מכבי חיפה 14/15: רוני לוי חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך לעשות חריש עמוק בסגל,וכן גם את עזרא צריך למכור.שחקן שהכי הייתי רוצה לראות מגיע זה בוזגלו אבל קשה לי לראות את זה קורה בגלל ההיסטוריה שלו עם שחר,לנסות להחזיר את סהר או להתחים זר למשבת הזאת.
    עידן ורד פשוט לא מתאים לרמה.

2. עידן444 Member

אני יודע שהרבה לא מסכימים איתי או מסכימים חלקית אבל חן עזרא שחקן ענק(ואני שוב ושוב אחזור על זה שהוא ילד חרא ואני ממש לא מת עליו). לדעתי לא פחות טוב מטל בן חיים ואף עולה עליו כי הוא שחקן הרבה יותר מגוון.
    עם יד מכוונות עזרא בהחלט יכול לעשות את הקפיצה שרפאלוב עשה בעונה האחרונה שלו במכבי חיפה. רוני לוי בהחלט יכול לישר אותו, כי רוב הזמן הוא פוגע בעצמו כי הוא חושב שהוא משחק בשכונה. אצל רוני לוי זה לא יקרה. גם אצל עטר זה לא קרה וכשזה קרה הוא ישב בחוץ חודש...

oranfu ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  3. Turgi Guest

אני חושב שאם חיפה לא תיפטר מ80% משחקני המפתח שלהם היא תדשדש עוד עונה עם כלום.
    בעיקר ראיוס, עזרא, ורד וקינן. הם פשוט לא טובים מספיק.

EsheD אוהב/ת את זה.
  4. alexshw Member

הסוגיה הראשית זה סוגית בניון. לא משנה איזה שינויים יעשו אם אצל רוני לוי הוא שוב יהיה שחקן מרכזי חבל לרוני לוי על המפח נפש הצפוי.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. Turgi Guest

אם שופטים לפי הדיווחים, אין לו ברירה.

6. alexshw Member

אז שלא יבוא מבחינתי. מאמן לא צריך לבוא למקום בשביל התאבדות מקצועית.

7. Turgi Guest

אתה חושב שרוני לוי יכול להגיד לא למכבי חיפה? עדיף להיות מובטל?

8. alexshw Member

אם אני במעמד של רוני לוי שיש לו מספיק כסף ולקח תארים בארץ צריך לבוא למקום בו ידרשו ממני להתאבד מקצועית ואז יזרקו אחרי תוצאות גרועות עקב כך, אז כן הייתי אומר לא.
    לא קשה פה לקרוא את התמונה. מאמן שיהיה שפוט של בניון יכשל ואף אחד במועדון לא יזכור לו שהוא היה שפוט שלו.
    אם רוני לוי רוצה להצליח הדבר הראשון שהוא עושה זה לוקח לשיחה את בניון ומסביר לו שעל אף הקריירה הבלתי רגילה שלו למקומיתינו, המאמן הוא הבוס והוא מבהיר לו שהוא לא יהיה שחקן מרכזי ואם לא יתיישר לפי זה לא יהיה בסגל.
    נקודה.

9. DRORIKO Member

הבעיה בכדורגל הדפוק שלנו שאם אתה מציב עקרונות אתה מוצא את עצמך בבית. דרור קשטן למשל.

10. Turgi Guest

אני לא חושב שזה עניין של כסף או כבוד, יש לו איזה דרייב והוא רוצה לחזור לקידמת הבמה.
    וכנראה שהוא חושב שהוא יכול לקחת את מכבי חיפה לעונה טובה יותר מהעונה הנוכחית למרות בניון.
    במידה וחיפה תהיה באירופה אז הוא יקבל אפילו יותר חשיפה.

11. Raulito Madridista

http://www.sport5.co.il/Sip_Storage/FILES/7/521347.Xxx

למי שחיכה לאישור הרשמי...

