מכבי חיפה 14/15: רוני לוי חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרוריקו, יש לך כבר תמיכה משני חבר'ה נוספים :p
    כמו שי אני לחלוטין אשמח לוותר על מוקדמות בליגה האירופאית כי כמו שהמועדון מנוהל לאחרונה אין שום סיכוי שנעבור שלב. כן, אולי אם נגריל איזו יריבה מסן מרינו...

לי יש הרגשה שהמנהלת תשמח לראות את בית"ר מחוץ לאירופה. בימים שג'יבריל רג'וב מנסה בכח להכניס פוליטיקה לספורט עוד חסר לנו שאוהדי בית"ר יתפרעו באירופה. בקטע הזה אני מאמין שהורדת הנק' לגמרי לא מפתיע.

2. Civil Anti Madridista

בלבול מסוגל לקחת גם על זה קרדיט לעצמו.

3. dragoniere Member

אי הגעה לאירופה = (א) הפסד הכנסה משמעותי מאירוח משחקים בסמי עופר
    (ב) עשוי להשפיע על כמות המנויים שיקנו כרטיס לסמי עופר בשנה הבאה.
    (ג) אובדן נקודות דירוג באירופה שיפגעו מאוד בקבוצה בעתיד מבחינת הגרלות ויקשו משמעותית על האפשרות לעבור לתוך שלבי הבתים האירופית ובאלופות.
    (ד) פגיעה באיכות השחקנים שירצו לבוא למועדון, כי כל שחקן יעדיף מועדון שמשחק באירופה, בייחוד זרים. בנוסף, גם שחר הוא מסוג הבעלים שכנראה ישקיעו פחות בשחקנים כשיש רק מסגרת אחת להתחרות עליה ולא שתיים.

השלבים המוקדמים, לכל הפחות השניים הראשונים, בליגה האירופית הם בדיחה לקבוצה מדורגת. להגיד שקיומם של המשחקים האלה יפריע להכנה זה באמת שטות - אפילו להפך, אלה אחלה משחקי אימון שבמקום לשחק בהם באווירת בית ספר, מביאים גם משחק בעל משמעות שיש בו גם מידה של לחץ.
    זה גם נותן אחלה דד-ליין לבניית לב הסגל לקראת העונה, במקום הגישה של העונה שעברה שבה מרחו ומרחו ומרחו את נושא הקשר האחורי והבלם כי הייתה תחושה שיש זמן עד העונה ובסוף נתקעו עם מיצ'ל ועודף המשקל שלו ועם צוצאליץ' השיכור.

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני מעדיף אליפות וירידה בדירוג מאשר שמירה על הדירוג ומקום 5 בליגה.
    לאור העובדה שאני לא סומך על זה שהמועדון שלנו יצליח לשלב בין שתי המסגרות, האופציה הראשונה מועדפת עלי.

Civil, oranfu ו-alexshw אוהבים את זה.
  5. alexshw Member

ג) כדי שהדירוג לא באמת יפגע מכבי חיפה תצטרך להגיע לשלב הבתים של הליגה האירופית. ברצינות אחרי כל השנים האלה ועם יד על הלב אתה באמת מאמין שקבוצה במצבינו שגם לא תעבור הכנה ראויה לעונה ולא ידעה לשלב בין הדברים האלה בעבר, לא תפגע בליגה הפעם?
    ד) פגיעה באיכות השחקנים? בינואר הזה היינו 3 נקודות מעל הקו האדום ועדיין הבאנו את עטר, שכטר וקמארה, מנגד אחרי שהבטחנו את העליה לשלב הבתים בליגת האלופות ועד תום העונה הרכש שלנו היה כליבאת, עותמן, דוטרה, שטרכמן ובוקארי.
    אפשר לתת עוד הרבה דוגמאות כאלה.

לדירוג ולכסף דואגים בתחילת העונה כשבונים קבוצה. ובכלל מי ששואף להצלחה רצופה באירופה, שידאג לבנות שדרה ניהולית שתזכיר את אירופה.
    בכדורגל אין הוקוס פוקוס

ובנושא אחר, דף הפייס מכבי חיפה חדשות מדווח שמויאל חזר לאימוני ריצה

6. סמואל אטו Member

אם כבר אז כבר, רוני לוי על קובי מויאל:

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ynet האחר: רוני לוי מגיע לקדנציה שנייה בחיפה - ספורט

אני מה זה אוהב לצחוק. הנה כתבה נחמדה.
    בחיפה לא מתכוונים לחזור על הטעויות של השנה שעברה.
    ממממ, ומה אם אני אומר ששחר כבר עושה במשך שנים את אותן טעויות? אנחנו רק מדרדרים למטה, אבל בקבוצה לא מתכוונים לעשות את אותם טעויות כמו העונה. וואלה, גם במכבי ת"א ירצו לתקן את הדברים שהשתבשו העונה. כמו הסיפור האירופאי. אז הקטע הזה ל משכנע אותי, אבל זה נעשה אפילו עוד יותר מצחיק.

