מכבי חיפה 14/15: רוני לוי חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. סמואל אטו Member

למר משה פרימו אין מה לתרום באף דיון.

2. Turgi Guest

ואנשים מתפלאים שיש שמחה לאיד מהמצב של מכבי נתניה...

3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שצרכים ללכת על מרציאנו,לדעתי הפוטנציאל שלו גדול,הוא פשוט משחק בקבוצה שאין לה משחק הגנה.עד שנפלנו על סטויקוביץ' עברו אצלנו בדרך כמה וכמה יצורים בשער,במיוחד שלמועדון אין מערכת סקאוטינג רצינית . הוא גרגע האופציה הטובה ביותר.

4. Turgi Guest

לא הבנתי למה החלטתם שסטוייקוביץ עוזב

5. dragoniere Member

בשביל לשחרר את סטויקוביץ', שחר ירצה החזר על ההשקעה לפחות בסך של ה-700 אלף יורו ששילם עליו.
    אני לא רואה קבוצות ברמה האירופית הסבירה שסטויקוביץ' מעוניין בהן שישימו עליו סכום של 700 אלף-מיליון יורו.
    וגם פרטיזן, שהיא הקבוצה שהוא חולם לחזור אליה, אין לה אגורה לשים עליו.
    בקיצור, אלה דיבורי סרק כי העזיבה שלו לא תקרה.

מה שיותר מעצבן הוא התחושה שכבר מאי ועדיין לא עובדים במועדון ברצינות על העונה הבאה. לוקחים את הזמן עם מינוי מאמן בגלל פנטזיה על מקום רביעי (כאילו שאם בלבול יוחלף זה ישפיע במשהו על איכות המשחק של הקבוצה); על הרכש רק מדברים ואין שום חדש, כל העלוקות שצריך לשחרר עדיין בקבוצה וחלקם אפילו מקבלים הצעות חוזה או משחק בהרכב.

6. alexshw Member

רוני לוי עומד לחתום אחרי שסיכם את כל תנאיו, רונן גבאי יגיע איתו כעוזרו. אנטמן ואורי הראל ישארו
    מנהל הקבוצה אדורם קייסי יעזוב אבל זה היה ידוע מזמן.

7. קשר שמאלי Member

DRORIKO ו-alexshw אוהבים את זה.
  8. dragoniere Member

סתם מתוך עניין, מישהו יכול להגדיר רגע מה התפקיד של "מנהל הקבוצה" בקבוצת כדורגל באופן כללי, ובמכבי חיפה בפרט?
    ובכל מקרה, ברוך שפטרנו. אחד האנשים היותר מיותרים בקבוצה. כל אחד ממועדון החברים שעוזב - הרי זה מבורך (ואיך שאמרתי את זה בטח נקבל את קטן כמחליף שלו). שיקדמו את רועי שני לתפקיד המנהל.

9. dragoniere Member

אתה מבין שאתה מדבר על ידיעה של שמעון אלבז, כן? זה שמביא ידיעות מקריאה בקפה.
    שהצליח להמציא לעטר קרע ברצועה אחרי המשחק מול מכבי ת"א, ומנפיץ חופשי שטויות. אם הוא אומר שקאיודה מועמד, זה אומר שהוא חתם בקבוצה אחרת לפני שעה

10. alexshw Member

במשחק הוא אחראי להודיע על חילופים בחיי היום יום אחראי על סידורים מנהליים, כמו לו"ז, מלונות, נסיעות, תנאי מחיה של שחקנים.
    אין לו נגיעה לעניין מקצועי, אבל אם הוא מדליף דברים או עוזר ליצירת אווירה חובבנית אז זה פוגע.

11. קשר שמאלי Member

ynet "פאוק סלוניקי מעוניינת בהבאתו של חן עזרא" - ספורט
    העיתון "ארינה פרס", שיוצא בצפון יוון ומסקר בעיקר את הנעשה בפאוק סלוניקי, מפרסם הבוקר (חמישי) שכבר נעשתה פנייה לעזרא מצד פאוק. עוד נכתב בדיווח כי מי שעוזר לנסות ולהוציא את המהלך אל הפועל הוא אייל גולסה, שמשחק בפאוק בהווה ושיתף בעבר פעולה עם עזרא במכבי חיפה. לפי העיתון גולסה המליץ לעזרא להגיע ליוון.

12. dragoniere Member

מבחינתי, שחרור של עזרא בסכום יפה יהיה חיזוק משמעותי לחיפה.
    בכל השנים שלו כאן, עזרא הראה שאין לו שום רצון או שאיפה ללמוד ולהתקדם, ושנוח לו להישאר ולדרוך באותו מקום.
    זה בלט במיוחד עם סטנוייביץ' שלקח אותו כפרויקט וגם הוא לא הצליח לחנך את עזרא להפסיק ללכת ראש בקיר.

עדיף שייקחו עליו מיליון-מיליון וחצי יורו, וישקיעו אותם בתמוז בשביל לסגור חוליית התקפה קטלנית של עטר-שכטר-תמוז.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוי לא....בגלל הפחתת שתי נק' מהמאזן של בית"ר אנחנו עכשיו במקום הרביעי....עוד מעט שחר יחליט לתת עוד צ'אנס לבלבול הרי אחרי משחק אחד נורמלי כבר מדברים על אפשרות של הארכת השארות של ראיוס ומיצ'ל.....

למכבי חיפה לא מגיעה אירופה אחרי עונה כזאת!!! מה גם שהקבוצה למעשה לא תהנה משום פגרה רצינית. בניון ייפול מהרגליים בגלל עייפות בספטמבר...

נערך לאחרונה ב: ‏8/5/15
  14. DRORIKO Member

אגב רק אני פה לא כזה מתלהב מלהגיע לאירופה? רק אני כבר מדמיין חמישיה מאיזה יאנג בויז כזאת?

oranfu אוהב/ת את זה.
  15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

גם אני מעדיף שלא נשחק באירופה.
    א'. כי אני לא חושב שהמועדון יידע להתמודד עם שתי החזיתות.
    ב'. כי לבנות קבוצה בפחות מחודש זה לא מתכון גדול להצלחה, בטח כשמדובר במאמן חדש שאמור לבנות קבוצה חדשה ולא אלופה שממשיכה עם אותו המאמן ורק צריכה שינויים קטנים.
    ג'. בישביל ליגת האלופות אולי סעיפים א' וב' עוד היו ניתנים לוויתור אבל הליגה האירופאית? לרוב אני רואה אותה כקוץ בתחת.

oranfu ו-DRORIKO אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.