מכבי חיפה 14/15: רוני לוי חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מעריך שמשומר בעיקר ממשיך לשחק בקבוצה כי פשוט אין הרבה אופציות אחרות. כן, מגן זר, אבל בוא ספרו את זה לשחר. בנתיים קראתי גם שעידן ורד בדרך החוצה. וזה אחרי 5 שנים 'בלבד'. עוד שחקן שפשוט לא השתפר מאז שהגיע למועדון. מצחיק לקרוא שהפועל ת"א מעוניינת בשחקן. לאט לאט נראה שאפשר להעביר אליהם עוד יותר שחקנים משלנו...אולי משומר? :p

2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אייל משומר הוא האדם היחיד בגלובוס שישרוד רעש אדמה בעוצמה החזקה ביותר ואפילו נשק גרעיני. לעולם לא נפטר ממנו.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא אני אמחיש בתמונות מה שאתה אומר גל........

http://img.mako.co.il/2011/08/17/gg1012059_C.Xxx

=

http://mad.walla.co.il/archive/227184-5.Xxx

מסכן אייל :lol:

Bluekipper, EsheD ו-alexshw אוהבים את זה.
  4. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

חייב
    חייבת להיות המשימה הראשונה של לוי. לפני שמחזירים את שכטר לכושר ומתחילילם לחפש חיזוק. קודם כל זה.

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

האמת שאני חלוק עלייך.
    אפשר לקחת אליפות עם מגן ימני בדמות משומר או דגני. בלי קשר, עמדות המגנים לדעתי הרבה פחות קריטיות ולא הן אלה שיימנעו מקבוצה לרוץ חזק לאליפות או לסיים במקום החמישי. מרכז הגנה מחורר כן, קבוצה בלי קישור כן, קבוצה בלי חלוץ אחד ראוי שמסוגל לכבוש, כן.

oranfu ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  6. wings Member

הלוואי שמשומר ימשיך בלי טיפת ציניות. ואם הוא לא ימשיך מאחל לו להגיע לת"א או ב"ש.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים איתך שי. אני רוצה להדגיש שמכבי ת"א פירקה את ב"ש בגמר עם יואב זיו כמגן. שחקן שבאמת לא יותר טוב ממשומר. אם מכבי חיפה ממשיכה עם פאס היא תצטרך בלם טוב לצידו. לא, וזה לא דגני שעדיף כבר כמגן. לצערי שיר צדק כבר ברח לב"ש כך שככל הנראה שחר כבר ילך על בלם זר.

בקישור לא חסרות בעיות. כמו שזה נראה כרגע האדון בניון כבר ידרוש מרוני לוי מקום מובטח בהרכב. זו בעיה רצינית, אבל כנראה המציאות הקשה. כולי תקווה שסוף סוף נראה גם קצת יכולת כיבוש, אבל גם פה אני סקפטי. בהתקפה אי אפשר לרוץ לאליפות עם עטר והברקות של עזרא. האחרון כל כך לא יציב שפשוט אי אפשר לסמוך עליו בכלל. העונה האחרונה שוב הוכיחה שיש לנו צורך דחוף בחלוץ כובש. עטר פתח טוב את הקריירה שלו בקבוצה, אבל הוא לא יכול לבד. שכטר בעיניי תעלומה רצינית ואני לגמרי לא בטוח שהבאתו תעזור לנו לעתיד יותר טוב.

אני לא נביא, אבל אני מעריך שמכבי חיפה תתקשה שוב בעונה הבאה. אם נראה התקדמות וצמצום הפערים מב"ש וק"ש אני כבר אשמח.

8. קשר שמאלי Member

כל עוד משומר קינן ובניון בקבוצה, פקטור בצמרת אנחנו לא נהיה.
    3 שחקנים שמביישים את המקצוע.

9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

בכל קבוצה יש את מספר השחקנים שלא מתאים לרמה שלה, ואין שום בעיה אם הם יהיו שחקני ספסל. הבעיה של חיפה היא שבונים על בניון, אבל משומר וקינן לרוטציה זה בסדר.

10. alexshw Member

המרד על יציעי האצטדיון בחיפה

להערכתי שחר עבר את הגיל בשביל להבין דברים, אם לא תהיה הצלחה מקרית הוא גומר כמו לוני יותר מוקדם ממה שחושבים.

