מכבי חיפה 14/15: רוני לוי חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Butragueño מנהלים

לדעתי הסיפור הכספי הוא בין נתניה לטוברוק, לא חושב שזה כולל את הפועל או את חיפה שמעוניינים בבלם/מגן.
    אני מסכים איתך לחלוטין, אני מההתחלה הייתי נגד הבאת שחקנים לא למקומם הטבעי (ראה ערך דגני, ראיוס (שתופקד בימין במקום באמצע)),
    אבל מה שמבדיל הפעם, זה שאני יודע שמי שמביא אותו, זה מאמן שאימן אותו קצת יותר מחצי עונה, ומכיר את האיכויות שלו. יכול להיות שהוא כן ישתמש בו כבלם, יכול להיות שהוא יהיה בלם עם רוטציה של מגן.

יכול להיות שכרגע נוח שחקן כלבוייניק כמוהו במקום חבשי. הכל שיקולים של רוני לוי, וכמו שאתה אומר, נהיה חכמים בדיעבד..

2. Messi#10 Member

3. Butragueño מנהלים

4. Messi#10 Member

בן כמה הוא?

5. Butragueño מנהלים

אמור להיות נושק ל30.

6. DRORIKO Member

עזבו את הויכוח עכשיו מי יותר טוב שיימן או טוואטחה(שיימן ביג טיים), בהקשר למה שדיברתי אתמול על בניון,הנה עוד דוגמא להתנהלות החובבנית של שחר. שחרר את שיימן,ועכשיו גם הבייבי שלו הולך לעזוב ונתקענו בלי מגן שמאלי. כלומר יבזבז הון ומשבצת זר על מגן שמאלי זר,למרות שרק לפני שניה היה לו את שיימן ביד
    ספורט1 - סיקור כל הליגות בארץ ובעולם באתר חדשות הספורט המוביל

7. alexshw Member

הוא לא שוחרר, פשוט אף אחד לא ישב איתו על חוזה והוא היה רשאי לחתום איפה שבא לו.
    עדיין זה מבורך אם ימכרו את טווטחה אבל כרגיל בכל המקרים האלה הדברים נעשים ללא שכל. רק שהסאגה הזו תגמר מהר.
    שחר גם מסוגל למכור שחקן בסוף חלון ההעברות ולתקוע את הקבוצה

8. DRORIKO Member

זה לא בדיוק שחרור אבל סוג של,כי לחיפה היתה אופציה לעוד שנה והיא בחרה לא לממש אותה

9. Butragueño מנהלים

אני יודע גם שגורמים בחיפה בקשו משיימן להשהות קצת את החתימה בהפועל, והוא לא הסכים, ובצדק

10. oranfu Member

הם לא חייבים להשתתף באימונים. חייבים לשלם להם משכורת וזהו.

אין מה להפיק משחקנים מסוימים ואם מאמן לגמרי לא מחזיק מהם אז אין שום בעיה להודיע להם שהם לא בתוכניות. גם אם לא היה לנו אף חלוץ היו בסגל והיה צריך להסתמך על שחקני קבוצת הנערים - לאבוחצירא לא היה מה לחפש אצלנו.

לא מקשים עליהם לעבור, מבקשים תמורה. קבוצות לא מוכנות לשלם ועוד באים בטענות. כמו עניין ההשאלות - קבוצות מקבלות שחקנים חינם ומתלוננות שלא יכולות לשלב אותם מול הקבוצה שמשאילה ח-י-נ-ם.

קבוצות לא מוכנות לשלם ושחקנים לא מוכנים להוריד בדרישות? שיישבו ביציע. אם מחר אני מתפטר מהעבודה ואני לא מוצא משרה שתשלם לי כל כך הרבה, אני אדרוש מהמעסיק שהתפטרתי להשלים לי את המשכורת בחברה החדשה?

כשאמרתי שלאבוחצירא יש מקום (אולי) בקבוצת תחתית התכוונתי מקצועית.

