מכבי חיפה 13/14: רעבים להצלחה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. מרקו ואן באסטן Member

ה 8:0 על חזאר היה העתק ל6:0 מהעונה שעברה על סכנין. שניהם יצרו אשליה שאנחנו לא צריכים חיזוק נוסף ושהקבוצה מתפקדת היטב. מה שמשגע אותי הוא שאנשים שעברו דבר או שניים בכדורגל ובמועדון, ושיש להם ניסיון רב, לא מסוגלים להבחין שמדובר ביריבה קיקיונית ברמה של ליגה לאומית עם סף שבירה נמוך במיוחד?. מה זאת החובבנות הזאת? החיסרון בחלוץ הוא משהו שהיה בולט מאוד אפילו לאוהד המטומטם ביותר של הקבוצה. אנשים דיברו על כך ברחוב וברשת בלי סוף. אפילו בתקשורת האינטרסנטית הנושא עלה המון פעמים, וכל זה עוד מהעונה שעברה ובמיוחד במהלך הקיץ. מה גורם למקבלי ההחלטות שם למעלה ולצוות המקצועי לחשוב שהחוד הזה יספיק ע"מ להביא איזשהו תואר או הישג באירופה? זאת אפילו לא טפשות. זה נראה כאילו עושים לקהל דווקא. כאילו לא מעוניינים להצליח באמת.

2. G.B7 ירוק עולה

השמונה אפס לא יצר אשליה שלא צריך חיזוק נוסף.
    גם אחרי המשחק וגם אחרי שעברנו את ונטספילס היו דיבורים, שמועות, וגם בנאדו אמר שהוא רוצה חלוץ והאמרה הזאת מוכיחה שהוא והקבוצה רצו חלוץ.

אני ראיתי את השמונה אפס הזה כדבר חיובי מאוד-בטחון לאבו חצירא שכבש במשחק השני שלו בקבוצה ושער יפים (לא שעכשיו זה ממש עוזר לא...) ובטחון לקבוצה בכלל מהסגל הקיים.

ולמרות הכל היה צריך להגיע חלוץ

נערך לאחרונה ב: ‏20/10/13
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא נגיד כך, אני זוכר היטב שכתבתי פה אחרי המשחק מול חזאר שאנחנו עדיין צריכים חיזוק. זה ששחר ובנאדו חשבו אחרת זו בדיוק הבעיה. אותה התנהגות אנחנו רואים גם אתמול. למה בנאדו יוצא בהצהרות לא רציניות? במקום להגיד שאסור לשמוח אחרי ניצחון קל הוא מתחיל כמעט לרקוד ברחוב. זה לא רציני כמו התגובות האחרונות של הנשיא שלנו.

לשמחתי כולנו קוראים פה את המפה כמו שצריך, זה כרגע מאד מנחם אותי. קשה לי להודות בזה אבל אפילו הסכמתי היום עם אייל ברקוביץ'. זה רק מראה עד כמה המצב שלנו קשה...

4. oranfu Member

בנאדו מנסה להעלות את הביטחון של השחקנים. לא רואה בעיה עם זה.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיעשה את זה בחדר ההלבשה. אחרי משחק אחד קל נגד קבוצה עלובה לא צריכים לצאת להצהרות. "אנחנו קבוצה גדולה". כן, מכבי חיפה קבוצה גדולה ועוד איך היא, אבל בנתיים נראה שמכבי ת"א מטיילת לעוד אליפות. עאלק גדולה.

הנה עוד משהו:
    http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/515/39...cat=7101&loc=40
    ה'גורם' הזה יכול להיות האפסנאי, השכן של קטן או אימא שלו...

מה שחשוב עכשיו זה להשיג תוצאות טובות ביוון ומול הפועל בדרבי. השאר זה טוב למילוי העיתונים ולנפיחת האגו של השחקנים הבינוניים שלנו.

6. oranfu Member

אתה רוצה שבחדר הלבשה יגיד להם ששיחקו טוב וניצחו יפה ואז בתקשורת יגיד שמכבי פ"ת לא קבוצה? זה לא נראה לך בעייתי?

הסגל לא מספיק טוב, זה ברור לכולם. אבל אין מה לעשות עכשיו ובנאדו בצדק מנסה להעלות את הביטחון לאימפוטנטים שלנו.