אז בתחילת הקטע גם מדברים על מהפכה, אבל כשאני קורא את המשפטים הבאים אני תוהה על איזו מהפכה שמעון אלבז מדבר?
    אפילו השחקנים שלא נספרים על ידי בלבול כמו אלון תורג'מן, שמואל שיימן, אייל משומר ועידן ורד, יכולים לתלות תקווה במאמן החדש/ישן שיציג כלפיהם יחס שונה. במקרה של ורד, למשל, נראה כי נוכח הערכתו של לוי כלפיו, הוא צפוי לקבל הצעה להמשיך בקבוצה.

בקיצור, הכותב סותר את עצמו לחלוטין ומחזק בדיוק את הטענה שלי למה מכבי חיפה רק מתרחקת ממכבי ת"א והצמרת של הכדורגל הישראלי. האם לא הבנו ששחקנים כמו משומר, ורד, תורג'מן ואחרים פשוט אינם החבר'ה שהקבוצה צריכה כדי לזכות באליפות? אני רק יכול לקוות ששחר סוף סוף מבין שצריכים לשנות כיוון ולא להשאיר שחקנים בקבוצה שכבר שנים עושים במכנסיים. לצערי אני לא אופטימי כי אם חושבים שבניון, בגילו ומצב בריאותו, ישחק ברב המשחקים תשעים דקות אז מכבי חיפה שוב תראה בעונה הבאה את הגב של מכבי ת"א, ק"ש ובאר שבע.

8. alexshw Member

בדיוק כמו לוי אחר, גם רוני לוי נדמה כי צבר לא מעט חברים בתקשורת שבונה לו תדמית רצויה.
    לבן אדם יש שם של מוריניו, למרות שהוא לא לקח שום תואר מאז 2006, ולא התחיל וסיים עונה באותה קבוצה מאז 2007/08.
    בשנים האחרונות בליגה שלנו הוא בכלל היה על תקן שייע - המושיע.
    נראה עוד לא מעט מהחיבור הזה בתקשורת. לרוני לוי יש המון, המון מה להוכיח.

על מהפכה מדברים במכבי חיפה כל קיץ מאז 2011. וכל פעם המאמן הוא אחר. שום דבר מהותי לא השתנה מהבחינה הזו.
    אז הביאו מאמן שיודע להעמיד קבוצות במגרש אולי יותר טוב מהקודמים, אבל הוא לבד לא תרופה למערכת שלנו.
    במקרה הטוב ההצלחה תהיה מוגבלת.

נערך לאחרונה ב: ‏9/5/15
    DRORIKO, oranfu, עידן444 ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  9. קשר שמאלי Member

10. dragoniere Member

עוד תואר לאוסף בערב סיכום עונה של המחלקה.
    עוד 20 וקצת חבר'ה חביבים שלא יגיעו לשום דבר באדיבות המחלקה החובבנית.

שי ו-alexshw אוהבים את זה.
  11. עידן444 Member

רוני לוי עשה הישג יפה אבל יש מאמנים שבעיני עשו לא פחות ואף יותר והם כמובן לא מועמדים למכבי חיפה או הפועל ב"ש. אני יודע שיש כאלה שמחשיבים אותם נגרים ורועי צאן, ועדיין, רוני לוי מלבד 3 עונות במכבי חיפה לא הוכיח שהוא גדול מהם.
    אני אפילו לא בטוח כמה אלי כהן השריף עשה אחוזי הצלחה משמעותית נמוכים משל רוני לוי בנתניה וגם בהפועל ת"א היתה קבוצה במצב קשה וסגל אולי אפילו פחות טוב מאשר בנתניה ולמרות זאת בזמן שעשו מרוני לוי המאמן הכי טוב בארץ לשריף די גמרו את הקריירה ומציירים אותו כאכזבה. שורה תחתונה גם נתניה וגם הפועל ת"א בפליאוף התחתון ושתיהן גם נשארו בליגה מספיק זמן לפני הסוף... לרוני יש את זה שהוא עובד עם שחקנים בלי משכורות, אבל גם בהפועל סביבת העבודה היא לא מי יודע מה...

מסכים שרוני לוי זוכה ללובי רציני מאוד בתקשורת, והאמת שזה קצת מוזר לי... הבחור באופיו הוא די אנטיפת סך הכל...

