מכבי חיפה 13/14: רעבים להצלחה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

אל תטיפו מוסר. ברור לי שהאינטרס שלכם שנשיא זקן ושבע ישאר. כי הוא מדרדר את הקבוצה שמהווה יריבה לקבוצות שלכם.
    אני לא חי בעבר. על שחר למכור את הקבוצה.

כדי להראות חרא, לא צריכים בעלים. הקבוצה מנוהלת ברמה של שוק. רק מעטפת של "אירופה" כביכול. זה הכל שקר.

נערך לאחרונה ב: ‏3/11/13
  2. Don Joan Roman Member

בסופו של יום המרצע יוצא מן השק, בדרך כלל זה לא מעניין אותי אבל אחרי הקללות המבישות לתמיר כהן על אביו ז"ל אני שמח שדווקא מי שניצח זה תמיר כהן מגיע לו ומגיע לכל האפסים שירדו לחדר ההלבשה ועשו את מה שעשו וגם כאן אני מבקש לא להכליל את כל אוהדי מכבי חיפה

3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

לא אכפת לי אם יישאר או לא. זה לא שייך.
    קצת כבוד, קצת פרופורציות. אתם כולה מכבי חיפה.

בכלל, אתם צריכים לקרוא לארגון שלכם אולטראס יענקל'ה וצריך להיות פסל שלו מחוץ לאצטדיון שלכם. האיש הזה הוא מכבי חיפה.

4. ertyo Member

תעעשו לי טובה,לאף אחד מהאוהדים של הקבוצות הגדולות אין זכות להטיף לאוהדים של מכבי חיפה מוסר.
    על כל האוהדים,גם של הפועל,גם של מכבי ת''א וגם של בית''ר אפשר להעביר ביקרות ולהזכיר מעשים גרועים שהם עשו או נגד בעלים או נגד שחקנים או נגד מאמנים.
    נכון לשנים האחרונות יעקב שחר מדרדר את המועדון.
    לכם קל לחיות עם זה כי אין מכבי חיפה בצמרת.
    אבל לא מדובר על שנה וגם לא על שנתיים.
    לאוהדים של מכבי חיפה יש סבלנות עד גבול מסוים.
    אשכרה לא הבקענו 5 משחקים מתוך 8 וידענו שההתקפה חלשה עוד לפני תחילת העונה ולא עשו כלום.
    מעבר לזה אצלנו שחצנים ויהירים ויושנים בעמידה ומעמידים פנים שהכל בסדר.
    האוהדים רוצים שינוי ואם שחר לא מבין את זה עד עכשיו,הוא יבין את זה טוב מאד במחזורים הקרובים.

5. sagi4814 Member

שאלה הכי רצינית, אתה רואה יותר מדי אנשים שעומדים בתור לרכוש את מכבי חיפה מידי יענקל'ה?
    אתה באמת חושב ומאמין שמי שיבוא במקומו ישקיע יותר ממה שיענקל'ה משקיע עכשיו? ועוד משהו, אתה לא חושב שמגיע ליענקל'ה קצת יותר כבוד ממה שנותנים לו על כל מה שהוא בנה במכבי חיפה?

6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זכיתם באליפות לפני שלוש שנים ושנה שעברה סיימתם במקום השני.
    נכון, כבר המון זמן אין חיפה בצמרת.

אני מחכה בקוצר רוח לראות מה תעשו כדי לגרום לשחר להבין!

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

יש לי גם הרבה ביקורת על הקבוצה, אבל ברגע שזה מגיע לאלימות או לאיומים באלימות וברבאריות זה הקוו האדום.
    סורי לא מקבל את זה אלכס.

וגם לשחר עם כל הביקורת לא מגיע הדברים שנאמרים עליו.
    אתם חוצפנים וחסרי כבוד.
    זה כמו שאוהדי באיירן מינכן יצאו על אולי הונס בתקופה קשה. לא היה ולא נברא, כי יש אנשים שלא משנה מה יקרה לא מגיע להם יחס מסויים. ביקורת כן, אבל צריך לדעת לא להקצין.

הבעיה שהקבוצה כבויה וברגע שמאמן לא מצליח להדליק את הקבוצה ועושה רוטציות אין סוף במצב של אי יציבות ועוד יותר מערער את הביטחון לשחקנים, ברגע שמאמן מעיף שחקן מהקאדר רק בגלל שהוא לא רוצה אותו ולא מוכן להחזיר אותו ועל זה גם מגיע לו. ולא אני לא בטוח שעם עמאשה המצב יותר טוב, אבל דרך הפעולה של בנאדו לקוייה. בדיוק כמו עטר ובוקולי, אז רובן שילם על זה, גם הפעם עם עמאשה.