זה שמכבי ת"א מטיילת לאליפות לא ישתנה אם בנאדו לא יביע תמיכה בקבוצה. היא תטייל לאליפות כי לא הבאנו חלוץ בקיץ.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם ניצחון על מכבי לוזון כבר נחשב להישג אז חבל על הזמן, לא? מה גם ששיחקנו רק 45 דקות בצורה סבירה. בנאדו פשוט צריך לברך את החבר'ה ולהגיד להם שאם לא ננצח בדרבי לא עשינו דבר. לגבי הסגל, אם לשחר ובנאדו היו ביצים הם מודים מתי שהוא שהם פישלו בפגרה. לצערי לא נראה לי שזה יקרה...אולי אני מגזים עם חוסר הסבלנות שלי, אבל ברגע שנותנים ליניב קטן חוזה לעוד 3 שנים אני חושב שבעל הבית השתגע. ללא ספק שבנאדו ייצב את ההגנה, אבל זה גם הדבר היחידי שעשה כי הקישור והתקפה לא ממש השתפרו מאז ימי עטר העליזים.

8. shawarma Member

לצערי כמו שאני רואה את זה העונה הזו הולכת להיות גארבג' אחד גדול ומלבד "מאבק" על אירופה אין לנו כלום לשאוף אליו, אני מאמין שבסופו של דבר נסיים שני או שלישי מה שלא יהיה בגלל שהליגה עלובה, צריך להתחיל לבנות את הקבוצה כבר בינואר לקראת המעבר לסמי עופר שיחייב השקעה והעמדת סגל שבאמת יהיה אפשר להצהיר איתו כוונות, לא להגיד בכל מיני מסיבות עיתונאים שאנחנו רצים לאליפות עם אנדלובו תורג'מן וקטן.

נערך לאחרונה ב: ‏20/10/13
  9. oranfu Member

העונה כבר גרבאג' טיים. לא חושב שיהיה ממש מאבק על אירופה. במקרה הכי גרוע נסיים מקום 3 כי הליגה פה באמת עלובה.

לבנות את הקבוצה כבר בינואר בשביל עונה הבאה? אני אסתפק בכך שבקיץ הבא נעשה את זה, וגם לזה אני לא מאמין.

10. alexshw Member

המקרה של צוצליץ' מוכיח שאפשר להביא שחקן טוב גם בינואר ואז תחסוך את ההבאה שלו בקיץ.
    מי שמעדיף להיות קמצן ולא רוצה להתחרות ימצא תירוצים גם בינואר וגם בקיץ.

נערך לאחרונה ב: ‏21/10/13
  11. alexshw Member

למי שהתגעגע לדייגים של אלישע, אז הנה נחת חלוץ בן 19 מליגה קמרונית ושמו יוהאן המאן.
    אגב אני לא פוסל שבפועל זה סודני מדרום תל אביב.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני הלכתי קצת לחפש באינטרנט ומצאתי שז'ק המאן שחקן שב-2011 נחשב לכשרון גדול בקמרון.
    http://westafricanfootball.com/2011/03/23/jacques-haman
    (באנגלית)

אין לי כרגע דיעה על הבחור, אבל ברור ששחר שוב מחפש את הפתרון הזול ביותר. מצד אחד יש את ססארץ' ובוקארי ומצד שני את צוצאליץ'. אנחנו כבר נראה אם המאן בכלל יצליח להרשים.

13. מרקו ואן באסטן Member

הוא יכול לשחק אם יוחתם או רק בינואר?

14. alexshw Member

הוא לא שחקן חופשי לכן אני מניח שאינו יכול להצטרף לפני ינואר.

15. oranfu Member

ההבדל בין צ'וצ'אליץ' לכל שאר הליצנים שנוחתים פה בשנים האחרונות הוא שצ'וצ'אליץ' היה כבר שחקן מוכח באירופה והיה זול רק עקב המצב הכלכלי הגרוע של המועדון שלו.

כמובן שיכול להיות שהקמרוני הזה הוא תותח, אבל לא סביר. ממשיכים לחפש מציאות במקום לעשות רכש משמעותי על מנת לשדרג את הקבוצה.

מצב נושא:
הנושא נעול.