מכבי חיפה 14/15: רוני לוי חוזר

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by שי, Oct 21, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

עם כמה שחקנים מהנוער אתה באמת תוכל להמשיך להיות מועדון שהולך לים בנובמבר ומרוצה ממקום חמישי.

2. Turgi Guest

במידה וחיפה מעפילה לאירופה בתום העונה הבאה, מה נשאר מהניקוד שלה?

3. alexshw Member

כרגע אנחנו על 13.2
    ירד הניקוד של העונה שהודחנו ע"י דינמו מינסק - 1.92 ויתווסף חלק יחסי של המדינה, זה כבר תלוי בניקוד שיצברו הנציגות וזה יהיה כמה עשיריות נקודה - העונה זה היה 0.275

4. alexshw Member

פני הכישלון(מספרים בחסות דף הנבדל):
    https://pbs.twimg.com/media/CF4doMbUMAAmw-U.Xxx

4 מאמנים
    53 שחקנים

5. קשר שמאלי Member

בניון מעביר ביקורת על בלבול
    תסתכל על עצמך יא כלום ושום דבר
    שחקן חילוש מביך
    אין לו מקום בהפועל דימונה

Last edited: May 26, 2015
    DRORIKO likes this.
  6. Turgi Guest

לא עובד אלכס.
    53 שחקנים? גולדהאר הורס את הליגה.

7. Civil Anti Madridista

המשחק אתמול במושבה משקף את כל העונה הזו. ואם נתייחס באופן פרטני ללוזוניה אז גם בעוד 5 משחקים בלבול לא היה רושם לזכותו שער.

de Middenweg likes this.
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי חיפה מחרבת את המסורת שלה - kick

טור נורא נחמד, אבל אני הייתי בוחר לכתב טור על האיש שאחראי להדרדרות בקבוצה. האיש שהורס לגמרי את האימפריה שלו: יעקב שחר. רוני לוי הוא עוד איש שינסה בעל כורחו לבנות קבוצה מסביב לשחקן שהוכיח העונה שקבוצת צמרת גדולה עליו. המאמן החדש היה צריך לקבל ביצים ולהגיד לבוס שהוא יאמן את מכבי חיפה רק כשבניון יעזוב.

כמו שכבר כתבתי אתמול. קהל שעדיין לא מבין שבניון לא תורם דבר לקבוצה לא צריך לכעוס אם בעונה הבאה אנחנו שוב נסיים מרחק אור מהצמרת. ואגב, השחקנים הישראלים הטובים ביותר משחקים במכבי ת"א וחוץ מקהת אני לא רואה המון מועמדים רציניים לחזק את הקבוצה. שחר כבר הראה מאז תקופת גאיידמק שהוא מעדיף לחכות עד שהנשיאים האחרים עוזבים את המדינה. יענק'לה גם לא צריך לבזבז יותר כסף אלא להשקיע אותו בצורה הרבה יותר טובה. לדעתי נשיא מכבי חיפה עוד משלם כסף לקטן, לא?

אם שחר ימנה מנג'ר טכני טוב, שיכול לעבוד בשקט מבלי שהבוס יגיד לו מה לעשות אולי הקבוצה תחזור לצמרת הגבוהה. אפילו אם קהת יגיע יש בקבוצה מספיק בעיות. ההגנה הרעועה, ההתקפה שקיימת רק על היכולת של שחקן וחצי (עטר וטיפה עזרא). אליפות לא צריכה להיות המטרה בקיץ, אלא לנסות לצמצם את הפערים מק"ש וב"ש. אולי עונה אחרי זה שחר יכול לפתוח שוב במרוץ להדחת מכבי ת"א מהפסגה, אבל כרגע אנחנו לא צריכים לדבר בכרמל אלא לעשות. שחר צריך לעשות, לעשות בשקט, אבל מינוי רוני לוי אולי כבר מדגישה את הפאניקה של הבוס המזדקן.

ימים יגידו אם טעיתי. אני אשמח לאכול את הכובע, אבל הקבוצה באמת הדרדרה לתהום בשנים האחרונות ולא תמיד בגלל המאמנים והשחקנים הלא טובים אלא בעיקר בגלל החלטות הבוס.

DRORIKO likes this.
  9. Ice Cream חסה

אתם מתלוננים על זה שעברו פה 53 שחקנים, ביניהם הישראלים הבכירים בליגה, ליגיונרים, ישראלים צעירים מבטיחים, זרים ותיקים ועתירי ניסיון, זרים צעירים מבטיחים, שחקנים מהנוער, וכולם נכשלים (נגיד) - ועדיין אתם אומרים להחליף את כולם ולעשות אותו דבר, כאילו שקהת לא יהיה כמו עזרא או ורד (ואני ממש לא חושב שהם גרועים. שימו אותם ביכולת שלהם בבית"ר במקום אצילי ולידור כהן ואנחנו נאבקים על מקום שני), ותתלוננו פה גם עליו.
    אי אפשר בקיץ אחד להעיף את טוואטחה, שיימן, קינן, דגני, פאס, משומר, גבאי, ידין, קמארה, מיצ'ל, אובקרט, ורד, ראיוס, בניון, שכטר, תורג'מן, עמאשה ואבוחצירא (חלקם כי יש להם אחלה חוזה שאף קבוצה אחרת לא מוכנה לשלם אותו או לקחת אותו על עצמה), ולצפות שימצאו מחליפים לכולם.

