה בלם מתחת לפנס לא פחות טוב ממנו ויותר צעיר.

N כמוני likes this.
  2. Butragueño מנהלים

אל תשכח שיש הבדלים בין הבאת פאס להבאת ארסו.
    קודם כל מרקו הביא אותו כי הוא אימן אותו עונה שלמה וידע מה הוא שווה.
    מבחינת רוני לוי ארסו הוא תעלומה, והוא רוצה ללכת על נסיון אירופי (ויש לו קטע עכשיו עם שחקנים בגובה 1.80 ומעלה).
    אנחנו גם לא יודעים איך ארסו חזר מהפציעה שהייתה לו (למען האמת גם פאס).

בכל מקרה, לדעתי רוני לוי, במקרה ויביא בלם זר, זה יהיה איזה פלופ אירופי..
    בסגנון בולייאט או קאנוטו..

3. alexshw Member

יש מצב לשני בלמים זרים. הסיכון עם פאס יותר גבוה כי הוא יותר מבוגר.
    ארסו לא חתול בשק. עשה עונה מצוינת בליגה שלנו וגם סוג של מנהיג הגנה. לכל הפחות שווה לברר מה מצבו הפיזי כעת אחרי הפציעה.

4. Butragueño מנהלים

הכל עוד פתוח, לך תדע.
    יכול להיות ששחר ירצה אותו, ולרוני לא תהיה ברירה.

אני יודע שהפועל מאוד מאוד מעוניינת בו, ככה שהתחרות בארץ תהיה מולה, במידה ולא יחזור לקבוצה אחרת באירופה.
    מסכים איתך לגבי החצי עונה הראשונה, הוא בלם מספיק למדי לליגה שלנו, ואנחנו לא צריכים יותר, אבל בעקבות ההצבה של דגני כבלם בכיר, זה משאיר אותנו עם בלמים שלא יודעים לשחרר מסירה או לחילופין להניע כדור קדימה.
    אני לא יודע איך ארסו בתור בלם שיודע להוציא התקפות, אבל אם הוא לא יותר טוב מדגני בזה, אנחנו בבעיה.

5. Civil Anti Madridista

מקורביו של ארסו טוענים שהוא סגור בקבוצה אחרת בארץ (ONE), נקווה שאצלנו.

6. alexshw Member

הייתי מהמר על הפועל

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הייתי מהמר שאתם מספיק בוגרים ומנוסים כדי להבדיל בין אמת לספין של סוכן.

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצערי גם לי נראה שארסו בדרך להפועל למרות שאם מכבי חיפה באמת ירצו אותו הוא ישחק אצלם.
    הכי חבל לי שדווקא הקבוצה שארסו רוצה לשחק בה עד סיום הקריירה לא רוצה אותו.

9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

בתור אחד שמעורה בעניינים, אין לי שום מושג על סמך מה אתה אומר שהוא קרוב להפועל. מכבי חיפה הרצינית ביותר לגביו ואם לא בית״ר אז סביר שיצטרף אליהם, אבל הידיעה עצמה היא כולה להלחיץ את טביב.

10. alexshw Member

למה הפועל לא רצינית לדעתך? המאמן מעוניין בו

11. Butragueño מנהלים

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כי אני מבין בעניינים הרבה יותר מהספינים שהתקשורת מפזרת, מה גם שארסו עצמו אמר את הדברים הבאים:
    ״לא דיברתי עם אף אחד מהפועל, אני רוצה להישאר בבית״ר״
    זה הכל לחץ על טביב.

הוא אמר את זה אחרי שהפיצו שהמאמן הספרדי כביכול דיבר עם ארסו. ארסו מחזיק בלא מעט חברים בירושלים, הוא התחבר למועדון והרצון שלו הוא להישאר כאן. אם לא אז הוא ילך לחיפה כי יותר טובה בשבילו מכל הבחינות.

בכלל, הידיעות וההתנהלות סביב הפועל בשוק המלפפונים הנוכחי מצחיקות אותי. מדברים על זרים במיליונים אבל בינתיים החתימו בלם שכמעט ירד ליגה ואת השוער שספג הכי הרבה, לדעתי במועדון האדום מנסים להסתיר את העובדה שאין שינוי מימי רמון והים הוא אותו ים.

