מכבי חיפה 14/15: רוני לוי חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. dragoniere Member

במשחק מול פ"ת דיווחו שמכבי חיפה משתמשת בסוכן שחקנים גרמני להעביר קלטות של טוואטחה לקבוצות בגרמניה.
    השוס - תג המחיר ששחר שם עליו הוא מיליון וחצי יורו. אני במקום שחר הולך להידבק לדמנציה.

2. alexshw Member

סוכן גרמני זה נימני?

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע, אם מכרו את עומר גולן ב-3 מיליון דולר, שהם בזמנו היו יותר מ-2 מיליון יורו, אז למה לא להדביק לטאווטחה 1.5 מיליון יורו שהם כיום 1.6 מיליון דולר בגלל השער דולר/יורו?

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  4. alexshw Member

גולן נראה קצת יותר מתאים לבלגיה מטווטחה. חוץ מזה מאז הבלגים כבר אכלו את הבלוף הישראלי ולא רק הם. באופן כללי נראה שבועת הלגיונרים מפוצצת ותרשו לי לא להתלהב מאליפויות סקוטלנד וסלובניה. ליגות פחות טובות משלנו.

שחר אידיוט גמור, בגלל חלומות למכור שחקן שהוא בעצם לא שחקן ואף פעם גם לא יהיה, הוא דופק את הקבוצה מקצועית.
    שוב גם בגלל סוגיית טווטחה, לא מגיע לנו אירופה ואני שמח שלא הגענו.

בעונה הבאה הקהל לא יקבל כאלה תוצאות. הוא יעשה את המוות לשחר כמו שבמכבי ת"א עשו ללוני.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלכס, למה אתה חושב שהקהל לא מקבל בעונה הבאה את מה ששחר מבשל לנו? שמעת את האהבה שבניון מקבל? מבחינתי גם הקהל צריך לעשות חשבון נפש. בשום מצב להתחיל להשתמש באלימות, אבל מה שהיום כנראה הפריע לקהל יותר מכל זה ששחר בירך את מכבי ת"א. בדקה ה-53 במקום לשרוק בוז צורם לבניון הם התחילו לשיר בשבילו...

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  6. alexshw Member

שמע יש גבול לכל תעלול. העונה הייתה התלהבות מיוסי ומהמתקן. אבל זהו חלאס יתרגלו לסמי עופר שרק מעצים את הכישלון.
    אם לא יבנו קבוצה נורמלית, חבל על הזמן לשחר. הוא יקבל מחאה חריפה.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע, קהל שמריע שנים לקטן ובניון לא בדיוק יתעורר בעונה הבאה...אני מאד מקווה שאתה צודק, אבל אני בנתיים לא בונה על שום דבר. אותי זה כבר לא מצחיק שבניון יוצא בדקה ה-53 אחרי עוד משחק חלש והקהל מריע ושר לכבודו. באמת, אוהדי אייאקס בפרוש מאד מאד חלוקים בדעתם אם הם רוצים לקבל בחזרה את רפאל ו.ד וארט בקבוצה. אל תשכח שהקשר בן ה-32 גדל באמסטרדם. לשמחתי בארינה יש ציפיות אמיתיות, דבר שאני כבר שנים לא רואה מהקהל בירוק. מצטער, אבל בקטע הזה שחר והאוהדים יכולים עוד הרבה שנים להנות ככה ביחד. אני גאה מדי בשביל השטויות האלו. אני חש מושפל שמכבי חיפה משחקת 4 משחקים בעונה מול מכבי פ"ת ולא מצליחה להבקיע אפילו שער זכות בודד אחד!

מילא אם אין כסף, אבל לדעתי לשחר יש את התקציב השני בגודלו בארץ, לא? אם כך למה בית"ר מסיימת מעלינו? אולי כי יש שם יותר נשמה מאשר אצלנו? אולי אין להם זקן שמחרבן כל דקה שהוא על המגרש. אולי השחקנים מקבלים שם משכורת שמגיע להם ולא אגורה יותר. מבחינתי הגיעו מים עד נפש. שחר צריך למכור בקיץ את הקבוצה. אולי יש לגולדהאר איזה בן משפחה שרוצה קבוצה נחמדה בארץ...מכבי חיפה רקובה מבפנים ושחר הוא כרגע הראשון שצריך לעזוב. אחרי זה בניון.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  8. Raulito Madridista

13 נצחונות, 8 תוצאות תיקו ו-14 הפסדים.

3 הפסדים ותיקו מול מכבי פ"ת - 0 שערי זכות.
    סה"כ נגד מקומות 1-6 - מכבי, ק"ש(חסר משחק), באר-שבע, בית"ר ומכבי פ"ת:
    11 הפסדים, 4 תוצאות תיקו ו-4 נצחונות.