- לא, חיפה לא צריכה לשחרר את חן עזרא, ממש לא. הוא השחקן הכי טוב שלה מאז שהגיע ממכבי נתניה. רוני לוי על הנייר הוא המאמן הכי איכותי שהוא פגש, אולי הוא יסדר לו קצת את הראש כמו שרוני לוי עשה עם רפאלוב כשהיה קשה איתו בתחילת הדרך. אהה, וכן, עכשיו יש לחן עזרא פרטנרים קצת יותר טובים.

סוגיית יוסי בניון בהחלט במקום הראשון. ועוד כמה שאלות: האם סטויקוביץ' יישאר? ומה קורה עם קמארה? - חיפה צריכה קשר אחורי במקומו, הבנתי שהוא בדרך החוצה, התחיל טוב ונחלש. ואולי גם סביב איתי שכטר קיים סימן שאלה, עם היכולת העלובה שלו זו כנראה טעות לבנות עליו כשחקן מפתח. אני מאמין שחיפה גם תחזיר לפחות שחקן אחד שהושאל לקבוצה אחרת, אולי איסמעיל ריאן או ווטאבר.

כמובן שחובת ההוכחה גם על רוני לוי. הוא היה יכול וצריך להוציא קצת יותר ממכבי חיפה בעידן שבו 'נכנס שחקן חדש למשחק'. עונת 2007/08 למשל הייתה פח זבל אחד גדול, עם כל הכבוד למכירת קולאוטי ברגע האחרון. כעת על רוני לוי תוטל הרבה אחריות ויהיו לו הרבה פחות ימי חסד מאשר במכבי נתניה שם נחשב למושיע.

12. alexshw Member

http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/18/2bcd2729042cf825e00f4422447b8a2d.Xxx

במכבי חיפה רואים בו סוג של מושיע. אחד שיחזיר אותנו להיאבק על אליפות עד הסוף ואני הייתי מצנן התלהבות.
    זה שהוא לקח אליפויות לפני עשור שהיה קרטל זה סבבה אבל מאז לא קרה לו הרבה.
    אבל מעבר לכל במכבי חיפה לא מפנימים שהבעיה היא עמוקה ממאמן.

ובפעם הראשונה מאז רכש את המועדון שחר מביא מאמן לקדנציה שנייה אם לא להחשיב תקופות של מאמנים זמניים. רוני לוי עצמו היה מאמן זמני אחרי שאלי כהן התפוטר

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg851315.Xxx

כנראה שבכל זאת כן, גם אם לא ספציפית באורווה

נערך לאחרונה ב: ‏18/5/15
  13. עידן444 Member

אחרי 40 שנה כמאמן, 6 אליפויות ועוד לא יודע כמה גביעים, אתה בטוח שזו הדוגמה המתאימה למישהו שישב בבית בגלל עקרונות?

14. DRORIKO Member

דרור קשטן רוצה לאמן לא פחות מרוני לוי. זה שעשית מיליון תארים לא בהכרח הופך אותך לשבע,וגם בעולם אתה רואה מאמנים עם ותק ועם תארים שלא מסוגלים לשבת בבית ומחפשים את האתגר הבא(ואן חאל,דל בוסקה,הידינק וכו')
    פשוט קשטן זה מאמן שבאופי שלו לא יכול להסתדר עם בעלים כמו יענקלה או איזי,פשוט לא יכול.

15. alexshw Member

דרור קשטן בן 71, ומי אמר לך שהוא עדיין רוצה לאמן ולא להנות מזמן פנוי עם הנכדים?
    כל המאמנים שציינת הם יותר צעירים וכולם לפני פרישה מאימון. ואן חאל הצהיר זאת בפומבי, שהוא פורש ב - 2017 בתום החוזה ביונייטד, אז הוא יהיה בן 65.
    החודש היינקס חגג 70 והוא כבר שנתיים אחרי פרישה, פרגוסון פרש בגיל 71.

הענף שייך למאמנים צעירים הרבה יותר.

מצב נושא:
הנושא נעול.