מכבי חיפה 14/15: רוני לוי חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

אני זוכר את הויכוחים שלי בזמנו עם חבר שגם אוהד את חיפה. אני אמרתי לו ששחר איבד את זה והכיוון שלנו לא טוב והראיון ההוא היה בדיוק מה שמסמן את זה. אפשר לעשות קמפיין גרוע (כמו שאלכס אמר, 0X0 זה בעיקר משעשע אוהדי יריבות, הרי ברור שהיו שם קבוצות שפשוט הצליחו במקרה להבקיע איזה שער אבל במקביל ספגו 25, אז מה היה יותר עלוב?) אבל ללכת מראש במחשבה ש "מה זה משנה נקודה פה נקודה שם" זה בדיוק זה. זה ללכת לטורניר מבלי כוונה אמיתית (אפילו לא מזויפת) לנסות להתחרות. זה לא נתפס בעיניי שקבוצת ספורט מקצוענית מוותרת מראש על אפשרות של ניצחון (ועוד בטורניר גביע בכדורגל).
    גם כלכלית, החשיבה כמובן דפוקה מן היסוד. הרי נקודות באלופות שוות לא מעט כסף גם אם לא עולים שלב וגם אם זה רק 2-4 נקודות.

אני בכלל לא מדבר על חשיבה אסטרטגית ארוכת טווח של חיזוק מעמד המועדון וניצול השיטה של פלאטיני.

alexshw אוהב/ת את זה.
  2. Turgi Guest

3. alexshw Member

האתר הזה מחרטט ידיעות יותר מואן. עסקה כזו במקרה הטוב תועיל למכבי חיפה. לא רואה תועלת למכבי ת"א משכטר הנוכחי.
    סך הכל היכולת המאכזבת שלו הייתה קיימת עוד בקדנציה השנייה בהפועל, תוך הבדל אחד שהוא תפס איזה משחק מול רמה"ש, אבל גם פה הוא תפס משחק נגד אשדוד.

היום מלאו בדיוק 4 שנים להבטחת האליפות האחרונה. בהמשך למה שכתבתי אתמול, אז בדיוק מהגישה הזו של חוסר אסטרטגיה ותכנון, מכבי חיפה ביצעה את כל הטעויות האפשריות מאז, גם בסגל השחקנים גם עם מאמנים.
    לא חושב שהיא למדה לקח מכך גם לקראת העונה הבאה. פשוט החליפו עוד מאמן ויחליפו עוד איקס שחקנים בתקווה הפעם שהכוכבים יסתדרו יותר טוב בשמיים.

4. Messi#10 Member

מה שכטר יעזור למכבי ת''א? אם כבר עטר :)

5. קשר שמאלי Member

http://maccabi-haifafc.walla.co.il/?w=/3037/2854903

"זה לא סוד שבאו מספרד לראות אותי שבוע שעבר, גם פאוק סלוניקי מעוניינת. במידה ותגיע הצעה מאירופה שתהיה הולמת אני בטוח שמכבי חיפה לא תמנע ממני להתקדם. בארץ אני רוצה לשחק אך ורק במועדון הגדול הזה מכבי חיפה".

6. dragoniere Member

לרגע לא לחשוב למנוע ממנו מעבר.
    לשים תג מחיר נאה של 2 מיליון יורו, לרדת במו"מ לאזור ה-1.25 אלא אם יימצא מי שישלם יותר, ולארוז יפה-יפה לאירופה.
    שחקן עם המון כישרון, שפשוט לא יכול להיות זה שיוביל את מכבי חיפה למקומות הנכונים. עדיף לקבל עליו את הכסף ולהביא שחקן חוד שיוכל יחד עם עטר, שכטר וגאדיר לסגור רביעייה מצוינת לעונה הבאה (כשביכולתו הנוכחית שכטר יהיה על הספסל בסיפור הזה).

7. Civil Anti Madridista

מכבי חיפה מעולם לא מנעה משחקן לצאת לאירופה, ועזרא עם כל הכבוד הוא גם לא שחקן ששווה להילחם עליו על מנת שיישאר.

Turgi אוהב/ת את זה.
  8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לבנות את כל הקבוצה סביבו לא, אבל הוא כן שחקן ישראלי מאוד יעיל באגף שמאל שעם יד מכוונת יכול כמעט בכל פעולה לגרום למצב מסוכן (בישול /שער). בכלל, הוא ובן חיים מבחינתי די שווים ברמתם, ואני אישית מעדיף את חן גם בגלל יכולת הבעיטה המצויינת. אם יוצאים מנקודת הנחה שאי אפשר שההרכב יהיה בנוי מ 11 זרים, הוא מהישראלים שבהחלט הייתי רוצה שיישארו במועדון.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  9. oranfu Member

אבל הוא הולך עם הראש בקיר...

לאבד אותו, להישאר עם בניון. עוד עונה שתסתיים במאבק על מקום באירופה במקרה הטוב.

10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינתי ביחד עם ורד הוא מסמל את הכישלון של מכבי חיפה בשנים האחרונות.
    שחקן מוכשר,על זה אין ויכוח,לא יציב ולא מספיק טוב לקבוצה עם שאיפות כמו שלנו. שיהיה לו בהצלחה.

11. Civil Anti Madridista

מסכים איתך שהוא בין הישראלים האיכותיים בליגה, אבל בהנחה ותהיה עליו הצעה נדיבה בקיץ אין סיבה לא לשחרר אותו.

12. oranfu Member

מי יחליף אותו?

מדהים בעיניי איך אוהדים ממהרים לוותר עליו כשהוא שחקן ההתקפה השני הכי טוב בקבוצה. אם גם ניפטר מראיוס (כמו שאוהדים רוצים) אז אין אף שחקן אחר בסגל שאפילו מדגדג בקצת את היכולת שלהם (חוץ מעטר).

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

זה מעיד הרבה הרבה יותר על הרמה הבינונית של הסגל שלכם מאשר את הרמה של חן עזרא. את מי תביא? וואקמה, ליביו אנטל או שתעשה סקאוטינג טוב ותביא אחד כזה בעצמך. חן עזרא רחוק מלהיות שחקן שאפשר יהיה להגיד עליו את המשפט ״מי יחליף אותו״.

EsheD אוהב/ת את זה.
  14. alexshw Member

אם כבר לבחור ביניהם אז עדיף לוותר על ראיוס שיש לו אופי חלש והוא תופס משבצת של זר. שחקן עם הרבה כדורגל שמופיע מתי שבא לו ובדרך כלל בגרבייג' טיים.
    הייתי שומר גם על עזרא וגם על ורד בסגל. הבנייה מחדש לא צריכה לכלול החלפה שלהם.

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

שלושתם זרים.
    אנחנו מדברים על ישראלי טוב ממנו.

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.