זה כבר לא עניין מקצועי וגם לא מנטלי לדעתי. במכבי חיפה יש נאחס.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מבין ה-53 אני בספק אם אני אוכל למצוא 10 אחוז שבאמת ראויים לשאיפות וליומרות של מכבי חיפה, עזוב אותך חסה.

חיפה תיכשל בעונה הבאה לדעתי מהסיבות הבאות:
    - בכמה וכמה מקומות אני קורא שיוסי בניון הולך להיות שחקן מרכזי בקבוצה של רוני לוי. אין לי איך לפרט יותר ממה שפירטו כאן עד כמה שו טעות קשה לבנות על שחקן כזה. אין שום בעיה שיהיה שחקן ספסל שמביא אקסטרה, אבל קבוצה שרצה לאליפות לא יכולה לבנות על אחד כזה.
    - חיפה צריכה לעשות רכש. אני מת על רוני לוי, באמת, אבל אם יש דבר אחד שהוא כושל בו - זה רכש. על כל שחקן טוב שהוא מביא מגיעים 2-3 בינוניים במקרה הטוב וכושלים במקרה הרע. אלא אם יצרפו אליו מנהל מקצועי מבין עניין, מה שלא יקרה, אני הולך לכיוון של כישלון הרכש הירוק.
    - ציפיות. אם באמת מתכננים מהפכה בסגל של חיפה, אז זה יכול לקחת זמן רב עד שנראה תוצאות. השאלה היא האם הקהל הירוק וההנהלה כמובן יבואו בציפיות לתארים ועכשיו, או שהם יפנימו שככל הנראה מצפה להם עונת מעבר לפניי החזרה לקרב האמיתי על התואר. כמובן שבאותה מידה חיפה יכולה להתפוצץ מהמחזור הראשון, אבל לדעתי יותר סביר שיקח זמן עד שרוני לוי יצליח לחבר קבוצה, וזה גם תלוי ברמת השחקנים שיבואו.

de Middenweg likes this.
  11. alexshw Member

רונן גם על מכבי ת"א של לוני אמרו נאחס וקללת חלוצים וכדומה. אז זה בדיוק אותו דבר, קבלת החלטות נוראית, אין אנשי מקצוע רציניים, בניית קבוצה ללא מחשבה, השקעה לא נכונה של כסף.
    וכן גם אם יחתימו את קהת יש מצב שהוא יהרס בטח אם שוב יאנסו את הסגל ואת השיטה לטובת בניון שהוא די משחק על הבלטה שלו לדעתי. זה בדיוק מערכת חולה.
    ולא צריך לשחרר כל אחד ואחד מהסגל אבל צריך לעשות ניקוי אורוות הבעיה שבמקומם יכול לבוא זבל חדש.

ולגבי זרים אין מה להרחיב, כמה ב - 3 עונות האלה היו זרים נרומליים? ולצערי ראיוס מוכיח שוב ושוב שזר מוצלח הוא לא. שחקן שלא מתאים למועדונים גדולים

12. קשר שמאלי Member

Last edited: May 26, 2015
  13. Civil Anti Madridista

למכבי חיפה לא היה מאמין רציני כמעט 5 שנים. אני לא מצפה מרוני לוי לעשות קסמים ולרוץ עם הקבוצה לאליפות כבר בעונה הראשונה,
    אבל המינימום זה לתת פייט כלשהו למכבי ת"א ולא לגמור שוב את העונה בנובמבר.

14. Ice Cream חסה

רק מהרשימה הנ"ל שחקנים שאם הם לא ראויים (או לא היו ראויים כשהגיעו) למכבי חיפה אז אני לא יודע מי כן:
    טוואטחה, שיימן, קינן, דגני, משומר, גבאי, ידין, קמארה, ורד, ראיוס, בניון, שכטר, תורג'מן ואבוחצירא. זה כבר יותר מ-25%.
    בוא נבדוק את זה ככה: כמה מהם לא היית לוקח עכשיו לבית"ר?

גם במכבי היה הרבה ניסוי וטעייה כולל לגולדהאר. בסוף זה הסתדר לו עם ג'ורדי קרויף, קרלוס, טיבי וראדי, ותקציב פי 2 יותר גבוה שאפשר להביא את כל קבוצת הדאבל של הפועל. בחיפה זה עוד לא פגע.
    בניון חזר לארץ בתור ה-לגיונר, ובטח לא אתה היית מאלה שחשבו שזה הימור לא בטוח. אז נפלתם על שחקן פצוע, זקן ומלא אגו ועכשיו יש לו חוזה של חצי מיליון דולר. כן, אתה במלכוד...

כמה זרים נורמליים היו? סטויקוביץ', שאראנוב, צ'וצ'אליץ', פיליאבסקי, קמארה ואפילו פאס. גם מיצ'ל זר סולידי (זה שהוא לא מצדיק את השכר זה דבר אחר, ולא משהו שמשפיע קשות). עם זרים שנפלתם בהם כמו אידיריסו להזכיר לך כמה התלהבת ממנו בפתיחת העונה?

15. alexshw Member

עם מו רשמתי שיש סיכון בהבאה שלו בגלל הגיל וההתנהגות.
    בניון זה כישלון ידוע מראש שכולם הצביעו עליו. אני הרבה פעמים רשמתי שהוא עושה טעות שחוזר. כמובן בחיפה נפלו בפח הכי שקוף ובנו סביבו את הקבוצה.
    בשיא הרצינות שחר בן אדם חסר מוח

Thread Status:
Not open for further replies.