מכבי חיפה 14/15: רוני לוי חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לכו תדעו איך יתפתח הקיץ הזה, אולי אזולאי עוד יסיים אותו ירוק.

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

באלוהים שאתה יכול להעביר קורס בפסימיות ונבואות זעם.

מכבי חיפה המועדון הכי גרוע בארץ בקידום צעירים וזה למרות שיש לה את הכי הרבה כלים.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  3. alexshw Member

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לדעתי הוא יותר קרוב למודל אינטר ומילאן. הבן אדם בהזיה אה? מה בנית? מדהים איך עטאא מצא את עצמו בסכנין ומיצ׳ל נשאר בחיפה וזו דוגמה אחת מתוך אלף בשנים האחרונות.

oranfu ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  5. DRORIKO Member

פעם זה לא היה ככה. פעם לחיפה לא היה חשש לקדם ילדים כמו ברקוביץ' ועטר ועופר מזרחי וקלינגר

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. alexshw Member

נגיד השאלת עטא הייתה עוד צעד מבורך. מיצ'ל בכלל לא היה שחקן הרכב כבר, ולא חושב שעטא היה מוסיף לנו משהו, אבל למשל ערן ביטון זה חלמאות לשמה.
    הקשר הצעיר הזה שיחק במחזורים האחרונים של העונה שעברה והראה פוטנציאל, אז במקום לתת לו ללכת להתחשל עונה שלמה אפילו בליגה לאומית, החזירו אותו לנוער כדי לקחת אליפות שם. הוא בזבז שנה שלמה אצל מורה ספורט הזה אבוקרט.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

וזה עוד בשוק זרים הרבה יותר איכותי ומגוון משל היום, וכשלא הייתה גם הגבלה אאל״ט. לא מובן לי האמת למה המגמה הנוראית הזו בחיפה של לא לסמוך על ילדים מבית, במיוחד כשמשקיעים כל כך הרבה במחלקת הנוער. היו שם זרים כל כך גרועים בשנים האחרונות אבל כל כך שאני לא רוצה לדמיין מה עבר בראש של הילדים שראו כמה חלש מי שלוקח את מקומם.

טוב, רווח שלנו :) . מצאנו בכלום כסף את היורש של אבוקוף.

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

וכרגיל במקום להפנים את הביקורת ולבדוק אולי באמת יש אמת בדברים, מאז פרסום הכתבה רק מציפים את העיתונאי הדובר וצ'יזיק על כמה זה לא בסדר שהוא מפרסם ידיעה כזאת, על זה שהוא לא שמע את התגובה של המועדון לפני פרסום כתבה כזאת וכו'.
    כרגיל, השמש זורחת מהתחת של שחר וכשיש משהו שמפרסם הודעה שמראה את ההתנהלות הבעייתית של המועדון הזה, ישר מתגוננים ותוקפים בחזרה.

alexshw אוהב/ת את זה.
  9. alexshw Member

דודו בזק שותה קפה עם בן דור שהוא הבן אדם שעושה פרטיה מבחינת סיקור, אבל מתלונן על כתבה רצינית.
    זה רק מראה ששחר עלול לגמור כמו לוני, אבל הוא לא יוכל להגיד שלא הזהירו אותו.
    גם לוני שיחק אותה מבין כדורגל ולא רצה להפנים ביקורות.

זה גם עלוב שדודו בזק חושב שדובר המועדון מתיימר לבטא את הדעת הקהל. קודם כל יש פה קהל עצום ודעות מגוונות, אבל דובר המועדון בכל מקרה יכול להיות דובר רק של אנשים שעובדים בתוך המועדון.

10. DRORIKO Member

יש לי הרבה ביקורת על שחר כאמור,אבל צריך להיות יותר מתונים איתו, בטח אחרי שראינו מה קרה בהפועל. צריך להבין שמיטש גולדהרים לא נופלים מהשמים כמו ברד

עידן444 אוהב/ת את זה.
  11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם טביב אומר בראשון שהוא עוזב מי ישאיר את אזולאי? אתה?

תהיה בטוח שהרבה קבוצות יקפצו עליו, מבחינת אזולאי אם הוא עוזב את בית״ר חזרה לחיפה שם גדל ואותה אני מניח הוא אהד כילד זה צעד טבעי.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  12. קשר שמאלי Member

שלומי אזולאי פגוע ממכבי חיפה
    אף אחד במכבי חיפה לא ספר אותו
    אם הוא יעזוב את בית''ר בקיץ זה יהיה למכבי תל אביב

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

טביב יעזוב? פחח, בסדר. חוץ מזה, אל תתרגש מכל השחור שעושים על הקבוצה, יש מי שירכוש אותה.

14. oranfu Member

אזולאי זה לא סתם שחקן נוער שפיספסנו (הרשימה הזאת באמת ארוכה), זה מישהו שממש היה כוכב בנוער שלנו, כזה שזה היה נראה טבעי לחלוטין שיעלה לבוגרים. כמובן שזה לא קרה, אלישע "מטפח הצעירים" לא ספר אותו (כמו שלא ספר את חמד למשל). יחזור? לא מאמין.

ביטון היה חלש מאוד העונה בנוער (זה נראה כאילו הוא בעיקר לא מש משקיע) ואני עדיין לא סגור לגביו. לדעתי עטא היה צריך להיות העונה שחקן הרכב ואין לי ספק שיש לו מה לתרום לבוגרים שלנו.

אבל המאמני בוגרים הם בדיחה ואין להם מושג ובנוער יש עוד חסר מושג שגם לא מקדם אותם.

גם בעונה הבאה אני לא רואה אף שחקן מהנוער משתלב, אולי בקצה הסגל. אלא אם כן רוני ממש השתנה מאז שעזב אותנו.

15. עידן444 Member

בהחלט!
    אני באמת זוכר את טביב נאבק בשני מולטי מיליונרים אמריקאים, אוליגרך רוסי, ועוד כמה אנשי עסקים ירושלמים אמידים לפני שהצליח בציפורניו להשתלט על המועדון...

מצב נושא:
הנושא נעול.