8. ertyo Member

מה בדיוק נאמר על שחר שלא מגיע לו?
    בסה''כ אומרים שהוא צריך למכור,זה גם ככה יגיע אם לא עכשיו עוד כמה שנים,מספיק כבר עם ההקצנה.
    שחר יכול להישאר רק אם ישנה את התפיסת עולם שלו ויתחיל עם ביצוע זעזוע במועדון.
    זה נחמד מאד להגיד שזה בושה ובלה בלה בגלל 50 אוהדים שאיימו וקיללו.
    אבל למודעון הזה קיימים עוד עשרות אלפי אוהדים אחרים בארץ,שלא יכולים להשיאר אדישים למצב של המועדון.
    ואני יגיד לאוהדי מכבי ת''א שהגיבו פה שיזכרו מה עשו ללוני שהביא להם אליפויות ודאבל.
    צבועים.

9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

נו באמת, אתה משווה בין לוני ליעקב שחר.
    אחד לקח מועדון אחרי דאבל והביא אותו לכאוס פנימי שאיכשהו התגברו עליו וזכו גם תחתיו באליפות וכמה גביעים. השני לקח מועדון תחתית והפך לזוללת תארים.

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

וזה חוצפה להגיד לאותו קטר שהביא אותך לדרך המלך שיחזיר את המפתחות.
    ומי אתה חושב שיבוא אחריו? תואם יואב כץ וחבריהם?
    אתם חיים פשוט בסרט ותמיד זה היה ככה שהגינה של השכן יותר ירוקה, אבל אחרי שפתאום הוא ילך אנשים יבינו כמה הוא חסר.
    וזה היה יותר מקמצוץ של 50 אידיוטים, זה הרבה יותר חמור מזה.

11. ertyo Member

לא הפתיע אותי שהתייחסת דווקא לשורה הזאת.
    אבל בסופו של דבר שנים האחורנות ההתנהלות של שניהם לא שונה.
    שחר אמנם חסיד פה של רבים-אבל זו האמת,יעקב שחר מזייף כבר 7 שנים.
    וזה מקצין בשנים האחרונות.
    בעיניכם זה בושה,בזיון ומה לא,אבל נכון לעכשיו יעקב שחר צריך לקבל רק ביקורות עד שיפנים את התנהלותו וישנה אותה.
    מה שהוא עשה לפני 10-15 אף אחד לא יכול לקחת ממנו.

12. ertyo Member

קל לדבר כשחיים בגרמניה ולא בחיפה.
    אין מה לעשות.
    האוהדים סופגים תסכול רב ואין שום דבר שיכולים להתנחם בו,צריך שינוי והשינוי הזה צריך להתחיל מפיטורי בנאדו,אבל למה בכלל שנצפה לזה אם אפשר לאיים על שחקנים,שבסה''כ זה מה שהם יכולים.
    זו בדיוק הבעיה-חוסר בשינוי שמתבקש.

13. alexshw Member

כבר הסברתי לך שאין שום הבדל בין שחר הנוכחי ללוני.
    וגם אם יבוא יואב כץ, אתם שוכחים שמכבי חיפה מייצרת הרבה יותר הכנסות מהפועל חיפה.
    לצורך העניין העונה גם ללא בעלים, היינו מעמידים את אחד התקציבים הגדולים בליגה.

לא אכפת לי מי הבעלים של קבוצות אחרות. משהו מאוד בסיסי בעסקים, זה לרצות בהצלחת העסק ולרצות להיאבק במתחרים. אם אתה לא רוצה, אין לך מה לחפש בתחום.
    שחר לא מעוניין בקידום העסק, מתעסק ברפורמה בכדורגל ולא רוצה להתחרות. הוא עצמו אומר את זה.
    ולצורך העניין אותם 50 "אידיוטים" כלל לא אמרו דבר על שחר. מה הקשר בכלל?

גם ההשוואות לגרמניה מגוחכות. נתחיל מזה שהכדורגל פה גם לא מאית ממה שזה שם בכל פרמטר אפשרי, אבל בכלל מבנה הבעלות שם שונה. לצורך העניין אוהדים מחזיקים במחצית מן הקבוצה יכולים באופן ישיר להשפיע.
    לא יודע להגיד אם המחאה נגד הנס הייתה נכונה או לא. אני יודע שהקבוצה שלנו חולה ורקובה בגלל הקודקוד שלה. כל היתר זה סמפטומים.

14. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ואולי בלי הקודקוד הזה היית עכשיו נאבק עם אום אל פאחם או איך שלא קוראים להם...

אולי מה שצריך לקרות זה שהבן של שחר יקח את השליטה וינער את הקבוצה, או ששחר יעזוב, לא יודע מה שבטוח צריך לעשות את זה כמו שהקודקוד רוצה, זה לפחות מגיע לו.

15. alexshw Member

בטוח עכשיו לא. הפועל ת"א בלי קודקוד לא הגיעה למצב של אום אל פאחם ותיאבק בצמרת.
    אינני מבין מאיפה ההנחות שלך באות ולמה אתה חושב שמה שהקודקוד רוצה זה נכון אם המציאות מראה ההיפך?

מצד אחד שחר אומר שהוא לא רוצה להתחרות, מצד שני לא משחרר את הקבוצה ואפילו לא מוכן לוותר על קמצוץ שליטה בה. זה מצב בלתי נסבל.

מצב נושא:
הנושא נעול.