עוד מספרים:
    - 10 הפסדים - למכבי חיפה בחוץ העונה.
    - 11 פעמים - מכבי חיפה שמרה על שער נקי.
    - 12 משחקים העונה - מס' המשחקים בהם מכבי חיפה לא ספגה.
    פעם ראשונה שחיפה שמרה על שער נקי - ב-1:0 על עכו במחזור השמיני!

הלכתי ובדקתי על שתי עונות סתמיות של מכבי חיפה:
    2007/08: 13-8-12, 47 נקודות, 38-27(לפחות הגנה סבירה)| זכייה בגביע הטוטו, נחמת עניים
    2011/12: 16-10-11, 58 נקודות, 56-44(התקפה מס' 3, ומרחק נקודה מהמקום השני אחרי שלהפועל הורידו נקודות, וצריך לזכור גם העפלה לגמר הגביע, לפחות זה).

מרקו בלבול - "עמדתי בשתי המטרות שהיו לקבוצה כשהגעתי לכאן"(להיות בפלייאוף העליון ולבנות בסיס טוב לעונה הבאה). אני מאמין שאחוזי ההצלחה שלו נמוכים משל סטאנויביץ'. הוא קיבל גם חיזוק בינואר, אסור לשכוח. צריך לעדכן אותו שהמטרה הייתה המקום הרביעי, לא בשביל מקום שישי הביאו את עטר וקמארה ושכטר, והבסיס לעונה הבאה לא יותר מבינוני במקרה הטוב, חיפה חייבת חריש עמוק בסגל.

אימפריה כמו מכבי חיפה עם יותר הפסדים מנצחונות, אמא'לה.

9. קשר שמאלי Member

מחאה חחחח
    20 אלף מנויים בעונה הבאה
    האוהדים שלנו נאיבים

Turgi ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועדיין מוחאים כפיים ליוסי בניון...
    המספרים פשוט לא משקרים, יעקב שחר הורס במו ידיו את כל האימפריה שהוא בנה. אנחנו בחמשת העונות האחרונות בסחרור קשה כלפי מטה. הפועל ת"א לא לבד דור, אבל לכם אין כסף. מה זה אומר עלינו? או על שחר?
    מה התירוץ של שחר? של קטן ובניון? של שחקנים כמו משומר, קינן, בוקולי ואחרים ששותפים להתמוטטות הזאת?

11. Turgi Guest

עוד אפשר להשוות את השיא.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

תאמין לי שעם מכבי חיפה תסיים עונה במקום 5 יהיו שריקות בוז, אם הקבוצה תרוץ לאליפות בלי בניון לא יהיו שריקות. אין כאן בכלל ספק.
    כל כך מגיע לשחר הכישלון הזה בקבוצה. טוב מאוד שהוא יושב ורואה את הבובה שמינה בינואר, שהוא רואה איך כל המשומרים, תורג'מנים ועמאשות למיניהם מחרבים לו את אירופה בעונה הבאה. הכל מגיע לו. אין לי טיפה של רחמים. זה כבר עבר מזמן.
    נו, אני כבר מכין את עצמי לתירוץ של "עכשיו כשאין אירופה אין טעם להשקיע את אותם הכספים".

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. DRORIKO Member

14. קשר שמאלי Member

אין אירופה וזה כואב יעקב שחר אוכל את הלב
    יש שמועות ששחר רוצה להביא את ברק יצחקי
    יכול להיות אחלה גימיק

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקטע הוא שלאט לאט אני חושב שאפשר לקצץ מיליונים בתקציב, לזרוק את רב הסגל ולבנות קבוצה נחמדה כמו שעושים בירושלים. יעקב שחר לא צריך להעלות את התקציב אלא לזרוק את רב הסגל הזה קיבינימט. שישאיר את סטויקוביץ' ועטר ויעיף את שאר הזבל שיש. אני רק חושב שזה בלתי אפשרי כי סביר להניח שהבוס יצטרך לשלם המון מיליונים לליצנים האלה. בינינו, אני מוכן לאכול את זה, שנסבול שנה שנתיים עם נוער וכמה זרים טובים, אבל שנפטר מכל הזבל הזה. פשוט אי אפשר להמשיך ככה!

הדבר הכי אבסורדי זה מה יקרה אם ג'יבריל רג'וב מנצח? אולי זה הדבר ששחר הכי רוצה. אנחנו לא נוכל לשחק באירופה וככה הבוס יכול לשחרר את כל הזרים ונשחק רק עם ישראלים...גולדהאר אולי יעזוב וככה האיש של וולבו שוב יהיה מלך...:lol:

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.