13. Butragueño מנהלים

פתאום קלטתי שסיימנו את הליגה עם ההגנה השניה בטיבה בליגה (אם נוציא את הפועל רעננה, שהיו לנו 3 משחקים יותר מהם).
    מה שכמובן לא מעוור אותי שאנחנו חייבים שחקני הגנה חזקים בדחיפות.

אני שמח שבחיפה לא התפתו להחתים את גוטליב (היה מועמד כמה וכמה פעמים) או שחקנים מהדרג הזה.
    גם ככה קשה לי עם קינן, איך גם בגילו ועם הנסיון שלו הוא עדין לא יודע איך לשמור שחקן עם הגב אליו,זה לא יאומן.
    והכי גרוע זה דגני לומד ממנו איך לבצע את העבירות האלה.

14. Raulito Madridista

משהו מעניין בכתבה הארוכה והכפולה של ידיעות אחרונות על רוני לוי ומכבי חיפה החדשה או סתם אוסף ציטוטים ופרגונים על המקצועיות של רוני לוי?

לא מסכים עם מה שנאמר, גוטליב בלם לא רע בכלל עם פוטנציאל, היה יכול להיות מחליף לדקל שצריך ללכת.
    בנוגע לעניין החלוץ: הרכב נוצץ לא מבטיח דבר ואי-אפשר שכולם יהיו 11 'שחקני על'(במונחים של הליגה הישראלית). השאלה אם חיפה לא מתפשרת על 'שחקן אחד יותר מדי'. אלירן עטר הוא שחקן מוכח, בעונה ללא פציעות הוא יכבוש מספר דו-ספרתי של שערים. לגבי איתי שכטר כבר קשה לי להאמין עם כמה שאני אוהב אותו, הוא פשוט לא טוב כבר כמה עונות. ב-2013/14 הוא כביכול כבש שבעה שערי ליגה ב-15 משחקים, אבל נגד רמת-השרון הוא כבש שלושער בעוד בטדי ונגד חיפה הוא 'הרג אותנו', והשער האחרון נגד בית"ר היה כבר שהוא בדרך לאירופה. כמובן שתלוי מה השיטה של רוני לוי(חיפה צריכה לשחק 4-3-3 לדעתי), אבל אלון תורג'מן לא השחקן שיסחוב ברגע האמת. רוצה לומר שהתלות בעטר תהיה מוחלטת מידי. ראיוס אגב גם שחקן שכבש פה ושם גולים במספרים סבירים אם 'מנקים' לו את המצבים הנייחים. בחיפה לא בונים על בניון בעניין הזה נכון?

אגב לגבי דגני, הבחור לא התקדם בשום פרמטר מאז שעזב את מכבי נתניה וזה מאכזב. אולי העלה קילו-שניים של שריר אבל זהו. תמיד היה מהיר וחזק. האיבודי כדור האלה שלו כאשר קצת לוחצים אותו זה דבר מתסכל. זה כן מספיק לליגה בגדול אבל לא לקבוצה שרוצה אליפות. הפועל ת"א חוותה זאת על בשרה עם רב"ש.

15. Butragueño מנהלים

לגבי דגני,
    נראה לי שאחרי האיבוד כדור המדהים שלו בדרבי אפשר להגיד עליו שהוא פשוט לא יודע להוציא מתפרצות, או אפילו מסירה פשוטה קדימה, וזו הבעיה שלי איתו. אני מוכן שיהיה לידו בלם פיזי וחזק שיהיה יותר טוב ממנו בהגנה, אבל אני הייתי מצפה מדגני לדעת לתת פס ארוך.

לגבי גוטליב,
    אין לי הרבה דעה עליו, באמת, כל דבר שאגיד עליו יכול להתברר כשטות, כי ראיתי אותו רק במשחקי הפועל עכו, ואולי פה ושם בנבחרות צעירות. ממה שראיתי, הוא בלם נחמד, אבל בשביל מה שאני רוצה ממכבי חיפה, הוא יכול להיות מחליף, כמו חבשי. ואם אני רוצה שאחד מהם יהיה מחליף, אני בוחר בשחקן הנוער שלנו.

Bluekipper likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.