שחר חסר מוח מהסיבה הפשוטה הוא אומר שזה לא כסף של אוהדים שהוא מפסיד אבל מציעים לו הצעות שיפסיד פחות ואולי ירוויח אבל לא הוא יודע יותר טוב מכולם.
    ההגיון שלו לא מובן. זה רק אגו מטורף וחולני ביותר שמונע ממנו לחשוב

נערך לאחרונה ב: ‏28/5/15
  11. Raulito Madridista

שכטר מדבר הרבה - מחוץ למגרש

http://sport1.maariv.co.il/sites/default/files/images2/2015/05/28/LUF_1568.Xxx

בתוכניות 'יציע ג' ברדיו 104.5FM:

- 'באתי למכבי חיפה כדי להיות שחקן דומיננטי שמשחק 90 דקות אבל תמיד המאמן החליף אותי בדקה ה-50'.
    - 'אני יכול לשחק גם כחלוץ '9' וגם כשחקן קו, בהתאם לצורכי הקבוצה. רוב הקריירה שיחקתי כשיש עוד חלוץ לידי. מרקו לא אוהב שחלוץ נע לאגפים אז אין הרבה חילופי מקומות בהתקפה'.
    - 'עוד לא הצגתי 50% מהיכולת שלי במכבי חיפה ואני מאמין שבשנה הבאה הדברים ייראו אחרת ומכבי חיפה תהנה מהיכולת שלי ותהיה קבוצה טובה'.
    - 'בסופו של דבר לא הבאתי קבלות'.
    - 'לא התאמנתי אצל רוני לוי והוא עדיין לא דיבר איתי. אני צריך להוכיח את עצמי במכבי חיפה ואז לחזור לנבחרת'.
    - אלירן עטר כן מצליח והוא לא - 'אני מפרגן לו ושמח בשבילו, בסופו של דבר ימדדו אותנו במספרים. בשנה הבאה נדבר ואני בטוח שיהיו מרוצים גם ממני'.

עצוב לי לראות אותו ככה אבל הבעיה של שכטר שהוא לא לוקח אחריות. אומר שלא הביא קבלות ואז מאשים את המאמן בעקיפין. במשחקים הראשונים חוץ מהגול נגד אשדוד באמת היו משחקים שהכדור לא נכנס, אבל היו גם יותר מדי פעמים בהן שכטר היה חלש מאוד ואפילו לא איים על השער. משום שזה שחקן שמאוד 'קרוב לליבי' אני עוד לא רוצה לסתום את הגולל לגביו ומקווה שעם קבוצה טובה יותר גם הוא ישחק יותר טוב. אבל הוא כבר לא יעשה לליגה קרקס כמו לפני חמש עונות.

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שהכושר הירוד שאיתי שכטר הגיע איתו למכבי חיפה היה צפוי. אם כבר, הפתיע אותי לראות את אלירן עטר מגיע כמו סופה.
    התרומה של איתי שכטר למכבי חיפה תימדד בעונה הבאה, אחרי שהיה לו זמן להתחיל להיכנס לעניינים בחודשים האחרונים ולאחר שיעשה הכנה עם הקבוצה בקיץ.

oranfu ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  13. DRORIKO Member

מסכים לגבי המשפט הראשון,אבל לא לגבי השני. לשכטר היה די והותר משחקים כדי להיכנס לכושר(לא פחות מחצי עונה) ומשחקים שהוא פתח בהם. זה לא שהכניסו אותו כל משחק ל5-10 דקות והוציאו לו את הביטחון. עובדה שכמו שאתה אומר עטר כן נכנס לעניינים. שכטר כבר 4 שנים מסריח את הדשא. לא משנה אם זה באירופה או בנבחרת או בהפועל בקדנציה השניה או אצלנו. צריך להשלים עם זה שהבן אדם גמור.

oranfu אוהב/ת את זה.
  14. alexshw Member

שחר זורק על מחלקת הנוער כ - 6 מיליון שקל מדי עונה ובסוף שוב מפספס בוגר של המחלקה שמגיע לנבחרת.
    למה זה קורה? היעדר כל אסטרטגיה בפיתוח שחקני בית, שזה מתחיל מבנייה שלהם במחלקות צעירות ואחר כך במעקב כשהם יוצאים להתחשל או בכלל בהבנה מי כן מתאים להשתלב בסגל ולעזור.

בסיום העונה הזו הקבוצה סופרת 23 שחקנים מושאלים. מי באמת עוקב אחריהם? מי יודע מה מצב? באיזה עמדה הם טובים? מי התקדם? מי יכול לעזור לסגל שלנו בעונה הבאה? אף אחד לא יודע, הרי אין לקבוצה קבוצה שום סקאוטינג.

וכך יוצא ששוב בקבוצה מתעסקים בקקי אם להשאיר את תרוג'מן או עמאשה כשיש לנו 4 חלוצים צעירים ששתיים מהם בטוח יתרמו לא פחות מהם. שוב, אין שום מחשבה במועדון הזה ושום ראיה.
    בונים בימים אלה את הכישלון של העונה הבאה.

ואגב עוד על אגדה שאלישע יודע לקדם שחקנים צעירים - אז תנחשו מתי שלומי אזולאי עלה לבוגרים שלנו? כן בדיוק בתקופה של אלישע - יש לו 2 הופעות גביע הטוטו ב - 2009/10

נערך לאחרונה ב: ‏29/5/15
  15. קשר שמאלי Member

שמח בשביל אזולאי
    למושאלים שלנו אני מציע לקנות ממכבי חיפה את הכרטיס שלהם כמו אזולאי עשה
    אין להם מה לחפש במועדון הרקוב שלנו

DRORIKO אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.