11. Ice Cream חסה

הם כן חייבים להשתתף באימונים. יש סעיף בהתאחדות שמחייב את זה לכל שחקן שמוקפא, או חלק מהחוזה של שחקן.
    אין שום בעיה לשחרר שחקנים שיש להם חוזה, אבל לא יכול להיות שכל עונה יש למכבי חיפה חמישה כאלה, וגם כשמשחררים צריך לעשות את זה בצורה נכונה. אם מבקשים תמורה עבור שחקן, זה להציב רף כספי שצריך לעבור אותו בשביל שהשחקן הזה יעזוב, אז המאמן לא רוצה אותו, הבעלים גם מתיישר ולא צריך אותו, לא את תלוש השכר שלו, לא את הנוחכות שלו באוטובוס ובחדר ההלבשה ולא את המרמור שלו - אבל יש לו תנאים בשביל לשחרר אותו.

ההקבלה היא לא אם אתה מתפטר, אלא אם אתה מפוטר (אבל נראה לי שהחוזה שלך לא מורכב כמו חוזה של כדורגלן).

12. alexshw Member

הכל נובע משתי סיבות: עסקאות גרועות וחוסר רצון של שחר להשתתף בשכר.
    ספציפית על ראיוס אפשר לעשות כסף לדעתי

13. oranfu Member

יכולים להיות גם 20 כאלה כל עונה.

יש תנאים - שישלמו עליו והוא מוזמן ללכת. עד אז הוא מקבל את כל התנאים. אף אחד לא טוען שאם ישלמו עליו אז הוא לא ישוחרר. אבל הם רוצים גם שישחררו אותם ללא תמורה וגם שישלימו להם את השכר. אז שיישבו ביציע.

זה לא אם אני מפוטר כי הם ממשיכים לקבל את המשכורת שקבועה להם בחוזה. זה שהמעסיק יגיד להם "עזבו, אין צורך שתגיעו למשרד ואני לא רוצה את הנוכחות שלכם שם כי אתם עושים עבודה לא טובה. תקבלו כסף ותעשו מה שבא לכם".
    ההקבלה כמובן לא מושלמת (ולא קרוב לכך).

כמובן שהחוזה שלי לא מורכב כמו חוזה של כדורגלן פה בארץ. מצפים ממני באמת לעבוד תמורת המשכורת...

14. Ice Cream חסה

זה נראה לך יעיל או משתלם ש-20 שחקנים יגיעו כל בוקר לאימון, יסעו עם הקבוצה באוטובוס לכל מקום, ישבו ביציע, בין לבין יפזרו את כל המרמור שלהם על זה שלא רצו אותם, ויקבלו את כל השכר? אם ממילא משלמים להם והם לא משחקים, למה לא לחסוך את הכאב ראש של לדאוג להם לאימונים ולוגיסטיקה ולחסוך את המרמור שלהם, ושילכו למקום אחר?

ההקבלה הזו כבר יותר קרובה, אבל אין לחברות הייטק איזה תקנון שמחייב אותן לתת לכל מתכנת לבוא למשרד לכתוב קודים, ולרוב המתכנתים גם החוזה לא מוגבל בזמן כלשהו.

בוואלה כתבו שהבלם הבלארוסי יגור (ולא איגור!) פיליפנקו שהיה מועמד אליכם כבר בינואר האחרון אבל העדיף אז את מלאגה, מועמד גם עכשיו אחרי שלא השתלב בספרד.
    כמו דריניצ'יץ' גם פיליפנקו הוא יוצא ספרטק מוסקבה, ובניגוד לדריניצ'יץ' שנפצע ולא שיחק את פיליפנקו אני זוכר ממש לטובה.

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/15
  15. alexshw Member

אצלי בעבודה היחסים פתוחים עם מקום העבודה :)
    אבל אי אפשר להשוות את זה לחוזה בכדורגל

מצב נושא:
הנושא נעול.