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  12. alexshw Member

בניון זה מוקש גדול שכצפוי פיצץ את העונה הזו וגם עלול לפוצץ את העונה הבאה.
    העניין הוא למעשה בכפילות תפקידיו וניגוד עניינים. הוא גם מאין מנג'ר מקצועי וגם שחקן במקביל. מכבי חיפה מועדון דפוק מהיסוד כי ההיררכיה שלו עקומה לחלוטין. זה פשוט צרה צרורה שתהיה גם לרוני לוי בעונה הבאה אם המצב ישאר על קנו.
    זה לא כמו הפעמים שהוא יישר שחקנים בקדנציה הראשונה כולל כוכבים, כי הפעם כאמור יוסי למעשה גורם מקצועי בפועל.

בשורה התחתונה הכל נובע מניהול מחפיר של שחר, כי הוא רוצה את הדברים האלה. הוא לא רוצה אנשי מקצוע רציניים שגם יבנו היררכיה נכונה. בסוף כולם יבינו שהגולם קם על יוצרו והקבוצה גדולה עליו. מקווה שהוא יבין זאת לפני המסה הגדולה של האוהדים.
    למרות שכמו שאני מכיר אותו זה יקרה אחריהם. הוא מאז ומעולם קלט דברים באופן איטי ובאיחור רב.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  13. קשר שמאלי Member

לאוהדים שמעודדים ומהללים פנסיונר שהורס את הקבוצה לא מגיע קבוצה תחרותית

14. DRORIKO Member

ל-ג-מ-ר-י
    אגב הסגל של הפועל בהחלט גרוע יותר משל נתניה, רק רוצה להזכיר לכולם שכשורמוט עבר למכבי כולנו אבל כולנו אמרנו שבלעדיו הסגל הזה ילחם על החיים שלו בליגה. בסופו של דבר גם בלי גילי ורמוט השריף מיצב את הקבוצה במרכז הטבלה. עכשיו זה לא שהפועל משחקת טוב,אבל גם נתניה זה לא טוטאל פוטבול,ובכל זאת את הראשון מציגים ככישלון ואת השני כהצלחה כבירה.
    שלא לדבר על אלי כהן החיפאי שהצליח יותר משניהם, אבל בתקשורת אפילו לא מדברים עליו,הוא כמו אוויר.

*רק שיהיה ברור,אני לא רוצה אף אחד מהשלושה במכבי חיפה.

נערך לאחרונה ב: ‏11/5/15
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם בניון חכם אז הוא פורש בקיץ. ברצינות, גופנית הוא מאד פגיע, אבל הוא כנראה כן דורש את אותו יחס שנתנו ל'סמל' אחר, יניב קטן. ראיתם את הפרצופים שהוא עשה היום כשהוחלף? אז ברור שכל שחקן לא רוצה לגמור משחק בדקה השישים, אבל כולנו עוד זוכרים את הפרשה בנבחרת כשהשחקן יושב כועס בקצה הספסל. (קשטן היה המאמן, לא?)

יוסי בניון רואה את עצמו מעל לקבוצה ולצערי הוא מקבל גיבוי מוחלט מאיש שבזמנו לא רצה להחזיר את ברקוביץ' לקבוצה. תקנו אותי, אבל בזמנו ברקוביץ' גם היה למעשה שחקן גמור, אבל משום מה שחר סגר לשחקן ברמה של ברקו את הדלת. מי זוכר את ימי העגלגטיקוס השמחים עם ברקוביץ'? אז לאט לאט אפשר להגיד שיש לנו מעין מיני עגלגטיקוס בחיפה. היכולת של קטן בשנים האחרונות שלו בקבוצה ועכשיו בניון מזכירות את ברקוביץ' בימי מכבי ת"א.

לשמחת אוהדי מכבי חיפה שאוהבים סמלים גמורים ושקבוצתם הפכה לקבוצה מרכז טבלה ללא שאיפות יש לי חדשות טובות. בניון לא פורש ובעונה הבאה הוא ימשיך להיות כל העונה חצי בריא, וחושב שהוא באנקר בהרכב. יהיה מעניין לראות אם רוני לוי יהיה הפודל החדש של יענקלה. את האמת, מי רוצה להמר שהולך קודם? בניון או רוני לוי? לפי הרקורד של המאמן אני כבר שם הרבה כסף שרוני לוי יסתבך עם בניון ויעוף לפני תום העונה.

אגב, מישהו יודע מה שכטר עושה במכבי חיפה? הבחור לא מתקרב לחצי מהרמה שלו שהוא הפגין בבלומפילד. אני לא יודע אם הוא התשובה, אבל אם תומר חמד באמת רוצה לחזור ארצה למה שחר לא במרוץ להחתמתו? אולי חמד, כמו ארבייטמן, כבר לא אותו שחקן שעזב בזמנו, אבל אני הייתי בכיף מחזיר הביתה מישהו שגדל אצלנו. מר צוללני גם לא בדיוק מביא את הסחורה.

מצב נושא:
הנושא נעול.